Sevgili YouTuber şimdi iki resimde 6 aylık sana ait biri mc hairin instagram da paylaştığı daha altıncı ayında mümkemmel giden bir süreç diğeri senin burda paylaştığın vasat ama gerçek olan süreç yani görmek isteğinle gerçekte görünen aynı olmuyor evet 6 aylık süreç tamamlanmamış olabilir fakat gidişat için bize referans sayılacak bir sürede sayılır sen mevcut süreçten memnunsan problem yok ki instesramdan YouTube den çok memnun görüyorsun zaten ekime giderken mc haire kafa teslim gitmişsin
Sevgili derman1903 mc hairin sayfasında paylaştığı fotoğraf daha iyi görünüyor olabilir aynı açıdan aynı telefon ile çekilmiş fotoğrafı bende kendi instagram hesabımda paylaştım orda da görüntü aynı herhangi bi filtre photoshop vs yok ki zaten video var fotoğraf şoplu olsa ne fark eder
şimdi iki tane birbirinden tamamen farklı fotoğrafları kıyaslamışsın bir kere onların paylaştığı uzaktan çekilmiş benim paylaştığım yakından bir fotoğraf şimdi ikisini kıyaslayacak olursak
1-Açılar farklı
2-Yer farklı
3-Işık açısı farklı
4-Çeken kişi farklı
5-Çekilen cihazın modeli farklı
6-Fotoğrafların çözünürlüğü farklı
Bir sürü fark var yani instagramın fotoğraf kalitesini düşürdüğünü saymıyorum bile buradaki fotoğrafları direk telefonumdan attım eğer instagrama atıp ordan alsaydım daha da iyi görünebilirdi (çözürünlüğü düşük detaylar kayboluyor) videoda biraz daha seyrek görünmesinin sebebi videoyu prp sonrası çektik fotoğrafları prp öncesi o yüzden videoda saçlarım yağlı ve yapışık duruyor buda tabiki daha seyrek görünmesine yol açmış şuana kadar gidişattan memnunum bakalım sonuç ne olacak