Gönderen Konu: 10.06.2019 Op. Dr. İlhan Serdaroğlu 3500 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 7197 defa)

seventh son

• Yeni üye
  • *
Ynt: 10.06.2019 Op. Dr. İlhan Serdaroğlu 3500 greft saç ekimi
« Yanıtla #15 : 13 Haziran 2019, 16:44:44 »
Hayırlı olsun Hocam ekiminiz umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız. Yalnız bende on kısımda ekim yapılmayan bölgeye takildim belki bugün için değil ama ileride dökülmesi muhtemel geldi bana ya da bu zamana kadar saçı dökülen hiç kimsede böyle bir ön hat oluşumu görmediğimden olabilir. Sanırım hoca mevcut köklere zarar gelebilir endişesiyle gerek duymamış. Zaten Ilhan Hoca nin böyle ilginç kararları var. Daha öncede yüz kısmından kökü alıp saca ekmişti:)

Bu arada Hoca nin instagram adresinde gördüğüm ekim fotoğraflarının hemen hemen hepsi gerçeği art niyet gütmeden karşı tarafa aktarma üzerine kurulu. Olmayanı olan gibi gösteren mahir instagram ekimcilerine örnek teşkil edecek kadar etik gözetiyor Hoca kendisini bu konuda cidden tebrik etmeliyiz.

Tesekkur ederim hocam (nick muazzam bu arada)
Bahsettigim gibi hocanin kararlarina hic mudahalede bulunmadim. Sebebi de cok basit aslinda: Kendisi bu isi yillardir yapiyor, benim ise ilk tecrubem :) illa ki bir bildigi vardir diye dusundum. 

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 13 Haziran 2019, 21:06:05 »
Saç ekiminizin Hayırlı olmasını dilerim umarım güzel sonuçlanır ve mutlu olursunuz.

Ön çizgiye bende pek anlam veremedim neden hoca bir kısmını bu kadar geriden yaptı? Bir ön çizgi tasarımından neden kaçındı greft mi yeterli gelmedi? Sonuç olarak ön çizğiniz çok güçlü durmuyor sonuç bu şekilde sizi mutlu eder mi bilemedim.

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 13 Haziran 2019, 22:23:27 »
Klasik ilhan serdaroğlu konusu gene açılmış  ;D kişi konuyu açar hocaya övgü dolu sözler sarfeder bir kaç resim ekler ve sonra sonsuza kadar ortadan kaybolur.
Harbi neden böyle yapıyorsunuz kuzum özel bir nedeni varmıdır gerçekten merak ediyorum belkide yanlış kişiye denk gelmişimdir ama ilhan hocada ektirip  konu açanların en az yüzde 80 böyle  :)

seventh son

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 13 Haziran 2019, 23:36:43 »
Klasik ilhan serdaroğlu konusu gene açılmış  ;D kişi konuyu açar hocaya övgü dolu sözler sarfeder bir kaç resim ekler ve sonra sonsuza kadar ortadan kaybolur.
Harbi neden böyle yapıyorsunuz kuzum özel bir nedeni varmıdır gerçekten merak ediyorum belkide yanlış kişiye denk gelmişimdir ama ilhan hocada ektirip  konu açanların en az yüzde 80 böyle  :)

Selamlar. Öncelikle hocaya övgü dolu sözler söylemedim ki söyleyedebilirim. Ortadan da kaybolmadım. Üstüne basa basa buradaki insanlardan daha bilgisiz olduğumu ve yorumlarınıza ihtiyaç duyduğumu belirttim.
Ön çizgiyi neden öyle bıraktığını da dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım ancak tekrar açıklayayım:
Hocaya karışmadım, öyle uygun görmüş. İnşallah onun uygun gördüğü hayırlıdır. Eğer ters giden bir şey olursa da yaptığı işin arkasında olacağı izlemini verdi bana.
Saygılar.

seventh son

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 13 Haziran 2019, 23:38:21 »
Saç ekiminizin Hayırlı olmasını dilerim umarım güzel sonuçlanır ve mutlu olursunuz.

Ön çizgiye bende pek anlam veremedim neden hoca bir kısmını bu kadar geriden yaptı? Bir ön çizgi tasarımından neden kaçındı greft mi yeterli gelmedi? Sonuç olarak ön çizğiniz çok güçlü durmuyor sonuç bu şekilde sizi mutlu eder mi bilemedim.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Hoca ön tarafın yeterli olduğunu düşündü ve dökülme riskinin çok olmadığını düşündü.

