Gönderen Konu: 13 Haziran 2019 Life Hair Ankara Şahin Çelik - Yaş 32 - 3200 greft ön çizgi  (Okunma sayısı 9962 defa)

bacanak

• Yeni üye
  • *
5. ay fotosu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
5 ay da çok iyi bir seviyeye gelmiş görünüyor daha yakın bir foto daha eklersen süper olur maşallah kardeşim
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tepeden de foto ekler misin? Şu açıdan çok iyi görünüyor.

bacanak

• Yeni üye
  • *
6. ay

Kordinaryus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Soonyto ve sirmasac
Konuyu gereksiz paylasimlarinizla  işgal etmişsiniz  mevzunuzda ehemniyet ihtiva etse amenna. .
Menopoza girmiş yaşlı teyzeler gibi  ne tür bir obsesyon bu böyle ..
Ülkeler harp ilan ettiklerinde bu kadar manifesto  yayınlamıyor
Şuraya harcadığınız enerji ile kafa kafaya verip roman yazabilirdiniz ya neyse..

Bacanak kardeşim  çok güzel ve doğal görüntü,  saçların yaşına rağmen çok kaliteli deforme olmamış  , bende Şahin hocaya ekim yaptırdım. .
Yeni saçlar Hayırlı olsun  ..

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Soonyto ve sirmasac
Konuyu gereksiz paylasimlarinizla  işgal etmişsiniz  mevzunuzda ehemniyet ihtiva etse amenna. .
Menopoza girmiş yaşlı teyzeler gibi  ne tür bir obsesyon bu böyle ..
Ülkeler harp ilan ettiklerinde bu kadar manifesto  yayınlamıyor
Şuraya harcadığınız enerji ile kafa kafaya verip roman yazabilirdiniz ya neyse..

Bacanak kardeşim  çok güzel ve doğal görüntü,  saçların yaşına rağmen çok kaliteli deforme olmamış  , bende Şahin hocaya ekim yaptırdım. .
Yeni saçlar Hayırlı olsun  ..
Şaka mısın, yoksa trol mü? Ne oluyoruz dedim bir an, 6 ay önce tartışıp kapattığımız konuyu açmanın manası ne?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
6. ay
Gayet güzel ama vaovvluk bir durum yok şu an çünkü senin zaten çok büyük bir açıklığın yoktu. Tabii ki saç çıkışların daha devam eder ve en az 2 ay daha gelişir saçların. O zaman çok çok daha fazla memnun kalırsın diye düşünüyorum.

Kordinaryus

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Önümüzdeki 6 ayida müspet olaylara kafa yorman bana destan yazmaman için birsey demiycem  Haklısın kardeşim 👍

Bence waoow durumu Bacanak  saç tipi ve kalitesi 18 yaşında çoğu gence nasip olmuyor  güzel saçları var  Maşallah

bacanak

• Yeni üye
  • *
Teşekkürler

Annkara06

• Yeni üye
  • *
süreç çok güzel ilerlemiş hocam senin adına, nedir son durum?

Facebook Twitter Instagram