Gönderen Konu: 10.02.2015 Saç ekimi 4.025 Greft  (Okunma sayısı 88716 defa)

FatherofSouth

• Ziyaretçi
Ynt: 10.02.2015 Saç ekimi 4.025 Greft
« Yanıtla #196 : 02 Mayıs 2016, 18:11:11 »
Üşenmedim sabırla her sayfayı okudum :)

16 aylık bu dönemde bir şeyi farkettim, forumun bazı üyeleri öylesine negatif ki senin psokolojini ciddi ciddi bozmuşlar.

İngilizcesi olan arkadaşlar, araştırın biraz yabancı forumları, en kötü kör topal çevirse de google amcanın translate ini kullanın. Bir ekimin en net sonuçlarını ekimden sonra ki ortalama 12. ve 18. aylar arası görüyorsunuz. Biliyorum bazı arkadaşlar 6. veya 7. ayda iyi veya kötü olayı noktaladılar. Fakat ekilen bir kökün naturele en yakın saç üretmeye başladığı süre ekimden sonra geçen 12 veya 18 aylık dönem. Bu bir ortalama.

Arkadaşın 16. ayı ve normalden geç gelen bir gelişimi var. Bence hala kendine 3 ay daha şans vermelisin. Ve bu sürede deli gibi stres yapacak her şeyden uzak durmalısın. Stresi yapmamanı bir arkadaşın olarak saçın dökülmesin diye değil, psikolojin bazı saçma sapan yorumlar yüzünden bozulmasın diye tavsiye ediyorum.

Bu arada her halikarda ilk haline kıyasla kardeşim, gece ve gündüz kadar fark var. Sen kel bir adamdın, şimdi ise Zidane'ın saç çizgisine benzeyen ve bence adam gibi bir erkek berberinin sihirli elleri değerek karizmatik bir tıraş yaptırabilirsin. Boşver artık 4000 grefti 3000 grefti. Eski ile aranda dağlar kadar fark var. Ha bu ekim yapan yeri, eğer kararlıysan, dava edip etmeme kararını değiştirmemeli. Ki bence adamlar senin ekiminde % 60-70 arası başarılılar. Sen kel bir adamken seni kel olmayan bir adam haline getirdiler. Fakat dediğim gibi yine de dava et. Böylece milleti binlerce lira yolan bazı kasaplara da ültimatom olur, ayaklarını denk alırlar.

Ve son tavsiyem, altına da ne yorum yapılırsa yapılsın önemsemiyorum, minox veya finasteride, bu maddelerin kullanımı insanın kendi kendini veya kendi fizyolojisini kandırmasından başka bir şey değildir. Eğer siz, finas veya minox kullanarak (veya her ikisini) ekim sonucu olabileceğinden daha güzel bir hale getiriyorsanız (geçici bu durum) bence o ekim merkezine farkında olmadan haksız bir avantaj sağlıyorsunuz demektir. Bırak abi, kullanma 1 veya 1.5 yıl hiç bir şey bekle ekimin sonucunu gör. Baktın bir şeyler eksik mi kalmış, sonra karar senin kullan takviyeni ama ekim merkezinin salyalarını gereksiz yere akıtmanın anlamı yok bence.

Bence sonucun 16 ay öncesinden çok çok iyi ve gördüğüm kadarıyla da donör bölgen çok net iyileşmiş. Hatta Maranel84 ün donör bölgesi kadar iyi görünüyor ki bence onun ekimi bu forumda gördüğüm en doğal ve en iyi ekimlerden bir tanesi. Adam 2500-3000 TL ye hiç bir saçmalık kullanmadan süper saçlara sahip oldu. Git güzel bir berber bul, kestir öne doğru üçgen görünümlü bir saç modeli. Sonra spora başla vücudunu fit hale getir. İnan bir daha saçların falan aklına bile gelmeyecek.

Sevgiler,

Fatherof South

Benvolki

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 02 Mayıs 2016, 18:57:56 »
yok be dostum bi sıkıntım derdim. ben kolum kesilse de bir derdim yokderim. ben bu işe bir beklentim olmadan girdim. ancaaak bana vaat edilen 4.025. verdiler bir de garanti belgesi. E dedim bakarım sonucuna ona göre.

Vaat etmesinler problem yok.

Kaldı ki kötü bir yer zaten değil. Neyse o ayrı.