Tunacankat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 13 Haziran 2019, 23:42:54 »
ilginç bir ekim

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 13 Haziran 2019, 23:54:05 »
Hayırlı olsun Hocam ekiminiz, umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız. Yalnız bende on kısımda ekim yapılmayan bölgeye takildim belki bugün için değil ama ileride dökülmesi muhtemel geldi bana ya da bu zamana kadar saçı dökülen hiç kimsede böyle bir ön hat oluşumu görmediğimden olabilir. Sanırım hoca mevcut köklere zarar gelebilir endişesiyle gerek duymamış. Zaten Ilhan Hoca nin böyle ilginç kararları var. Daha öncede yüz kısmından kökü alıp saca ekmişti:)

Bu arada Hoca nin instagram adresinde gördüğüm ekim fotoğraflarının hemen hemen hepsi gerçeği art niyet gütmeden karşı tarafa aktarma üzerine kurulu. Olmayanı olan gibi gösteren mahir instagram ekimcilerine örnek teşkil edecek kadar etik gözetiyor Hoca kendisini bu konuda cidden tebrik etmeliyiz.

yüz kısmından kök alıp saçmı ekti ;D iyiymiş .
benim bu ekimde garibime giden ön çizgide ilk fotoğrafta saç varmış gibi durmasına rağmen ikinci fotoğrafta saç yokmuş gibi görünüyor.şimdi bu işin doğrusu nedir ön çizgide kişinin kendi saç vaarmı pas geçildi yoksa yokkenmi pas geçildi.
özellikle sloocer bu duruma yorum yaparsa çok iyi olur en azından merakımızı gidermiş olur ben şahsen bir şey anlamadım bu durumdan.

seventh son

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 13 Haziran 2019, 23:57:38 »
Hayırlı olsun Hocam ekiminiz, umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız. Yalnız bende on kısımda ekim yapılmayan bölgeye takildim belki bugün için değil ama ileride dökülmesi muhtemel geldi bana ya da bu zamana kadar saçı dökülen hiç kimsede böyle bir ön hat oluşumu görmediğimden olabilir. Sanırım hoca mevcut köklere zarar gelebilir endişesiyle gerek duymamış. Zaten Ilhan Hoca nin böyle ilginç kararları var. Daha öncede yüz kısmından kökü alıp saca ekmişti:)

yüz kısmından kök alıp saçmı ekti ;D iyiymiş .
benim bu ekimde garibime giden ön çizgide ilk fotoğrafta saç varmış gibi durmasına rağmen ikinci fotoğrafta saç yokmuş gibi görünüyor.şimdi bu işin doğrusu nedir ön çizgide kişinin kendi saç vaarmı pas geçildi yoksa yokkenmi pas geçildi.
özellikle sloocer bu duruma yorum yaparsa çok iyi olur en azından merakımızı gidermiş olur ben şahsen bir şey anlamadım bu durumdan.

Selamlar.
Ön çizgide saç var hocam. İlk attığım Ekim öncesi fotolardan da görebilirsiniz.
Saygılar.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 14 Haziran 2019, 00:00:51 »
ikinci fotoğraf epey yanıltıcı olmuş o zaman ,saç varsa sorun yok.

seventh son

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 16 Haziran 2019, 00:35:57 »
Bu başlık altında fiyat konuşabiliyor muyuz bilmiyorum ancak başka bir başlıkta gördüğüm fiyatlar sonrası şaşkınlık içerisindeyim. Ben 3500 € ödedim ve hocanın genelde 6-7 bin tl’ye ekim yaptığı söyleniyor. Bu Hipokrat Yemini etmiş bir doktor için çok ağır bir itham. Açık söylemek gerekirse hiç inanmıyorum böyle bir şey yapacağına ve yaptıysa büyük hayalkırıklığı yaşarım. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 16 Haziran 2019, 00:42:29 »
Bu başlık altında fiyat konuşabiliyor muyuz bilmiyorum ancak başka bir başlıkta gördüğüm fiyatlar sonrası şaşkınlık içerisindeyim. Ben 3500 € ödedim ve hocanın genelde 6-7 bin tl’ye ekim yaptığı söyleniyor. Bu Hipokrat Yemini etmiş bir doktor için çok ağır bir itham. Açık söylemek gerekirse hiç inanmıyorum böyle bir şey yapacağına ve yaptıysa büyük hayalkırıklığı yaşarım. Konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

Dostum 3500 euromu ??Şoktayım şakamı bu..
Benim bildiğim ilhan serdaroğlu çok ucuz ekim yapan biriydi son zamanlarda fiyatına zam yapıp 7-8 bin lira bandına çıkardı diye biliyorum.

batuhan34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 16 Haziran 2019, 10:51:42 »

hocam emin misiniz ? 3500 euro mu ödediniz ?

