Gönderen Konu: ASMED RANDEVU NASIL ALIRIM?  (Okunma sayısı 19709 defa)

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED RANDEVU NASIL ALIRIM?
« Yanıtla #15 : 18 Mayıs 2020, 01:40:31 »
Koray Beyi tercih ederseniz:
1.50 Euro (Greft başı)

ASMED TEAM’ i tercih ederseniz:
1.00 Euro (Greft başı)

Buna ek Euro kurunu 5 TL olarak sabitlemiş bulunmaktayız (1 Euro=5 TL)

Konaklama fiyata dahil değildir kalınacak gece için 50 Euro dur (Geldiğiniz günün kurundan)

Bu kampanyamız Haziran-Temmuz-Ağustos ayları için geçerlidir.

bu bilgi doğrumu hintel.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #16 : 18 Mayıs 2020, 02:02:11 »
Doğrudur .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 18 Mayıs 2020, 08:40:34 »
Yaşar da indirimden yararlanmış:)
Global Moderator

heprotar

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 19 Mayıs 2020, 03:06:49 »
yaşarın nesi varmış ki çizgi sorunu varsa bence yaşına yakışmaz öne falan aldırmak.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 22 Mayıs 2020, 11:53:08 »
Dilek hanım koray hoca ile operasyonlara katılıyor mu halen? Yoksa alp beyin ekibine mi geçti tamamen?

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #20 : 22 Mayıs 2020, 18:04:44 »
Alp beyin ekibinde

Leagacy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 05 Haziran 2020, 21:16:57 »
Bende asmede e Mail attım bana attıkları mail beni şok etti donör bölgemin yetersiz olduğunu ve dökülme alanının çok geniş olduğunu söylediler halbuki saçım uzun bıraktığımda seyrekliklerim o kadar belli değil saç ekimiolan arkadaşlarım var saçları çok benim saçımdan çok kötüydü onlar da saç ekimi yaptırdılar aradan 17 ay geçti ve sonuç muaazamdı birazda ondan güç alarak yaptırmak istedim ama bana yazdıklarından sonra paranoya oldum şokum resmen imkan varsa buraya foto atabilirim diğer arkadaşların da yorumlarını almak isterim kanımca de koray bey foto larıma bakmadı

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 05 Haziran 2020, 23:25:15 »
Bende asmede e Mail attım bana attıkları mail beni şok etti donör bölgemin yetersiz olduğunu ve dökülme alanının çok geniş olduğunu söylediler halbuki saçım uzun bıraktığımda seyrekliklerim o kadar belli değil saç ekimiolan arkadaşlarım var saçları çok benim saçımdan çok kötüydü onlar da saç ekimi yaptırdılar aradan 17 ay geçti ve sonuç muaazamdı birazda ondan güç alarak yaptırmak istedim ama bana yazdıklarından sonra paranoya oldum şokum resmen imkan varsa buraya foto atabilirim diğer arkadaşların da yorumlarını almak isterim kanımca de koray bey foto larıma bakmadı
Resim at bakalim hocam.
Bu arada Koray Hoca’yi secerseniz Agustos’a anca yer var. Asmed team full.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Leagacy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 05 Haziran 2020, 23:47:03 »
Resim budur hocam koray hocayı tercihim ama o bizi tercih etmedi fiyatınıda biliyorum ona ragmen randevu yapmadı açıklık ön tarafta orayı ve hafif de arka tarafta bi kısım ama ön taraf daha çok

Leagacy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2020, 21:25:57 »
Resim at bakalim hocam.
Bu arada Koray Hoca’yi secerseniz Agustos’a anca yer var. Asmed team full.
senin görüşün nedir hocam direk polikliniğemi gitsem acaba muayeneye

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2020, 22:48:06 »
senin görüşün nedir hocam direk polikliniğemi gitsem acaba muayeneye
Bildiğim kadarıyla konsültasyon için polikliniğe almıyorlar, uzaktan danışmanlık verip kabul ettiklerini ekim öncesi gün ağırlıyorlar. Orda herşey konuşuluyor. El sıkışılırsa ertesi gün ekim. Polikliniğe şu anda corona nedeniyle ekim için gelenler bile test sonrası alınıyor, siz danışmak için gidemeyebilirsiniz.

Leagacy

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 06 Haziran 2020, 23:34:58 »
Bildiğim kadarıyla konsültasyon için polikliniğe almıyorlar, uzaktan danışmanlık verip kabul ettiklerini ekim öncesi gün ağırlıyorlar. Orda herşey konuşuluyor. El sıkışılırsa ertesi gün ekim. Polikliniğe şu anda corona nedeniyle ekim için gelenler bile test sonrası alınıyor, siz danışmak için gidemeyebilirsiniz.
hocam ben zaten yurt disinda yasiyorum istedigim zaman gitme gibi bir lüksüm malasef yok muayane ücreti falanda önemli degil yarim saat konusup bilgi almam bile benim icin yeterli ama beni neden kabul etmediler onu bilmek istiyorum dedigim gibi sacimi uzattigimda aciklik olan bölgelerim belirli belirsiz kafamin arkasindada cok sükür fazla saclarim var paranoya ettiler sac ekimi olanlara bakiyorum asmed de abi benden cok kötü durumda olanlari ekmisler orda illa orda olmakda istemiyorum artik donör bölgeme neden yetersiz dediler dökülme alanim cok genis oldugunu söylediler resim attim sizcede öylemi? Ben 38 yasındayım daha öncede olabilirdim ama en kötüsünü bekledim öyle gideyim dedim ve hic bir ilacda kullanmadim

Bruce

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2020, 21:42:15 »
Merhaba,

Uzun zamandır siteyi inceliyorum ve sonunda üye oldum.

