Merhaba,
Uzun zamandır siteyi inceliyorum ve sonunda üye oldum.
Formu ve diğer kaynakları araştırdığımda en iyisi olan ASMED ile görüşüp saç ekimi yaptırmaya kendi içimde karar verdim. Hemen mail attım benden profesyonel bir uygulamaya fotoğraf yüklemem istendi. Hızlıca fotoğrafları yükledim. Sonra tuhaf bir şekilde bir hanımefendiyle mailleşmeye başladım. İlk başta 8500 greft dediler şok oldum. Hiç bir yerde böyle bir greft sayısını duymamıştım. Doktor Bey ile görüşmek istediğimi söyledim. Sonra 5500 greft dediler uzun bir mail atıp, ısrarla Koray bey ile görüşmek istediğimi söyledim.Çünkü maillerdeki greft sayısının bu kadar değişken olması ve sonrasında telefonda konuştuğumuzda biz öyle mail atmadık tarzında tuhaf çıkışları beni baya tedirgin etti. Koray Bey'in görüşemeyeceğini çok yoğun olduğunu söylediler ve bunları aşırı kaba, umursamaz bir tavırla yaptılar. Ona da ayrıca şok oldum. Burada Koray Bey zoom üzerinden görüşme yaptığını belirtiyor. Fakat neden bu şekilde davranıldı anlayamıyorum ? Hiç fiyatı sorgulamadan en iyi, en hijyen ve en başarılı gözüken bu yerde ekim işlemi yaptırmaya çok hazırken böyle tavırla karşılaşmak beni çok demoralize etti. Ayrıca karar vermeden önce Koray Bey ile görüşemiyor olmak çok tuhaf. Sonuçta bu işi en iyi kişiye yaptıracaksam detaylarını da öğrenmeliyim, o kişiyle görüşebilmeliyim. Sanıyorum şu dönemde maillere cevap veren kişilerle alakalı bir problem var. Doktor bey ne kadar farkında konunun bilmiyorum.