Merhaba. Siteyi yeni keşfettim, admin ve üyelerin bilgi ve yardımseverliğinden epey etkilendim. O yüzden üye olup sizlere danışmak istedim.
Bu paragrafta biraz saçım ile ilgili ayrıntıları paylaşmak istiyorum, önemsemeyen atlayabilir
Yaşım 30. Saçlarım ince telli. Dökülme ve seyrelme dışında da pek sağlıklı değiller bana göre. Çünkü kepek,yağlanma,kaşıntı sorunları da mevcut. Beyazlama bile erken başladı, 22-23 yaşında belli oluyordu.
Saçlarıma jöle,wax,sprey vs. neredeyse hiç sürmedim. Kepek için yaklaşık 3 senedir Zetion kullanıyorum. Bildiğiniz gibi bırakınca eski haline dönüyor tabii. Şu sıralar sirkeli su ile durulamaya başladım,şimdilik hiçbir etkisi yok. Yine yaklaşık 1 aydır da dökülmeye karşı ve güçlendirme amaçlı Mane'n Tail At Kuyruğu Şampuanı kullanıyorum.Güya saçları gürleştiriyor,sağlamlaştırıyor,yağlanmayı geciktiriyor vs.vs. şimdilik onunda pek etkisi yok sanki.
Özetle fotolara bakıp bir değerlendirme yaparsanız sevinirim. Ön saç çizgimden memnunum. Yanlarda idare eder sanki. Ama tepe sıkıntı
Ekim harici prp,mezoterapi veya minoxidil vb. tedaviler işe yarar mı?