Merhaba dostlar yaklaşık 2 ay gibi bir süredir forumda yoktum. İş güç yoğunluk derken baya bi ihmal ettim burayı. Sorulan sorulara cevap vereyim. 1) ürünü kullanmayı tamamen bıraktım çünkü finasteride kullanıyorum yaklaşık 5 aydır. Finasa ilk başladığım zaman dermastampa da başlamıştım panplusu dermastamp yaparken kafayı ıslatmak için kullanıyordum. Kutusu bitince tamamen bıraktım. Bıraktıktan sonra bi şok dökülme yaşadım ama tekrar eski haline geldi.
2) uzun bir süredir hiç bir şampuan kullanmıyorum. Bildiğimiz yeşil sabunla yıkıyorum saçları. Hatta berber de bile kafamı yıkarken şampuan döktürmüyorum. 3) ürün geliştirmeye girecekti yeni serisi çıkacaktı ama şuan ne durumda bilmiyorum. Genel olarak kullanmak isteyenlere öneririm. Fiyat/ fayda bakımından güzel bir ürün. Bir de arkadaşlar genel olarak bir şey söylemem gerekirse finasteride'den gördüğüm etkiyi daha önce kullandığım hiç bir üründen görmedim
illa etkisi oldu ama finas kadar değil. Saçlarım şuan yaşıma göre beni tatmin edecek durumda. Tabi ki finas sayesinde. Son olarak Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim