Gönderen Konu: SERKAN AYGIN FİYAT 1500 EURO NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ  (Okunma sayısı 11973 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: SERKAN AYGIN FİYAT 1500 EURO NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2019, 10:06:14 »
Tüm merkezlerde oluyor malesef Bu durum
Yurt dışı ile Yurt içi Para birimi nedeniyle farklı Serkan aygın için geçerli bir durum değil Türkiye de piyasa bu şekilde.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2019, 10:56:26 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2019, 10:23:39 »
Hep aynı mevzuu.. daha önce 168 kere aynı konu ile alakalı müzdarip arkadaşlarla konustuk bu konuyu.. maalesef sektör bu şekilde. Zaten amaç yabancı müşsterilere bu fiyatlara Ekim yaparak karlılıgı arttırmak.
Sizi bağlayan bir durum yok, Türkçeniz gayet iyi, tr deki bir arkadaş eş dostunuzdan yardım isteyin, fotoları o yollasın... oldu bitti.. böyle ufak detaylara takılıp kalmayın...

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2019, 17:53:42 »
Hep aynı mevzuu.. daha önce 168 kere aynı konu ile alakalı müzdarip arkadaşlarla konustuk bu konuyu.. maalesef sektör bu şekilde. Zaten amaç yabancı müşsterilere bu fiyatlara Ekim yaparak karlılıgı arttırmak.
Sizi bağlayan bir durum yok, Türkçeniz gayet iyi, tr deki bir arkadaş eş dostunuzdan yardım isteyin, fotoları o yollasın... oldu bitti.. böyle ufak detaylara takılıp kalmayın...
+1
Aynen yurtdışından gelmiyormuş gibi yapın size randevu alsınlar tamamdır.

c1garo

• Full Member
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2019, 00:39:31 »
Serkan beye söyleyin türkiyede 2020 tl asgari ücretliye uyguladınız tarifeden istiyorum diye.

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2019, 11:47:34 »
Askeri ücret alanlar yararlansın o tarifeden neden normal kazanan insan yararlansın ki  Tabi öyle bir tarifesi varsa taktir ederim.

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2019, 15:29:37 »
Haklisin arkadas. Serkan aygin icin pahali bi fiyat. Yurtdisindan aradigin icin yapiyorlar boyle

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2020, 01:21:56 »
Sen yurt dışında bu paraya 1 ay bile çalışmıyosun türkiyede asgari ücretli 5 6 ay çalışıyor

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 05 Ocak 2020, 02:13:35 »
Sen yurt dışında bu paraya 1 ay bile çalışmıyosun türkiyede asgari ücretli 5 6 ay çalışıyor
Birader birebirde kazanç aynı, sen zannediyorsunki 2000€ alan biri bunun yüzde kaçını artırabiliyor?, maalesef sen Türkiyede 2000 TL den ne artırabiliyorsan avrupadakide aynı. 1500€ ya bir ay ama el elde baş başta. Üstelik yurt dışındaki en geç iki senede bir izne gitmek zorunda senin öyle bir sıkıntın yok. Bir izin en 4-5 bin €.

Yani artısıyla eksisiyle birebirde herşey aynı. Maalesef garip olan hem yaşadığımız yerde hem ülkemizde yabancıyız ve dışlanıyoruz. Acı ama maalesef bu böyle.
Bu tür uygulamalar güzel değil, nihayetinde aynı dili konuşuyoruz ve yurt dışından geldi diye extra bir giderleri ve tedavileride yok.

Bura aslında yeri değil bu tartışmanın, ekim detayları konuşulurken senin kalkıpta böyle bir örnek vermen hoş olmadı. Senden bu uygulamanın hoş olmadığını söylemeni veya bir başka arkadaşın dediği gibi başka şekildede fiyat öğrenebilirsiniz demeni beklerdim. Neyse biz ne dersek diyelim zaten su yolunu buluyor bişekilde kal sağlıcakla.

corosman

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 05 Ocak 2020, 14:58:01 »
Birader birebirde kazanç aynı, sen zannediyorsunki 2000€ alan biri bunun yüzde kaçını artırabiliyor?, maalesef sen Türkiyede 2000 TL den ne artırabiliyorsan avrupadakide aynı. 1500€ ya bir ay ama el elde baş başta. Üstelik yurt dışındaki en geç iki senede bir izne gitmek zorunda senin öyle bir sıkıntın yok. Bir izin en 4-5 bin €.

