Saç Ekimi Sonuçları
Netten baktım 125 ml olan bir şişe nasıl 2 hafta gidiyor? Ben 2 yildir 60 ml olan minoksidil kullanıyorum ve minoksidil bir kutusu bana 45 gun filan gidiyor. Günde bir kez uyguluyorum aksamları 8 fis çünkü bir kez uygulamakla iki kez uygulamak arasında bir fark yok aslında. Bence aksamları 8 fis olarak sık veya iki kez sabah 5 aksam 5 fis olarak sık. Anladığım kadarıyla sen saçına cok bolca sıkıyorsun. Bu spreyin sana 2 2.5 ay gitmesi gerek en kötü. İçeriğindeki saw palmetto ve kafein faydali diğer yağlar tırt. Burada konu açmıştım rossman kozmetik mağazalarında 15 liraya satilan ve kafein iceren bir alman isana markali bir solusyon var. Ve sisesi epey büyük. İçeriği çok iyi burada dile getirdim ama konuya rağbet olmadı. Mesela o ürünü minoksidil sisesine koyup her aksam 10 fis uygulamak ciddi fayda sağlayabilir çünkü kafeinle ilgili ciddi çalışmalar var. Aslında alip denemek istiyorum ama aksamları minoksidil kullandığım icin onu hangi ara kullanabilirim bilmiyorum. Ayrıca ya konazol kullan yada zetion birisi %2 ketokonazol diğeri %2 zink pirition içeriyor. Su an konazol kullaniyorum çok memnunum 16 yildir sebore olduğu icin zamanında zetionda kullandim o da faydali. Ama ikisini birden kullanma sacini cok kurutur. Veya 6 ay konazol diğer 6 ay zetion kullanabilirsin dönüşümlü olarak
Hangi minoksidil markasını kullanıyorsun?
Kalınlaşma oldu biraz. Bide çok hızlı uzatıyor. Bu baya fark ediliyor.
Losyonu yedirirken geliyor elime ama duştan sonra gün içinde elimi attığımda gelmiyor. Önceden geliyordu. Ama losyonu yedirirken 15 tel falan toplamda geliyor.gün içinde de benim sayamadıklarımla 50 60 tel arası oluyordur.
Minoksili ne şekilde kullanmaya devam edeceksiniz? Ben ilk defa başlıycam bu hafta da 2 yıl sonra azaltmak mı lazım aynen devam mı etmek lazım fikir veren çıkmadı, etkisini azaltması hakkında soruyorum