Dava eder miyim, evet ederim. her dediklerine uydum. ne kadar daha bekleyeyim dedim 4 dediler. ok dedim. bir sonraki görüşmemde tekrar soracağım. 1 ay daha derlerse ok. ama onlar da zaten bundan daha öte bir şey olur demiyorlar her neyse detaylar gereksiz.

bana teklifleri tekrar ekim yapalım 1500 civarında oldu. bendeki sonuç böyleyse bir %60 greftimi daha niye heba edeyim dedim. bünyedir hadi siz hata yapmamış olun yani.

açıkçası 10 yıl bu şekilde devam edip sonra tekrar 3bin civarı ekim yapabilirim o günkü kayıp durumlara da bakalım. ancak donör bölgemden 3000-3500 arası tekrar çıkacağını ve görüntü olarak 3cmden sonra yine problem yaşanmayacağını söylüyorlar.

Hatta uzun haliyle bir arkadaşımla gittiğim bir ekim yeri donör bölgeme bakarken alım yapıldığını fark etmedi bile :)

neyse, ben ücretsiz tekrar ekim yapma tekliflerini kabul etmeyeceğim. paramın iadesini isteyeceğim. bir problem çıkar ise kesinlikle dava ederim.

Sonuçta ticari bir ilişki var.

Önerilerine gelince sağol. Fiziğim gayet yerinde. Fark ettiysen bu süre zarfında bazı yazanlar beni başka yöne çekmeye çalıştı. Olmadı. Bak hala ekim yerini söylemiyorum millet kuduruyor :) bendeki gelişmeleri takip etmek yerine ekim yeri bilgisini almak isteyenlerle dolu ortam.

neyse, herkes kendince haklı tabi.

bakalım bir 15 -20 gün kadar daha bekliyorum ne olacak bundan sonra bir şey fışkıracak değil tabi.

2.Ekim (4200 + 4300 greft)
Sawpoo şampuan
Xpecia
Hairforte sprey
Pharmaton

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #198 : 28 Eylül 2020, 10:48:00 »
Nizz kardeş bilimsel bilimsel diyorsunda bilim dediğin yalandan başka birşey değil bence.kullandığın finas ta %2 yan etki görülür yazar ama halbuki çok çok daha fazladır yan etki görülme oranı.Bilim dediğin şey yapay organ üretir,uzaya çıkar ama kafadan saç çıkartamaz daha doğrusu çıkartmak istemez çünkü bu sektör o kadar büyük bir sektör ki o kadar deli paralar dönüyor ki kesin çözüm çıksa bile (ki bence çoktan bulundu kesin çözüm)piyasaya sürmezler yada süremezler.bir ilaç çıkartır saç çıkartıyo der ama sürekli kullanmanı ister senden niye peki , tabiki senin benim paramı cukkalamak için, bırakırsan eski haline dönersinin anlamı nedir biliyor musunuz? Bırakırsan benim musluklar bozulur su içemem demek.insan,hayvan klonlayan bir insanoğlunun bir saçı klonlayamaması gülünecek bir durumdur.insanoğlu bu işte para için yapmayacağı şey yok.Yani kısaca bilime fazla güvenmeyin bilim işine geleni yapar işine gelmeyeni  sallamaz olay budur.He bide Finas saçta dökebilir dökülmeyide durdurabilir,saçta çıkartabilir kişiden kişiye değişir.
Hepsine +1
Hayvan klonluyo saç yok. İstemiyolar çünkü. Tıpkı kansere ve diğer hastalıklara da çözüm bulup gizlemek gibi
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #199 : 18 Ocak 2024, 13:00:01 »
güncel foto varmı?

Benvolki

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #200 : 02 Mart 2024, 14:05:52 »
Eveet. Kısa bir süre sonra, yani 9 yıl kadar :) tekrar selamlar.
İkinci bir ekim zamanına geliyoruz. İlk ekim sonunda, şuandaki durum ve yeni işlem planlarım hk paylaşıımlarım olacak.
 Sanıyorum bunaca zaman sonra @Hintell adlı arkadaş yeni bir konu mu yoksa bu sürecin devamı mı mı olsun alttan devam edelim konusunda bir yönlendirmes olsun da başlayalım.
Sawpoo şampuan
Xpecia
Hairforte sprey
Pharmaton

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #201 : 02 Mart 2024, 16:04:25 »
Nerede düşünüyorsunuz ekimi acaba?

Benvolki

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #202 : 02 Mart 2024, 16:29:16 »
Nerede düşünüyorsunuz ekimi acaba?

Medart olabilir. Bakalım.
Sawpoo şampuan
Xpecia
Hairforte sprey
Pharmaton

Roque Junior

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #203 : 02 Mart 2024, 18:11:51 »

Merkez ismi söylediniz bütün büyü bozuldu :D

Benvolki

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #204 : 02 Mart 2024, 18:52:08 »
Merkez ismi söylediniz bütün büyü bozuldu :D

Hayırdır nedir bozulan? Karar da yok hemüz.
Sawpoo şampuan
Xpecia
Hairforte sprey
Pharmaton

Roque Junior

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 02 Mart 2024, 22:02:47 »
Hayırdır nedir bozulan? Karar da yok hemüz.

