Dostum yaş kaç?
Bu saçlar maalesef fena gidici.. yani yolun basındasın bence şuanki durumunla bir süre daha dewam edip dökülme haritanı tayin etsinler. Acele etme.. tepe zaten suan Ekim yapılabilecek durumda degil. Ön çizgi İçin hiç actiona girme şuanda. Çıktı mı çıkacak derken 1 sene geçer, sonra tepede açılır , sar kaseti başa... beklemelisin bence
hocam yaş 28 dökülme yogun sekilde 3 senedir devam ediyor şakaklar benim hic aşırı sık olmamisti kendimi bildim bileli ön taraftan baya gerideydi. Simdi sen fena gidici dedin gece beni uyku tutmayacak
Ya uyku kaçıracak cinsten değil.. nw5-6 yı görmezsin merak etme.. ama demek istediğim şuanda dökülmen henüz bitmemiş aksine ciddi agresif dökülmeyi yasayacagın döneme girmişsin .
Özellikle tepe bölgesindeki saçların renk ve kalibrasyon farkından o bölgede kayıpların ciddi hızla dewam edeceğini ben görebiliyorum.
Uykunu kacırma boşuna .. ama sen yaşça benden küçüksün , bizde iyi kötü zaman para ve emek harcadık birseyler öğrenmek için. Ben bildiğim kadarı ile şuan İçin Ekim’i ertele kardesim .. yani daha açığını söyleyeyim öz kardesim olsa , oturup ağlasa su durumda Ekim yapmasına izin vermezdim.
Suan İçin sac Ekim’i senin sacında ciddi fark yaratabilecek bir hadise degil. Ne emege nede dönerinden giden grefte degmeZ.. paradan bahsetmiyorum bile , o iş en kolayı..