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Haziran 2019, 11:37:57 »
Bence abartı fiyat olmuş yurtdışından gelen Türk sonuçta yabancı değil  şimdi yurt içinde yaşan yabancıya 6-7 bin TL ye mi ekecekti İlhan hoca ??? 
Birde   şimdi bu kişi atıyorum artvinden gelecem deseydi 6-7 bin TL ye ekecekken yurtdışından geliyor diye  3500 euro istemesi yani yaklaşık 23000 TL  istemesi makul değil yurtdışı ve yurtiçinden gelen kişiye  neredeyse üç katı fiyat farkı koyan başka bir klinik  veya  doktor da yoktur yanlış anlaşılmasın ama İlhan hoca arkadaşın Türkiyedeki saç ekim  fiyatları konusunda bilgisizliğinden faydalanmış gibi belki bu arkadaş yurtiçinden gelen hasta ile yurtdışından gelen hasta arasında bu kadar fiyat farkı olduğunu bilseydi  hocaya saç ektirmekten vazgeçebilirdi. Kendimi bu arkadaşın yerine koyunca kazıklanmış hissi yaşardım  doğruya doğru. Bu fiyata Zekerriya KUL hocaya giderdi iyi bir araştırma yapsaydı belkide.
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2019, 17:00:28 Gönderen: derman1903 »

seventh son

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 16 Haziran 2019, 11:42:31 »
Bence abartı fiyat olmuş yurtdışından gelen Türk müşteri sonuçta şimdi yurt içinde yaşan yabancıya 6-7 bin TL ye mi ekecekti İlhan hoca ??? 
Birde   şimdi bu kişi atıyorum artvinden gelecem deseydi 6-7 bin TL ye ekecekken yurtdışından geliyor diye  35000 euro istemesi yani yaklaşık 23000 TL ye istemesi makul değil yurtdışı ve yurtiçinden gelen kişiye  neredeyse üç katı fiyat koyan başka bir klinik  veya  doktor da yoktur yanlış anlaşılmasın ama İlhan hoca arkadaşın Türkiyedeki saç ekim  fiyatları konusunda bilgisizliğinden faydalanmış gibi belki bu arkadaş yurtiçinden gelenle yurtdışından gelen arasında bu kadar fiyat farkı olduğunu bilseydi  hocaya saç ektirmekten vazgeçebilirdi. Kendimi bu arkadaşın yerine koyunca kazıklanmış hissi yaşardım  doğruya doğru. Bu fiyata Zekerriya KUL hocaya giderdi iyi bir araştırma yapsaydı belkide

Teşekkür ederim hocam. Hislerime tercüman oldunuz. Eğer ki burada yazıldığı gibiyse kesinlikle yaptırmazdım.
Benim için asıl ilginç olan bu durumu insanların normal karşılaması. Haberlerde turistleri dolandıran taksicileri gördüğünüzde de aynı tepkiyi veriyor musunuz?

derman1903

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 16 Haziran 2019, 12:12:41 »
Bence abartı fiyat olmuş yurtdışından gelen Türk müşteri sonuçta şimdi yurt içinde yaşan yabancıya 6-7 bin TL ye mi ekecekti İlhan hoca ??? 
Birde   şimdi bu kişi atıyorum artvinden gelecem deseydi 6-7 bin TL ye ekecekken yurtdışından geliyor diye  35000 euro istemesi yani yaklaşık 23000 TL ye istemesi makul değil yurtdışı ve yurtiçinden gelen kişiye  neredeyse üç katı fiyat koyan başka bir klinik  veya  doktor da yoktur yanlış anlaşılmasın ama İlhan hoca arkadaşın Türkiyedeki saç ekim  fiyatları konusunda bilgisizliğinden faydalanmış gibi belki bu arkadaş yurtiçinden gelenle yurtdışından gelen arasında bu kadar fiyat farkı olduğunu bilseydi  hocaya saç ektirmekten vazgeçebilirdi. Kendimi bu arkadaşın yerine koyunca kazıklanmış hissi yaşardım  doğruya doğru. Bu fiyata Zekerriya KUL hocaya giderdi iyi bir araştırma yapsaydı belkide

Teşekkür ederim hocam. Hislerime tercüman oldunuz. Eğer ki burada yazıldığı gibiyse kesinlikle yaptırmazdım.
Benim için asıl ilginç olan bu durumu insanların normal karşılaması. Haberlerde turistleri dolandıran taksicileri gördüğünüzde de aynı tepkiyi veriyor musunuz?
Normal falan değil evet yabancı ve Türk müşteriye fiyat farkı uygulayan klinik ve doktorlar var ancak fiyat farkı öyle abartılı değil yani Türk müşteriye greft başı 1 euro ise yabancıya 1.25 euro gibi fiyat politikaları oluyor bu fiyat politikası  olsa dahi ilhan hocanın ekim fiyatları greft üzerinden değil genelde seansa göre ekiyor buda seans başı taş patlasın ortalama   1,500 euro ya falan  denk gelir hadi diyelim ki yabancıya da 1750 euro olsun 2000 euro olsun bu rakamlar ilhan hocanın seans başına  fiyat politasına göre kur üzerinden  tahmini üst limit rakamlardır. Sizden 3500 euro istemesi bence doğru değil ama serbest piyasa size diyebilir ki artık fiyat politikamı değiştirdim Türk müşteriye artık şu fiyattan ekiyorum fiyatlarımız yüzde yüz zamlandı ona da bir şey deme şansımız yok ama sizden sonra ektiren ve 7-8 bin TL ye ektirmişse bence hocayla konuşup rahatsızlığınızı dile getirip para iadesi isteyin .

Facebook Twitter Instagram