Asmed e ulaşmak iletişime geçmek ne mümkün. Şöyle ki erkek tipi şakaklar da dökülme sorunu yaşayan bir bayanım, tüm kan hormon testlerim normal. 3 dr tarafından erkek tipi dökülme teşhisi kondu. Buradaki yorumlardan ekim için asmed ile iletişime geçmeye çalıştım ama ne mümkün? Şöyle ki Asmed'e ilk önce mail attım 1 hafta bekledim; ancak cevap gelmeyince aradım, durumumu belirttim mailimi buldular forum yolladılar, çeşitli açılardan gönderdikleri foruma ıslak kuru vs şekilde saçımın fotoğraflarını attım. ne yazık ki ona da bir kaç hafta cevap gelmedi, ve tekrar mailime cevap gelmediğimi belirterek aradım... sonrasında mailime hızlı bir şekilde cevap yazdılar( hatta aynı gün yanlış hatırlamıyorsam)... sonuç beni inanlımaz şaşırttı. neymiş erkek tipi dökülme yokmuş, saç ekimi için uygun değilmişim. dr un saçımın resimlerine baktığını bile düşünmüyorum, kim baktı resimlere bilemeyeceğim ama, tamamen geçiştirmek amaçlı bir mail idi. belki de bayanlara ekim yapmak istemiyorlar; ancak, yabancı forumlarda hatta kore de bile çok güzel saç ekim örnekleri var. Ancak ne yazık ki Saç ekiminin dünyadaki başkenti olarak belirtilen Türkiye de bayanlara saç ekimi elzem olarak görülüyor, ya da uğraşmak istemiyor dr lar. üzücü bir durum:(