Hikayenizi bugün okudum şakasına yazdım.
Ama şunu da göz önünde bulundurmanız gerek insanlar buraya merkezlerin yaptığı ekimlerin sonuçlarını fiyatlarını öğrenip ona göre oturduğu şehre yakın kendi bütçesini aşmayacak ve tatmin edici sonuçlar alma ihtimali yüksek merkezleri öğrenmek için giriyor. Yani hepimiz sonuçlarimizi merkez ismiyle paylaşarak birbirimize destek oluyoruz. Ya ben yandım siz de yanmayın ya da ben memnun kaldım sizlerin de memnun kalacağını düşünüyorum gibi.

Benvolki

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #206 : 02 Mart 2024, 22:22:04 »

Hikayenizi bugün okudum şakasına yazdım.
Ama şunu da göz önünde bulundurmanız gerek insanlar buraya merkezlerin yaptığı ekimlerin sonuçlarını fiyatlarını öğrenip ona göre oturduğu şehre yakın kendi bütçesini aşmayacak ve tatmin edici sonuçlar alma ihtimali yüksek merkezleri öğrenmek için giriyor. Yani hepimiz sonuçlarimizi merkez ismiyle paylaşarak birbirimize destek oluyoruz. Ya ben yandım siz de yanmayın ya da ben memnun kaldım sizlerin de memnun kalacağını düşünüyorum gibi.

Sorunuz nedir direkt sorabilirsiniz yıllar sonra açmaya çalıştığım konuyla ilgisini anlayamadım. Bahsettiğiniz amaç forumun sadece bir bölümünü ilgilendiren bir konu başlığı. Örn. Saç ekim merkezleri başlığı gibi. Bu benim konum ise kendi geçmiş tecrübem. Memnunsam da değilsem de belirtmememin bir nedeni olabilir. Adminlerin tercihidir silmek, takipçilerin tercihidir ilgilenmemek. 10 yıl önceki ham sektörü ve ham bilgi düzeyine sahip ekim yapılan kişilerin ki bunlardan biriydim, olumlu olumsuz değerlendirilmesini geçmişte de doğru bulmadım şuan da doğru bulmuyorum. Belki bende hata vardı belki ekim yerinde belki hiç yoktu. Direkt soru iyidir, ancak bu cevabım o zamana göre gerçek midir, çok yönlü değerlendirebiliyor muydum, ikincisi de iyi/olumlu birşey mi, üçüncüsü de sana ona buna yarayacak faydası olacak birşey mi.  Üç soru da şuan için hayır. Açmaya çalıştığım yeni konu da zaten yeni bir süreç hakkında. Dolayısıyla kısa keseyim, forumda birçok başlık herkesi tatmin edici yönlere sahip. Sevgiler.
Sawpoo şampuan
Xpecia
Hairforte sprey
Pharmaton

Roque Junior

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #207 : 02 Mart 2024, 22:39:10 »
Okumadım ama haklısınız. Umarım güzel sizi tatmin eden bir sonuç alırsınız iyi akşamlar |-onayisareti-|

osmangazi

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #208 : 03 Mart 2024, 15:43:07 »
forumun kurali vardi sanki ekim yerini yazmak zorundaydik paylasimlarda. bu arkadas neden yazmamis?

Yasin244

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 18 Mart 2024, 19:57:33 »

Merhaba gecen benim ekimime yorum yapmistiniz bende ona istinaden bastan sona sizin tecrubelerinizi okudum.Özellikle nerede ektirdiginizi en sonda soylemissiniz ben en basta soyleyerek konu basligi actim ve bende hemen hemen 4.5 5. Aya girmek uzereyim ve sonuctan hic memnun degilim kendileriyle gorusmeye gittim prp ye gelebilirmisin her ay dediler minoxile gec dediler hair forte spreyden surecin gec geliyor biraz zaman gerek dediler vs vs. Ben fin falanda kullanmiyorum sadece xpecia tablet var sabah aksam onu kullaniyorum bide hair forte sprey %3 kullaniyorum.Moralim inanilmaz bozuk malesef sureci kaldiramadim sanirim kotu dusunmekten de kendimi alikoyamadim kuafor diyor tutmamis arkadaslarim diyor tutmamis insaninda morali baya bir cokuyor gercekten ruh emiyolar.Bu surecte nasil gecer nasil okadar ay dolar dolarsada bizimkisi dolarmi hic bilmiyorum acikcasi artik ne yapacagimida sasirdim.Varsa bir onerin acigim tesekkur ederim

Facebook Twitter Instagram