Gönderen Konu: 1 Hafta sonra saç ekimi  (Okunma sayısı 1590 defa)

Karamazov

• Hero Member
1 Hafta sonra saç ekimi
« : 11 Haziran 2019, 11:31:18 »
Merhaba arkadaşlar, merhaba Hintell abi sloccer abi. Tam 1 yıldır takipteyim forumu, çevremdekiler artık saçlarımın çok fazla dokuldugunu ve kafa derimin görünmesiyle unutamadığım 1 hafta içinde keşfettim bu forumu. Kuruculara gerçekten teşekkür ederim.
Yaşım 24 Geçen sene saç ekimi için keskin bir kararla kolları sıvadım görüştüm ve en son Hakan Doğanayın asistanının bir sene daha beklemek mantıklı demedi üzerine bekledim. Gel 5000 graft ekeriz diyen merkezlerde oldu. Geçen sene açıkalın bu denli degildi(verteks).
Saçlarım çok büyük denli psikolojik sorun yarattı o kadar üzülüyorum ki kaybettiğime belki her gün 20 25 kere saçlarımın fotoğrafını cekiyorum. Gür güzel estetik bir formda neden olmasın ki.
17 haziran gününe Şahin Çelik hocama randevu aldim. Öğrenciyim bütçem çok fazla değil ve 6 gün kaldı ama o kadar korkuyorum ki nekroz olur mu çıkar  mı kendi var olan saçlarıma bir problem olur mu?

Karamazov

• Hero Member
Ynt: 1 Hafta sonra saç ekimi
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2019, 11:45:01 »
.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2019, 11:46:44 »
.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2019, 14:23:07 »
 BEkleyebilirdin de biraz Korkucak bir şey yok özellikle nekroz dan şahin bey bu konuda dikkatli hayırlı olsun güzel bir operasyon ile  iyi sonuç alırsın.

Ama ön frontal ve tepe bölgende incelmiş saç telleri var onları güçlendirmen kayıp yaşamanın önüne geçer tabi bu da finasterid ile mümkün oluyor ve bazı yan etkiler yaşayan insanlarda olabiliyor gerçi ben sıkıntı yaşamadım ama araştır kafana yatarsa en azından 1 sene kullanırsan daha garanti olur
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2019, 00:28:41 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2019, 14:55:10 »
Kardes strese hic gerek yok.... insAllah hepsi cikar.....
Ekime kadar güzel icecekler ic (alkolsüz), cerezler ye.... tadini cikar yani...

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2019, 15:42:54 »
Hintell abi, yorumunda Ekleyebilirdin de yazmışsın bekleyebilirdin mi demek istedin? Senin yorumun nasıl şuan ki açıklığa, öyle üzülmeyecek dert etmeyecek kadar küçük değil dimi.
Finans kullanacağım 4 ay kadar abi.
Bu arada senden yorum almak bile onure etti 1 yıldır konulara  yazdigin her yorumu takip ediyorum.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2019, 15:44:43 »
Tsimonoce inşallah çıkarda tekrarda  fotoğraflarda güleriz bu sorunu yaşayan tüm aile olarak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 12 Haziran 2019, 00:30:44 »
Hintell abi, yorumunda Ekleyebilirdin de yazmışsın bekleyebilirdin mi demek istedin? Senin yorumun nasıl şuan ki açıklığa, öyle üzülmeyecek dert etmeyecek kadar küçük değil dimi.
Finans kullanacağım 4 ay kadar abi.
Bu arada senden yorum almak bile onure etti 1 yıldır konulara  yazdigin her yorumu takip ediyorum.

Teşekür ederim kardeşim.

Bekleyebilirsin de dedim evet ama ektire bilirsinde açıklık vazla yok yapılıcak ekimle sorunun kalmaz stres yapma sakin ve sabırlı ol hayırlısı olsun.
Global Moderator

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 12 Haziran 2019, 18:19:55 »
şahin çelik iyi bir ekimci ama hiç bir şeyin garantisi yok bence sen bu korkularını detaylı olarak şahin çelik ile konuş.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2019, 18:59:23 »
hyperKel Şahin hoca ekim yapilıp guzel bir sekilde kullanabileceğimi ilerleyen senelerde 2. Ekime ihtiyqcim olacağini soyledi bu dogrultuda donör bölge kulanılacak.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 12 Haziran 2019, 19:03:14 »
Hintell, abi tesekkur ederim yorumun için inşAllah ektirip bu sorundan kurtulacağım bir gün saçlarım dokulup asosyal edebilecek ozguven kirabileceği aklima gelmezdi. Ekik yaptirdiktan sonra tecrubelerimi bende diger ihtiyaci olanlara aktaracağım.

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 13 Haziran 2019, 09:34:42 »
Kardeşim çok rahat ol, yaşıtız seninle bende yeni şahin hocaya ektirdim. 55 gün oldu

EMİNBEY

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 13 Haziran 2019, 09:36:33 »
Şahin hoca ve ekibi bu işte çok tecrübeli ler bende senin gibi sıklaştırma ekimi yaptırdım.

Karamazov

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2019, 22:13:40 »
Hintell abi,simdi pazartesi saç ekimi gercekleştireceğim, tepe verteks bolgemdeki saçlar cansiz diye finansi yeni kullanacağım o saçları o zaman kaybedecegim mi?
Oncesinde kullanmadiğım icin?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 13 Haziran 2019, 22:15:35 »
Hintell abi,simdi pazartesi saç ekimi gercekleştireceğim, tepe verteks bolgemdeki saçlar cansiz diye finansi yeni kullanacağım o saçları o zaman kaybedecegim mi?
Oncesinde kullanmadiğım icin?

Kullanma kararını kendin vermekisin öncelikle.

Onun dışında nerden başlasan kardır onu kafana takma saç ekimin hayırlı olsun kardeşim.
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram