Gönderen Konu: LİV HOSPİTAL SAÇ EKİM REZALETİ  (Okunma sayısı 6206 defa)

erdempeksen

• Yeni üye
  • *
LİV HOSPİTAL SAÇ EKİM REZALETİ
« : 10 Haziran 2019, 16:43:03 »
Tunus Caddesinde yer alan Liv Hospital Ankara sağlık kuruluşunda Ekim 2017'de talihsiz bir saç ekimi operasyonu geçirdim. Operasyonumu 2 Sağlık Teknisyeni ve bir yardımcı hemşire birlikte yaptı. Teknisyenlerden Biri Hakan Bey diğeri de Samet Çakır. Hemşirede Özge Hanım diye bir bayan. Doktor falan hak getire. Doktoru falan unutun yani. Cuma Sabahı Saat 10:00 da başlayan Saç ekim operasyonum gece saat 24:00 da tamamlanabildi. Yani tam 14 saat sürdü. Ameliyat odasında değil sıradan yataklı bir hasta odasında geçirdim operasyonu. Yani hijyeni falanda unutun. Operasyonum 14 saat boyunca dişçi koltuğunda iki büklüm bir halde yapıldığını da ekleyeyim de tam olsun. Yemin ederim bir hafta boyun ağrısı çektim.  Saç Ekim Operasyonum Yalnızca Ense bölgemdeki saç kökleri transfer edilerek yapıldı. Bu Akla zarar saç ekimin de 3000 greft (kök) ekim yapıldığı söylendi. 3000TL Ücret ödemesi yaptım. Şu anda kafa derim yamalı bohçaya döndü. Sonuç o kadar kötü ki saç ekimi yaptırdığımı söylemeye utanıyorum. Bilen arkadaşlarımda "başka bir yerine mi ekmişler, emin misin kafana ektiklerinden" diye dalga geçiyorlar. Kendilerine başvurduklarım da ise 2. Bir operasyon yapmaları gerektiğini, ensede alabilecekleri kök kalmadığını bu sebepten göğüs ve sakal tüylerimden ekim yapılabileceğini ve bununda maliyetinin 4000TL olacağını söylediler. Giden 3000TL yemi yanayım gidecek 4000TL yemi yanayım yoksa kafamın haline mi yanayım bilemedim. Aman diyorum saç ekimi için Liv Hospital in yolundan dahi geçmeyin. Bir de siz bakın bakalım. Fotoğrafları paylaşıyorum. Allah aşkına siz söyleyin Haktan Reva mı bu hal. Ben hakkımı Liv Hospital kurumuna helal etmiyorum...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: LİV HOSPİTAL SAÇ EKİM REZALETİ
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2019, 17:09:42 »
Ekim öncesi donör bölgeniz var mı resmi

Sanıyorum donör bölge yetersizdi zayıf ve ince telli zaten en başından saç ekimine pek uygun gidi durmuyorsunuz.
Global Moderator

erdempeksen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2019, 17:14:18 »
Öncelikle selamlar. Haklısın zayıf, uygun değil, ne dersen diyebilirsin sen.Ama onlar öyle demedi. Çok iyi olacak.Harika olcak vs.. dediler. Ağzımıza bir parmak bal çalıp ensemize şaplak attılar. Keşke onlarda başta senin gibi olmaz deselerdi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2019, 17:16:56 »
Öncelikle selamlar. Haklısın zayıf, uygun değil, ne dersen diyebilirsin sen.Ama onlar öyle demedi. Çok iyi olacak.Harika olcak vs.. dediler. Ağzımıza bir parmak bal çalıp ensemize şaplak attılar. Keşke onlarda başta senin gibi olmaz deselerdi.

Anlıyorum keşke ekim öncesi saç ekimi size uygunmu değil mi şeklinde bir araştırmayı kendiniz yapsaymıssınız forumda

Hataları ekime uygun olmayan birine ekim yapmak sanıyorum konuya ticari yaklaşmışlar geçmiş olsun.
Global Moderator

erdempeksen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2019, 17:30:32 »
Sağolasın. Geçmiş oldu zaten. Bundan sonra ne yapmalıyım sence sen onu söyle.
Harç bitti yapı paydos mu ?
Yoksa Durmak yok yola devammı.
Ortada kötü bir görüntü ve bunun yarattığı moral bozukluğu var. Paramla rezil oldum.
Valla alay konusuyum şu anda. Arkadaşlarım dalga geçiyor. Utanıyorum. Psikolojim bozuldu. Sen söyle ne yapayım ? 
Önereceğin bir yer varsa sevinirim. Ben mutlaka 2. operasyonu olacağım. Bana iyi bir yer tavsiye edersen iyi olur.
Gidip görüşür en azından fikir alırım. Ankara da yada başka bir yerde bildiğin bir yer varsa gidip görüşeyim.
Kesin yapılacak bu iş. Bunu böyle yamalı bohça gibi bırakamam.

