Don vito ve sloocer kadar olumsuz yorum yapan her delikten cıkan insan görmedim gören de 20 yıllık doktor sancak bunları
Mert Kardes
1.si bu işi 20 yılık doktorlar yapmıyor ,
2.si 20 yıllık doktor arkadaşlar bana soruyor saç ekimi planlaması hakkında fikir almak için.
Ben objektif olarak ne görüyorsam onu söylüyorum neden bu senin zoruna gidiyor?
Yıllardır saç sorunları ve saç ekimi konusunda bilgi Sahibi olmak için mesai harcadım son bir kaç yıldırda bu forumda bildiklerimi paylaşmak için mesai harcıyorum. Her delikte dediğin konuda iletilerimi görmen gayet normal 4000 e yakın iletim var. Maalesef saç ekimi işi yüksek oranda başarısız sonuçlanan bir hadise olması sebebi aynı oranda olumsuz iletirimide göreceksindir. Amaç moral bozmak değil ne ise gerçek onu paylaşmak. 2 seneye kadar çıkışlar devam eder, süper olmuş , kalınlaşca kapanır açıklık diye ahmak kaldırırcasına körü körüne yorum yok bende. Haliyle edindiğim tecrübeden ters ışık fotolarına inanacak kadar salakta değilim.
Saç ekiminde esas olan öncesi-sonrası farkı değildir. Ekilen greft miktarı/çıkan greft miktarı + dogallıktır. Bu ekimde öncesine nazaran çıkış yakalamış, hasta şuan memnun fakat 5000 greftin hakkı bu değil.
Forumda biraz GEzinirsen anlarsın hangi ekime iyi denir hangisine kötü .. biraz mesai harca işi öğren sonra eleştir insanları.