Gönderen Konu: Saç ekim önerisi  (Okunma sayısı 2934 defa)

Jeu

• Hero Member
Ynt: Saç ekim önerisi
« Yanıtla #15 : 04 Haziran 2019, 09:02:21 »
Usta sakın ekim gibi bir hata yapma finasterid kullan, bu saçlar 10-15 yıl götürür seni
Keşke dediğin gibi olsa ama ben maksimum 5 yıl götüreceğini düşünüyorum finasteridsiz.. ortalama hızda dökülüyor her yıkamamda 3 4 telcama herhangi bi minyatürizelesme yok canlı.. finasterid kullanmaya çekiniyorum biotin kullanıyorum ama belki ilerde finansa başlayabilirim..

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 04 Haziran 2019, 09:57:10 »
Usta sakın ekim gibi bir hata yapma finasterid kullan, bu saçlar 10-15 yıl götürür seni

Ya arkadaşım yazmayayım yazmayayım diyorum dayanamıyorum her önün gelen hormon ilacı öneriyor millete. Daha 21 yasinda arkadas. Vücudunda ne gibi kalıcı hasar riski bırakabilir haberiniz var mı da adama bunu telakki ediyorsun.

https://www.pfsfoundation.org/what-doctors-scientists-are-saying/

Emre zamanın olunca burayı bir oku kardeşim böyle ilaçlara başlayacaksan mutlaka ama mutlaka doktor kontrolünde gerekli tahlillerin yapılıp etkilerinin son derece bilincinde kullanmalısın.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 04 Haziran 2019, 10:03:43 »

Ya arkadaşım yazmayayım yazmayayım diyorum dayanamıyorum her önün gelen hormon ilacı öneriyor millete. Daha 21 yasinda arkadas. Vücudunda ne gibi kalıcı hasar riski bırakabilir haberiniz var mı da adama bunu telakki ediyorsun.

https://www.pfsfoundation.org/what-doctors-scientists-are-saying/

Emre zamanın olunca burayı bir oku kardeşim böyle ilaçlara başlayacaksan mutlaka ama mutlaka doktor kontrolünde gerekli tahlillerin yapılıp etkilerinin son derece bilincinde kullanmalısın.
Göz gezdirdim anladığım kadariyla profesörler, uzmanlar  hele ki genç yaşta  önermiyorlar. Zaten bende finansa başlamayı düşünmüyorum  korkuyorum açıkçası yan etkilerinden oluruna bıraktım  rahatsız edici bi görüntü oluşursa ektirip kurtulacağım ki zaten  biraz daha idare edee beni bu sçlar diye düşünüyorum sagol yorumun için baskan. Hani dedim önlere 1000 küsür greft artırayım  daha iyi olur diye ama gerek duymuyorum ektirmeyeceğim şuanlık

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 04 Haziran 2019, 11:10:04 »
İyi bayramlar abilerim kardeşlerim sevdiklerinizle  musmutlu bi bayram geçirmeniz dileğiyle, saygılar..

Öğretmenbey

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 04 Haziran 2019, 11:31:53 »
Kardeşim aynı durum bende de var daha çok biotin ve bitkisel takviyeler almayı düşünüyorum.bu konuda birbirimize yardımcı olalım:)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 05 Haziran 2019, 10:59:05 »
Atılmadınızmı siz hala? Yiğit ve sen sitede misiniz hala?

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 05 Haziran 2019, 19:38:08 »
Arkadaşlar ekim yaptıracağım galiba ön şakak bölgesine psikolojik olarak çok rahatsızım 21 yaşındayım  ileride dökülürse birdaha yaptırırım  ön bölge güzel dursun yeterli bi kaç sorum olucak ekim yaptırdığımda diğer sağlıklı saçlarım bundan etkilenir mi çok kafam karışık nolur yardım edin Hintell abimden özellikle yorum bekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 05 Haziran 2019, 19:52:55 »

Bayram olduğu için Atılmadılar kısaca Büyüklük yaptık bundan sonra onlarda bu forumda saygılı olmayı öğrenmezler ise bir daha giremiyecekler.

Ayrıca yaşları küçük onların bir birlerine ettikleri o sözler kendilerinden çok biz ve forumdaki tüm büyüklerine saygısızlık.
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 05 Haziran 2019, 20:00:58 »

Bayram olduğu için Atılmadılar kısaca Büyüklük yaptık bundan sonra onlarda bu forumda saygılı olmayı öğrenmezler ise bir daha giremiyecekler.

Ayrıca yaşları küçük onların bir birlerine ettikleri o sözler kendilerinden çok biz ve forumdaki tüm büyüklerine saygısızlık.
O konu ile alakalı ben herkesten özürümü diledim abi eşşeklik ettim kusura bakmayın tekrardan herkesten özür diliyorum.   Saçlarla alakalı yorumunu merak ediyorum abi randevu alıp önlere ekim yaptırmayı düşünüyorum sence ne yapmalıyım yardım et nolursun

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 06 Haziran 2019, 08:16:42 »
ektir gitsin yoksa psikolojin düzelmeyecek fazla takmıssın kafayı

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 06 Haziran 2019, 14:33:38 »
Saçların gayet iyi ekime gerek yok ekim bu saçı bozar.
Global Moderator

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 14 Haziran 2019, 12:09:02 »
1 hafta 10 gündür biotin + yatmadan önce sarımsak yutuyorum kabak çekirdeği tüketiyorum + dht baskılayıcı şampuan kullanıyorum bu 1 hafta 10 gün içinde saçlarda gürleşme  ve çoğalma hissediyorum

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 14 Haziran 2019, 12:10:59 »
Bu tedaviye devam edeceğim ekstra bişey önerecek var mı ek olarak?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 14 Haziran 2019, 13:31:05 »
SAÇLARIN ÇOK IYI EMRE macera arama
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 17 Haziran 2019, 10:19:50 »
Ben bu yasta bu saca sac ekimi düsünmezdim.. beklemeni tavsiye ederim..

Facebook Twitter Instagram