Gönderen Konu: 18 yaşındayım ve saçlarımı kaybediyorum.  (Okunma sayısı 3253 defa)

Asdsa4

• Yeni üye
  • *
18 yaşındayım ve saçlarımı kaybediyorum.
« : 10 Haziran 2019, 08:26:03 »
Merhabalar 18 yaşındayım, üniversite sınavına hazırlanıyorum ve geçen yazdan beri saçlarım dökülüyor. Çok sık bir dökülme yok, duş aldığımda en fazla 20 tel saçım gidiyor.

Saçlarım eskiden çok gürdü ancak bu kış seyrelmeyi farkettim.

Çok stres yaşadım bunun da etkisi olabilir bilmiyorum fakat doktora gittiğimde pek bakmadan genetik dökülmen var dedi. Daha öncesinde ducray şampuan ve bioxcin serum kullandım fakat en ufak bir değişiklik olmadı.

Bu arada babam kel değil fakat yanları ve tepeleri açık. Dayılarımın da saçları oldukça gür.
 Bu olay kafamı çok kurcalıyor son bir senedir. Bir türlü çözümünü bulamadım. Artık geleceğe dair umutla bakamıyorum çünkü hayatımın sonuna kadar bununla uğraşmak zorundaymışım gibi geliyor.
 Sizden öneri ve yardım bekliyorum.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 18 yaşındayım ve saçlarımı kaybediyorum.
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2019, 10:19:40 »
Arkadaşım cildiyeye git...ve tavsiyelerine uy...sakin ekimcilere elletme bu saçı ekeriz diyenden uzak dur...

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2019, 10:24:38 »
Kardeşim senin yaşındayken cildiyeye gittim. Bana minoxil önerdi, malesef saçlarımı döktü. Sakın minoxil kullanma. Tepe kısmında açılma var mı?

Asdsa4

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2019, 11:07:25 »
Şuanlık açılma yok sadece saçlarım eskisine görr daha seyrek

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2019, 11:39:35 »
Her ürüne inanıp sakın alma. İyi bir şampuanla günde kahvaltından sonra 1 adet xpecia kullan. Yan etkilerini hissedersen kullanmayı bırak.

Asdsa4

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2019, 18:09:43 »
Teşekkür ederim

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2019, 20:35:41 »
Teşekkür ederim

Rica ederim kardeşim. Evhamlara kapılma senin yaşında bu tecrübelere sahip olmuş olsaydım var olan saçlarım dökülmeyecekti. Malesef cildidyeciler gelene geçene kan testi bile yaptırmadan minoxili yazıp geçiyorlar. Kahvaltıdan sonra 1 adet xpecia kullan başka hiç bir şey yapmana gerek yok. Sigara kullanıyorsan hemen bırakman lazım sonra nedameti fayda vermiyor.

Asdsa4

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2019, 07:59:59 »
Teşekkür ederim fakat bu tarz ilacların herhangi bir yan etkisi bulunuyor mu ? Cinsel açından vs.

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2019, 11:21:57 »
Günde 1 adet xpecia kullanıyorum. Çok az yan etkisini hissettim sadece sertleşme sorunu oluyor çok az  proscar,propecia gibi öldürmüyor :)  Herkesde olmayabiliyormuş sen 6 ay gibi kullan bırakırsın.

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2019, 11:32:48 »
Günde 1 adet xpecia kullanıyorum. Çok az yan etkisini hissettim sadece sertleşme sorunu oluyor çok az  proscar,propecia gibi öldürmüyor :)  Herkesde olmayabiliyormuş sen 6 ay gibi kullan bırakırsın.

Daha 18 yaşında Xpecia için çok erken değil mi?

Ayrıcana 6 ay kullanıp bıraktıktan sonra ne olacak, genetik saç dökülmesi var ise saçının olmasını istediğin süre kadar kullanmak lazım değil mi?

Hap uzun vadede kullanmaya uygun değil bence. Sprey ise bir yerden sonra sıkılcak sıkmaktan. Valla çok acayip bu saç işleri :D

sduzce

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2019, 11:46:27 »

Daha 18 yaşında Xpecia için çok erken değil mi?

Ayrıcana 6 ay kullanıp bıraktıktan sonra ne olacak, genetik saç dökülmesi var ise saçının olmasını istediğin süre kadar kullanmak lazım değil mi?

Hap uzun vadede kullanmaya uygun değil bence. Sprey ise bir yerden sonra sıkılcak sıkmaktan. Valla çok acayip bu saç işleri :D

Finans içeren bir ilaç değil babası ve dayıları kel değilmiş haliyle ben genetik olmadığı düşüncesindeyim. Kaldı ki, xpecia 6 ay gibi sürede uzun sayılmaz en erken 4.5. ayda kendini gösterir.

Asdsa4

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 12 Haziran 2019, 09:23:12 »
İlginiz icin çok teşekkür ederim

Facebook Twitter Instagram