Formu ve diğer kaynakları araştırdığımda en iyisi olan ASMED ile görüşüp saç ekimi yaptırmaya kendi içimde karar verdim. Hemen mail attım benden profesyonel bir uygulamaya fotoğraf yüklemem istendi. Hızlıca fotoğrafları yükledim. Sonra tuhaf bir şekilde bir hanımefendiyle mailleşmeye başladım. İlk başta 8500 greft dediler şok oldum. Hiç bir yerde böyle bir greft sayısını duymamıştım. Doktor Bey ile görüşmek istediğimi söyledim. Sonra 5500 greft dediler uzun bir mail atıp, ısrarla Koray bey ile görüşmek istediğimi söyledim.Çünkü maillerdeki greft sayısının bu kadar değişken olması ve sonrasında telefonda konuştuğumuzda biz öyle mail atmadık tarzında tuhaf çıkışları beni baya tedirgin etti. Koray Bey'in görüşemeyeceğini çok yoğun olduğunu söylediler ve bunları aşırı kaba, umursamaz bir tavırla yaptılar. Ona da ayrıca şok oldum. Burada Koray Bey zoom üzerinden görüşme yaptığını belirtiyor. Fakat neden bu şekilde davranıldı anlayamıyorum ? Hiç fiyatı sorgulamadan en iyi, en hijyen ve en başarılı gözüken bu yerde ekim işlemi yaptırmaya çok hazırken böyle tavırla karşılaşmak beni çok demoralize etti. Ayrıca karar vermeden önce Koray Bey ile görüşemiyor olmak çok tuhaf. Sonuçta bu işi en iyi kişiye yaptıracaksam detaylarını da öğrenmeliyim, o kişiyle görüşebilmeliyim. Sanıyorum şu dönemde maillere cevap veren kişilerle alakalı bir problem var. Doktor bey ne kadar farkında konunun bilmiyorum.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 09 Haziran 2020, 02:24:20 »
Merhaba,

Uzun zamandır siteyi inceliyorum ve sonunda üye oldum.

Formu ve diğer kaynakları araştırdığımda en iyisi olan ASMED ile görüşüp saç ekimi yaptırmaya kendi içimde karar verdim. Hemen mail attım benden profesyonel bir uygulamaya fotoğraf yüklemem istendi. Hızlıca fotoğrafları yükledim. Sonra tuhaf bir şekilde bir hanımefendiyle mailleşmeye başladım. İlk başta 8500 greft dediler şok oldum. Hiç bir yerde böyle bir greft sayısını duymamıştım. Doktor Bey ile görüşmek istediğimi söyledim. Sonra 5500 greft dediler uzun bir mail atıp, ısrarla Koray bey ile görüşmek istediğimi söyledim.Çünkü maillerdeki greft sayısının bu kadar değişken olması ve sonrasında telefonda konuştuğumuzda biz öyle mail atmadık tarzında tuhaf çıkışları beni baya tedirgin etti. Koray Bey'in görüşemeyeceğini çok yoğun olduğunu söylediler ve bunları aşırı kaba, umursamaz bir tavırla yaptılar. Ona da ayrıca şok oldum. Burada Koray Bey zoom üzerinden görüşme yaptığını belirtiyor. Fakat neden bu şekilde davranıldı anlayamıyorum ? Hiç fiyatı sorgulamadan en iyi, en hijyen ve en başarılı gözüken bu yerde ekim işlemi yaptırmaya çok hazırken böyle tavırla karşılaşmak beni çok demoralize etti. Ayrıca karar vermeden önce Koray Bey ile görüşemiyor olmak çok tuhaf. Sonuçta bu işi en iyi kişiye yaptıracaksam detaylarını da öğrenmeliyim, o kişiyle görüşebilmeliyim. Sanıyorum şu dönemde maillere cevap veren kişilerle alakalı bir problem var. Doktor bey ne kadar farkında konunun bilmiyorum.
Hocam sana verilen rakamlar tahminidir.
Kabul edildigin taktirde zaten birgun oncesi icin randevu verirler, gidip o zaman oncesinden planlaman yapilir, rakam o zaman degisebilir de. Suan sana verdikleri rakamlar zaten tahmini. Istersen o gun ekimden de vazgecebilirsin o gun koray hocayi da gorursun.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Bruce

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 18 Haziran 2020, 14:55:15 »
Tekrar Merhaba,

Son durumda, karar verilmiş olmasına rağmen muhtelemen "merkür retrosu" sebebi ile  :)  anlamsız bir iletişim sorunu yaşadık, bizim ya da onların şanssız zamanına denk geldi zorlamamak lazım deyip kabullenmek lazım. Üzücü oldu.

Her ne kadar yapılan işi etkilemeyecek olsa da bence iletişimde bu işin bir parçası olmalı. En iyi yerde yaptıramıyorsam, yaptırmayalım o zaman, kabullenelim demiştim ama evde çalışma süresi uzayınca tekrar doktor araştırmaya başladım. Asmed kadar  bu işi iyi yapabilecek sanırım Istanbul'da çok fazla seçenek yok. Bugün itibari ile Ankara'yı araştırmaya başladım. Öneriler varsa çok sevinirim. Tek bir kez ekim yaptırmak ve ense bölgesi benim için önemli.

Saç ekim yaptırmak istediğinizde sanırım mesajlaşarak ilerlemeye ve tüm soruları son dakikaya bırakmaya razı olmak gerekiyor.

Facebook Twitter Instagram