Yani artısıyla eksisiyle birebirde herşey aynı. Maalesef garip olan hem yaşadığımız yerde hem ülkemizde yabancıyız ve dışlanıyoruz. Acı ama maalesef bu böyle.
Bu tür uygulamalar güzel değil, nihayetinde aynı dili konuşuyoruz ve yurt dışından geldi diye extra bir giderleri ve tedavileride yok.

Bura aslında yeri değil bu tartışmanın, ekim detayları konuşulurken senin kalkıpta böyle bir örnek vermen hoş olmadı. Senden bu uygulamanın hoş olmadığını söylemeni veya bir başka arkadaşın dediği gibi başka şekildede fiyat öğrenebilirsiniz demeni beklerdim. Neyse biz ne dersek diyelim zaten su yolunu buluyor bişekilde kal sağlıcakla.

Ama hocam şu fark var. Sen 1 aylık asgari ücret parasıyla gelip burada saç ekimi yapabilir yada farklı şeyleri kolaylıkla yapabilirken, Türkiye de yaşayan biri o asgari ücret maaşıyla gidip almanya da saç ekimi yapamaz. Evet paranı kazandığın ülkede harcarsan dediğin gibi Türkiye den pek farkı olmaz fakat başka ülkede harcarsan fark maalesef çok. Mesela ben bir zamanlar maaşım 1500 euro ya gelirken şuan maaşım 1000 euro bile olmuyor. Eskiden her yıl 1 defa yurt dışına tatil için çıkabiliyorken artık çıkamıyorum. Bunu anlamak çok zor olmasa.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #10 : 05 Ocak 2020, 17:50:33 »
Arkadaşim  bu sekilde   davranan  saç ekim  merkezlerden uzak durun bukadar basit 

Dahess

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 05 Ocak 2020, 18:32:22 »
Arada 1500 tl gibi fark var.otel transfer içindeyse normal değilse fiyatı yuvarlayıp söylemişler.ama 1500 Euro Bile Serkan hoca için çok değil.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 05 Ocak 2020, 20:33:06 »
Arada 1500 tl gibi fark var.otel transfer içindeyse normal değilse fiyatı yuvarlayıp söylemişler.ama 1500 Euro Bile Serkan hoca için çok değil.
[/quote
1500€ değil birader 1700€ fue, 2200€ dhi. 500€ fark var her iki yöntemle Türkiyedekiler ile yurt dışındakiler arasındaki fark. Zaten ekimine kimsenin lafı yok. Her iki kesimede aynı ücret uygulansa diye bu konudaki sorun. Nihayetinde razı pazarlığı bir durum. Kimse kimseyi zorlamıyor. Ama bazı arkadaşların size bu layık demeye getirmeleri, yoksa yurtdışındakilerde akrabaları vasıtasıyla birşekilde çözüm buluyorlar. Bu fiyatı fazlasıyla hakediyor Serkan Aygın. Kendim iki ekim yaptırdım merdiven altı bir yerde ve özel bir hastanede. Ödediğim miktar onuda geçti. Yaşadığım sıkıntıda cabası. Bu forumu kısa süre önce farkettim yoksa öncesinde farketseydim bu rezilliği yaşayana kadar biraz fazla öderdim.
Neyse yinede hala bu merkez ve sitedeki belirli doktorlar ücret düşünmeye gerek kalmadan gönül rahatlığıyla gidilir. Aldıkları ücretde makül bence.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 05 Ocak 2020, 21:20:26 »
aradan zaman geçmiş baya

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 05 Ocak 2020, 22:06:16 »
Eken türk, ekilen türk, malzemeci türk malzeme türk, para yuro vay anasına , 1500 euro gavurun bir asgari ücreti, protesto şart, Baltalı İlah duymasın🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Facebook Twitter Instagram