Gönderen Konu: Vinci Hair (Londra) sac pigmentasyonu sonuclari  (Okunma sayısı 10563 defa)

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Vinci Hair (Londra) sac pigmentasyonu sonuclari
« Yanıtla #15 : 10 Haziran 2019, 01:25:03 »
Ayni renk boya kullanilmasina ragmen tepe kisimdaki deri yapisi saç ekimi işleminde aldiğı travmadan dolayı bozulduğu için daha açık renk tonunda görünüyor. Arka donör bölgeye yerleştirilen pigmentler saç renginize daha yakın ve doğal görünüyor.  Önemli olan memnun olmanız tabii ki.
2250 sterlin yaklaşık 16 - 17 bin türk lirasına denk geliyor. Saç simülasyonu londra çıkışlı bir işlem olmasına rağmen işlem kalitesinde onları yakaladığımızı düşünüyorum üstelik bu rakamların yarısından daha ucuza yapıyoruz. Saç ekiminde nasıl tartışmasız dünya lideriysek yakında simülasyonda da olacağız göreceksiniz.

İnşallah dediğiniz gibi olur çünkü bu alanda gerçekten çok ihtiyaç var.
Özellikle kötü ekim olduğu zaman cankurtarıcı bir işlem olduğunu düşünüyorum aynen konu sahibi arkadaşta olduğu gibi.
Döner bölgeyi özellikle çok iyi kamufle etmişler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2019, 19:34:08 »
Senin ilk ekiminde kafanda ya çok büyük kabuklar ya negroz olmuş gibi duruyor.
Global Moderator

bold

• Sr. Member
  • Şans cesurdan yanadır / Fortune favours the bold
« Yanıtla #17 : 10 Haziran 2019, 20:14:57 »
Bende yok yok maalesef. Pigmentasyon ile konusurken kafama kayan merakli bakislardan kurtuldum. Sira insallah guzel bir 2. ekime geldi, oldugu kadar tabii. Dokulardan geriye ne kaldi ne oldu gorecegiz.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2019, 17:20:01 »
Ayni renk boya kullanilmasina ragmen tepe kisimdaki deri yapisi saç ekimi işleminde aldiğı travmadan dolayı bozulduğu için daha açık renk tonunda görünüyor. Arka donör bölgeye yerleştirilen pigmentler saç renginize daha yakın ve doğal görünüyor.  Önemli olan memnun olmanız tabii ki.
2250 sterlin yaklaşık 16 - 17 bin türk lirasına denk geliyor. Saç simülasyonu londra çıkışlı bir işlem olmasına rağmen işlem kalitesinde onları yakaladığımızı düşünüyorum üstelik bu yarısından daha ucuza yapıyoruz. Saç ekiminde nasıl tartışmasız dünya lideriysek yakında simülasyonda da olacağız göreceksiniz.
Merhaba. Hayırlı olsun. Aykut beye katılıyorum. Tepe bölgendeki deri kalınlığın farklı olduğu için aynı pigment farklı renk görüntüsü veriyor. Bu bölgeye pigmenti koyulaştıracak aynı markadan başka bir pigment konulmuş olsaydı diğer bölgelerdeki renk tonu aynen yakalanabilirdi. Halen  düzeltme şansı olabilir. Sonuçta zamanla pigment silinebilir o zaman böyle bir uygulama ile parlama ve renk tonundaki farklılık düzeltilir.

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 11 Haziran 2019, 17:54:59 »
Tesekkur ederim ilginiz icin. Nekrozlu alandan bahsediyorsunuz dogru anladiysam. Ben pigment renklerindeki farki goremiyorum acikcasi, konunun uzmani olmadigim icin olabilir. Ama hasta olarak sonuctan cok memnun oldugumu soyleyebilirim. 2. Ekimden sonra umuyorum pigmentler sacin daha yogun gorunmesinde yardimci olacak.

