Gönderen Konu: DHI SAÇ EKİMİ ( ESMA HN-SERKAN BEY) - 2020+1300 GREFT.  (Okunma sayısı 62722 defa)

can29

• Ziyaretçi
Aynen hocam 3000 -4000 greft fln daha alınabilir.

aynen cok rahat alınabılır dogru kullanıldıgı taktırde hayatın boyunca Allah uzun ömürler versin saçların hep olur umarım ekımınde basarılı sonuclar verır

alice

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
şok dökülme de çok kaybınız olmamış sanırım emin olmamakla beraber ekim sonucunuzun çok iyi olacağı kanaatindeyim

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aynen şok dökülme cok olmadı.İnşallah iyi olucak.

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba hocam. Senin ekimin çok çok başarılı görünüyor. Sanırım şok dökülmede çok az olmuş.
Şakaklara ekim yaptırmışsın, ben şakaklara ekim yaptırmak istiyorum.
Sence şakaklara ekim başarılı oluyor mu? Senin şakaklar doğal duruyor mu?.
Rica etsem şakakların yakın plandan çekilmiş fotosunu yükleyebilir misin?

placebo

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam siz sigara kullanıyor musunuz

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kullanmıyorum

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yaşım 22. Saçlarımız aşşağı yukarı belki benimki bir tık daha fazladır. Yaşım gereği sık saç ekimine ihtiyacım var ve şakaklarada ekim istiyorum. Çok araştırma yaptım sibel ulusanda karar kılmıştım ki senin konunu görene kadar.. Bence müthiş gözüküyor ama sana gösterilen özen banada gösterilir mi o doktorlar yine buluşur mu ekimimde.. kafamda deli sorular

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Benimde aklımda iki dr vardı yaptırmadan önce.Biri sibel ulusandı senin gibi.Ama dhı yönteminde varolan saçlara zarar vermediği ve sık ekim olduğu için bu yöntemi tercih ettim.Bana ekim yapan ekip antalyada şuanda.İlgi alakalarını işçiliklerini tavsiye edebilirim.İyi düşün  taşın unutma ki tek makyajın saçın.

esatdere

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Antalya derken hocam başka birileriyle mi çalışmaya başladılar ? İsim ne yazsam çıkar. yani nasıl ulaşabilirim onlara

Zapatista

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Son durum nedir ?

Kadsro

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
60. Gün beyler.Şok dökülme bitti gibi.

Kardeşim geçmiş olsun. Ekimini çok beğendim maşallah sana şok dökülme uğramamış çok şanslısın sanırım bu genetic ile alakali. Kaç yaşındasın hangi ilaçları kullanıyorsun ve son halini bizimle paylaşırmisin . Flash li bi foto ve senin anladığım kadarı ile favorilere yeni bir ekim yapılmış maşallah şimdiden beli ediyor gümbür gümbür geliyor saçlar

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Biotin kullanıyorum yaş 28.Güzel dilekleriniz için teşekkürler.

Haytata

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sen problemi çözmüşsün janti hadi geçmiş olsun. Şu halin bile tatmin ediyordur heralde eski görüntüne göre ki daha 75 gün olmuş ektireli. 5-6ay sonra çok daha iyi olmasını dilerim umarım bir daha bu sıkıntıyla uğraşmazsın.
« Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 22:52:00 Gönderen: Rebelmove »

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah hocam sağolasın :) Daha tam anlamıyla tatmin ettiği söylenemez ama iyi olucak inşallah.

Facebook Twitter Instagram