bence her ekim merkezide bu açıklıkta güzel sonuç çıkarır ama şu da var araştırmalarıma göre şahin çelik forumda epey bir sonucu var ve çoğu başarılı sonuçlanmış bu yüzden ben şahin çelik derim.
Şahin beyin, 30’dan fazla içeriği var bunlardan 2,3 tanesi istediği sonucu alamamış açıkcası bu düşündürüyor.
Zekeriya Kul’a muayene oldum donörün tek ekim kaldırır dedi çok şaşırdım bunun tedirginliği var. Yanlış adım atmak istemiyorum
30 ekimden 2 başarısız sonuç %98 başarı demek dostum.
Her ekimcinin başarılı sonuçları ve başarısız sonuçları olucaktır bu kişinin açıklığı ve saç kalitesine bağlı olarak ya da genetik yapısına göre değişebilir. Bunlara fazla takılma derim çünkü olumsuz sonuç almayan yoktur önemli olan kalıcı bir hasar var mı zarar vermiş mi bunlara dikkat edin.
Kısaca olumsuz bir sonuç da bu işin doğasında var malesef. Tabi haklı olarak işin içinde az risk olması bile insanı endişelendiriyor ama sana tavsiyem yaptırıcağın işleme inanarak gir ve olumsuz tüm düşünceleri kafandan at.
Onun dışında eger başarı istiyorsan kendinde bir şeyler katmalısın sürecine mesala var olan saçlarını güçlendirip ekilen saçlarla daha yoğun bir saç elde edebilirsin.
Ve donör bölgesindeki foluküllerde alındığı zaman daha güçlü olsunki ekilen yerde sağlıklı olma oranı artsın.