benimalnımgeniş

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2019, 17:32:42 »
Saç ekimini hiçbir şekilde düşünmeyin derim. Donör hiç yok, açık alan çok geniş.. Saç simülasyonu ya da protez saç olayını araştırın bence. Yada kafayı kazıtarak öyle devam edin hayatınıza.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2019, 17:34:33 »
Bundan sonra yapabileceğiniz tek şey pingmentasyon olabilir saç dövmesi en azından donör bölgesindeki bu kötü görüntüyü düzelttirebilirsin. Onun dışında artık saç ekimi gibi bir şansınız yok.
Global Moderator

gkhn86

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2019, 17:39:12 »
Tunus Caddesinde yer alan Liv Hospital Ankara sağlık kuruluşunda Ekim 2017'de talihsiz bir saç ekimi operasyonu geçirdim. Operasyonumu 2 Sağlık Teknisyeni ve bir yardımcı hemşire birlikte yaptı. Teknisyenlerden Biri Hakan Bey diğeri de Samet Çakır. Hemşirede Özge Hanım diye bir bayan. Doktor falan hak getire. Doktoru falan unutun yani. Cuma Sabahı Saat 10:00 da başlayan Saç ekim operasyonum gece saat 24:00 da tamamlanabildi. Yani tam 14 saat sürdü. Ameliyat odasında değil sıradan yataklı bir hasta odasında geçirdim operasyonu. Yani hijyeni falanda unutun. Operasyonum 14 saat boyunca dişçi koltuğunda iki büklüm bir halde yapıldığını da ekleyeyim de tam olsun. Yemin ederim bir hafta boyun ağrısı çektim.  Saç Ekim Operasyonum Yalnızca Ense bölgemdeki saç kökleri transfer edilerek yapıldı. Bu Akla zarar saç ekimin de 3000 greft (kök) ekim yapıldığı söylendi. 3000TL Ücret ödemesi yaptım. Şu anda kafa derim yamalı bohçaya döndü. Sonuç o kadar kötü ki saç ekimi yaptırdığımı söylemeye utanıyorum. Bilen arkadaşlarımda "başka bir yerine mi ekmişler, emin misin kafana ektiklerinden" diye dalga geçiyorlar. Kendilerine başvurduklarım da ise 2. Bir operasyon yapmaları gerektiğini, ensede alabilecekleri kök kalmadığını bu sebepten göğüs ve sakal tüylerimden ekim yapılabileceğini ve bununda maliyetinin 4000TL olacağını söylediler. Giden 3000TL yemi yanayım gidecek 4000TL yemi yanayım yoksa kafamın haline mi yanayım bilemedim. Aman diyorum saç ekimi için Liv Hospital in yolundan dahi geçmeyin. Bir de siz bakın bakalım. Fotoğrafları paylaşıyorum. Allah aşkına siz söyleyin Haktan Reva mı bu hal. Ben hakkımı Liv Hospital kurumuna helal etmiyorum...

HOCAM GEÇMİŞ OLSUN ÖNCELİKLE BENDE ORDA MART 2019 DA YAPTIRDIM SUAN 2.5 AYIN İÇERİSNDEYİM.

SUAN İÇİN İYİ DURUMDAYIM.
HİJYEN OLAYINA KATILIYORUM.
DOKTOR ZATEN BU İŞİ YAPAN BİR ELİN PARMAĞINI GEÇMEZ. GÜVEN VE REFERANSLA ALAKALI.
BENİMDE İNCE TELLİ SAÇLARIM VAR AMA DÖNÖR İYİDİ 5500 GREFT EKİM YAPILDI.
TAM OLARAK İYİMİ KÖTÜMÜMÜ BENDE BİLEMİYORUM 6. AY VE 1 SENE SONUNDA KARAR VERECEĞİM. UMARIM SİZİN BAŞINIZA GELEN BAŞIMA GELMEZ.
 HİNTELLİN DEDİĞİ GİBİ EKİM ÖNCESİ DÖNÖR VE AÇIK ALANA BAKMAK LAZIM YORUM YAPMAK İÇİN.
 GEÇMİŞ OLSUN.

Capon

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 13 Temmuz 2019, 11:13:10 »
Ne yazık ki bu sektör rezil hale gelmiş yapanlat sağlıkçı bile degil hakan bey ambulans şoförüymüş ama liv gibi büyük bir hastanenin buna nasıl izin verdiği de inanılır gibi değil.yazık olmus saçınıza

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 13 Temmuz 2019, 14:02:45 »
En büyük hata bu saça ekim yapmak
Bu işi bilinçli şekilde yapan biri bu kafaya ekim yapmaz tamamen ticari yaklaşılmış size

Kim ekerse eksin zaten bu kafadan iyi sonuç alınmaz

qwert19

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 13 Temmuz 2019, 14:19:38 »
ankarada polat hair'le görüş istersen sakal ve göğüsten üst kısımlara ekim yapabilir

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 14 Temmuz 2019, 15:18:59 »
geçmiş olsun.
benim forumdan gözlemlediğim  kadarıyla sizin gibi hiç saç olmayan kişilere yapılan ekimlerin saç çıkma oranı çok yüksek oluyor ama bu arkadaşlar artık nasıl bir düzen içerisinde size ekim yaptılarsa artık hiç saç çıkmamış .ben bunların ekim yaptıkları herhangi birinden saç çıkartabildiklerine sizin ekimi gördükten sonra inanmıyorum belki çok sağlam grefti olan birilerine yaptıkları ekimden  saçı biraz çıkan oluyordur.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 15 Temmuz 2019, 17:38:58 »
Geçmiş olsun halinizi anlıyorum.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 15 Temmuz 2019, 17:51:05 »
Cok gecmis olsun. Saglik bakanligi mufettisleri boyle yerleri denetleyip ihmal varsa buralari kapatmalari lazim. İsin ucunda insanin hayatı boyunca en gorunen yerinde olan saclari var. Sakal ve gogus killari kalinsa ekim yapilabilir. Bu sefer iyi arastir hocam

Facebook Twitter Instagram