Herkese selamlar.
Oncelikle forum kulturumun hic olmadigini belirteyim. Hayatimda ilk kez bir foruma bir sey yaziyorum. Yapma ihtimalim olan hatalari simdiden mazur gormenizi rica edecegim.
Yirmili yaslarimin ortasinda baslayan sac dokulmem aradan gecen on yil icerisinde artinca Rogaine kullanmaya basladim ve 2.5 yil duzenli olarak kullandim ve dokulmeyi durdurdum. Ancak her biraktigimda daha siddetli (belki de bana oyle geldi) bir dokulmeye karsilasinca sac ektirmeye karar verdim. Arastirmalarim sonucumda 2019 Mart ayinin sonunda hem whatsapp uzerinden, hem mail uzerinden birkac merkez ile iletisime gectim ve sonunda Dr. Ilhan Serdaroglu`nda karar kildim. Neden Ilhan Bey`i sectigimi merak edecek olanlar icin cevap da vereyim: Kendisinin uslubu bana daha ciddi geldi (diger gorustugum yerlerin isimlerini vermek istemiyorum. Cunku kimseyi ciddiyetsiz diyerek zan altinda birakmak istemem).
Kendisi ile maillesmelerimiz sonucunda 10 Haziran 2019 tarihinde operasyonun gerceklesmesi uzerine anlastik. Yurtdisinda yasadigim icin oncesinde kendisine muayane olamadim.
Sabah 9.30`da sac trasi ve benzer hazirliklar yapildiktan sonra saat 10 civari operasyon basladi. Oglene kadar olan surecte hoca yalnizdi (sanirim kanal acti, hataliysam bilgili arkadaslar duzeltebilirler). Oglen yemek arasindan sonra Muhammed Bey ve Sevilay Hanim calismaya basadi ve ekimi gerceklestirdiler. Toplam 3.500 greft ekildi.
Genel olarak Ilhan Bey`i merak edenler icin nacizane fikrimi belirteyim: Kendisi beyefendi bir insan izlenimi birakti bende. Saygili, uslubuna dikkat eden; size musteri degil de hasta seklinde yaklasiyor.
Ekledigim fotolardan ekim oncesi, ekim sonrasi, 3 gun sonra yapilan ilk yikama sonrasi fotolara ulasabilirsiniz.
Herhangi bir ilac takviyesi ya da ek urun kullanmiyorum ve kullanmayi dusunmuyorum.
Saygilar.
ek not: Lutfen samimi fikirlerinizi cekinmeden paylasin. "morali bozulur, kotu hisseder" diye dusunmeyin. Buradaki cogu insana gore konu ile ilgili bilgim oldukca kisitli. Bu yuzden yapacaginiz yorumlar benim icin cok kiymetli.