Yorumlar için teşekkür ederim,
Bir kaç kişiden fiyat aldım cok farklı fiyatlar söyleyenler var , 8000 bin isteyende 2000 tl diyende var
Direk isim vereyim
Hfs ile görüştüm 6 bin civarı bir fiyat söyledi seans seans gördükten sinra karar veririz dedi.
Fatih Serdaroğlu 8oe görüştüm yine 7.5 bin tl istedi yine seans işlemli...
Bende bu kadar para vermek istemiyorum, bu kadar verdikten sonra biraz daha ekler yeni sakal göğüs destekli bir ekim daha yaptırırım
İşte gel gelelim şuanda tüm donörüde kullanmak istemiyorum azcak sanırım saç + sakal + göğüs ile birlikte 2500 - 3000 greft daha ekim yapılabilir gibi iste bunuda düşününce pigmentasyon ile ilgili biraz daha araştırmaya başladım.
Zafer ulusan ile birebir görüşmedim yine WhatsApp üzeriden cevap aldim aşağı yukarı aynı fiyatlar birde yeni başladığı için tercih etmek istemiyorum.
Bir diğer alternatif ise yine İzmir'de daha önce serkan Bozkurt yani hfs ile çalışan birisi ile görüştüm bes yıldır İzmir'de bu işi yapıyor.
Instagram linkine bir bakabilir misiniz (
https://instagram.com/sac_golgelendirme_merkezi?igshid=jjh9kumsdj1d )
Bazi resimler tamam pigmentasyon ama bazılarında sanki bariz toppik var gibi işte guvenemedim kendisiyle gorustum, işlemi yaparken gormek istediğimi söyledim.
Kendiside şuanda tatilde olduğunu bu hafta iş başı yapacağını ve sonrasında işlem esnasında randevu verebileceğini söyledi.
İste sizinde fikrinizi almak istedim.
Bu kişinin işçiliği vs.. nasıl ? Kullandığı boyaların dövme boyası olmadığını ortalama 3 yil gidebileceğini söylüyor
İşte sizin fikrinizi merak ettim, kendisiyle görüşünce boya markalarını vs.. buraya yazarım tekrardan