Bu arada yaklasik 3 yil sonra pigment renklerinin acilabilecegi, uygulamanin tekrarlanmasinin gerekebilecegi soylenmisti. Sanirim vucudun boyayi alisi ile ilgili beklenen bir durum, sizin uygulamalarinizda da boyle mi?

Tesekkurler.

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 11 Haziran 2019, 19:57:26 »
ben çok beğendim hakikaten güzel olmuş.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #21 : 11 Haziran 2019, 23:07:36 »
Tesekkur ederim ilginiz icin. Nekrozlu alandan bahsediyorsunuz dogru anladiysam. Ben pigment renklerindeki farki goremiyorum acikcasi, konunun uzmani olmadigim icin olabilir. Ama hasta olarak sonuctan cok memnun oldugumu soyleyebilirim. 2. Ekimden sonra umuyorum pigmentler sacin daha yogun gorunmesinde yardimci olacak.

Bu arada yaklasik 3 yil sonra pigment renklerinin acilabilecegi, uygulamanin tekrarlanmasinin gerekebilecegi soylenmisti. Sanirim vucudun boyayi alisi ile ilgili beklenen bir durum, sizin uygulamalarinizda da boyle mi?

Tesekkurler.
Saçlı derinin boyayı alışı bölge bölge
değişebiliyor. Derinin kalınlığı boyayı
farklı tonda gösteriyor. İkinci ekim yapılırsa pigmentler daha kapatıcı olur.
Benim uygulamalarımda da pigment rengi zamanla açılıyor. Uygulama yaparken de derinin her alanına aynı derinlikte çalışmıyorum. Çok ince alanlarda iğnenin ucunu daha kısaltıyorum.
Ama sonuç olarak senin simülasyonun gayet iyi olmuş. Parlama yapması da önemli bir durum değil. Güle güle kullan.

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 11 Haziran 2019, 23:20:34 »
Teşekkürler.

Iceberk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 23 Haziran 2019, 22:51:51 »
Selam hocam. Donör de parlıyor mu acaba?

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 23 Haziran 2019, 22:57:14 »
Donör alani isigi tepeden almadigi icin parlamiyor diye dusunuyorum, aynada gorme firsatim olmadi tabi. Ayrica donor alaninda sac yogunlugu da fazla, o sebeple de parlama olmuyordur.

Iceberk

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 24 Haziran 2019, 00:01:00 »
Donör alani isigi tepeden almadigi icin parlamiyor diye dusunuyorum, aynada gorme firsatim olmadi tabi. Ayrica donor alaninda sac yogunlugu da fazla, o sebeple de parlama olmuyordur.

Aynada bakıp bilgi verebilir misinz? ben de düşünüyorum da. parlayınca saç yok yazmışsınız çünkü o kısım düşündürttü

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 25 Haziran 2019, 12:54:00 »
bende çok beğendim güzel olmuş fakat bir şey merak ettim saçları uzatıp o şekilde kullandığınız oluyormu ,varsa resim alabilirmiyiz .

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 08 Eylül 2019, 18:41:55 »
Saclari uzatinca pigmentasyonun bence bir anlami kalmiyor. Daha dogrusu benim durumum icin oyle. Saclarim homojen olarak dokulmus olsaydi mantikli olabilirdi. Suradaki konumda gorebilirsin uzun halini, pigmentasyon alttan belli oluyor ama dedigim gibi anlamsiz, hic sac olmayinca.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9416.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 09 Eylül 2019, 12:23:01 »
Bold sen memnunmuydun yaptırdığın için?
Global Moderator

bold

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 09 Eylül 2019, 14:13:59 »
Bold sen memnunmuydun yaptırdığın için?

Evet ben baya memnundum. Benim durum biraz farkliydi ama, ben nekroz sebebiyle rengi degisen (beyazlayan) sac derimi kapatmak ve donor alanimdaki hatlari kapatmak icin yaptirmistim. Sacimi da hep 1-2 numara yaptigim icin guzeldi.

Saci uzun kullananlar, yakin zamanda ekimi dusunenler icin vs durum farkli olabilir.

Facebook Twitter Instagram