Gönderen Konu: DHI SAÇ EKİMİ ( ESMA HN-SERKAN BEY) - 2020+1300 GREFT.  (Okunma sayısı 62713 defa)

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
S.a beyler yaklaşık iki yıldır saç ekimi konusunda araştırma yapmaktayım.Bunca zamanda tanınmış doktorlardan görüşmediğim yoktur heralde.En sonunda kararımı DHI yönteminden yana kullandım.Gerek sonuçlarını canlı görmen gerek şok dökülmeninin daha az olması gerekse ekibin tecrübesi, içtenliği karar vermemde etkili oldu.Ekim iki gün sürdü.Ekimin yüzde 80'ini Esma hnm ve Serkan bey gerçekleştirdi.Bence Dr. değilde ekibi iyi arastırmak gerekli bunu anladım.Beni en çok düşündüren anestezi iğneleriydi operasyonda çünkü acı eşiğim düşük diyebilirim şükürler olsun ki korktuğum gibi acı vermedi.Ekimde zaten Serkan beyle sohbet muhabbet havasında geçti her soruma sabırla ilgiyle cevap verdiler.Biz elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kaldı artık hayırlısı olsun hakkımızda.

ogun2006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun.bakalim benim durumum ne olacak  8)

surkent

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİT CLİNİCA DHI SAÇ EKİMİ DOĞAN TURAN - 2020+1300 GREFT.
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2016, 13:11:22 »
merhaba hayırlı olsun,ekiminiz gayet iyi duruyor.bende 11 ve 12 sinde turan hocaya ektiriyorum.siz hangi hastanede ekimi oldunuz?
akşam hastanedemi kaldınız?

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sağol abi hayırlısı olucak inş. senin içinde :)

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Güneşli Erdem hastanesinde oldu hocam benim ekim.Hastanede kalıcaktım öyle demişti doğan bey ama eve gelmek zorunda kaldık açıkçası.Ev yakın sen evde kal dedi ki Erdem hastanesinde gerçekleştrdikleri ekimlerde hastanede değil otelde kalıyomuş uzaktan gelenler.Konaklama Doğan beye aitmiş.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kaç greft aldılar

edit: pardon başlıkta yazıyormuş.
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 13:26:21 Gönderen: thinkingme »

surkent

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: HİT CLİNİCA DHI SAÇ EKİMİ ( ) DOĞAN TURAN - 2020+1300 GREFT.
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2016, 13:29:09 »
anladım teşekkür ederim ben muğladan gidicem o yüzden soruyorum.bende sizin olduğunuz hastanede olucam ekimi.
kalem yöntemiyle ekimi seçmeniz çok doğru bir seçim ben daha evvel digger yöntemle ekim gerçekleştirdim memnun değilim
sizin ilk ekim görüntünüz beklentinizi fazlasıyla karşılayacaktır buna eminim
doğan bey oparasyona katılmadımı
ikinci günde donor alandan tekrar alım mı yapıyorlar
size ekimden once şu kadar ekeriz dedilermi

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Doğan bey operasyonun % 10-15  ine katıldı.Ekimden önce 3000 falan gider dediler ortalama ama Esma hn sağolsun boşluklarada girdi sıklaştırma yaptı varolan saçların arasına 300 greft falan daha ekildi.Benim şansım ekibin iyi olmasıydı sanırım.

ogun2006

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Surkent ekimin ne zaman

Chrispaul

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Doğan bey operasyonun % 10-15  ine katıldı.Ekimden önce 3000 falan gider dediler ortalama ama Esma hn sağolsun boşluklarada girdi sıklaştırma yaptı varolan saçların arasına 300 greft falan daha ekildi.Benim şansım ekibin iyi olmasıydı sanırım.

hocam ücret ne ödediniz

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
6000 hocam.

Chrispaul

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
teşekkürler geçmiş olsun inşallah istediginiz saclara kavusursunuz kısa zamanda :)

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sağolasın hocam inşallah.

ALBAY_1973

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende bugün oldum ve dediklerine katılıyorum, Doğan bey diplomalı olan fakat Esma hn ve Serkan bey asıl uzmanlar. Sadece Doğan beye kalsaydım sonuç ne olurdu bilemem.

1-2 içinde bende resimleri yüklerim

janti

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun hocam inşallah.

Facebook Twitter Instagram