Taktım kafaya finas kullanacam. Aşırı yan etki olursa bırakırım. 3-4 ay sonra da sperm ve hormon testine girerim. Takviye olarak b12 ve balık yağı düşünüyorum. Ve 5mg biotin!. Yalnız benim 1 ay sonra sınavım var. Yani bu ilaç unutkanlık falan yapıyormuş ne bileyim bu süreçte beni çok etkiler mi? Ayrıca bu proscarı nasıl 4/5 bölünüyor?
Sınavınız varsa hiç bulaşmayın derim daha sonra düşünürsünüz. İşin özü genç kişilerin ben bu takviyeleri de kullanmasına çok sıcak bakmıyorum. Benim de saç dökülmem 16 yaşımda başladı çok büyük psikolojik yıkım olmuştu benim için. Ama ben döküleceğini bildiğim halde ilaç takviyesine 30'lara gelene kadar bulaşmadım. 12 yıl önce protez saçı dahi araştıran birisi olarak söylüyorum bunu
. Bir de şu var, bana göre depresif etkisi olan ilaçlar stresli dönemde kullanıldığında yanetkileri daha yıkıcı olabilir. Bakın yine
bu konuda finasteridin psikolojik olarak yanetkileri ve olası yanektileri için prospektusu mevcut. Anlık endişelerle karar vermek doğru değil bana göre, sakin ve mantıklı düşünmek en doğrusu.