Gönderen Konu: Saç ekim önerisi  (Okunma sayısı 2932 defa)

Jeu

• Hero Member
Saç ekim önerisi
« : 03 Haziran 2019, 15:37:47 »
Merhaba abilerim kardeşlerim yaş 21 şu ön bölgeye 1700 greft ektirsem nasöl olur dökülme ortalama hızda devam ediyor önerilerinizi bekliyorum.. beklemeli miyim yoksa  1700 greft ektirmeli miyim? Ve sizce ilerleyen yıllarda nw 6 veya 7 ye gider miyim?

Jeu

• Hero Member
Ynt: Saç ekim önerisi
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2019, 15:38:57 »
Sağ ve soldan

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2019, 15:40:22 »
Burada donör ve tepe.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2019, 16:05:03 »
Arenamed 3300 greft diyor bu açıklığa göre çok fazla bi greft sayısı değil mi ya?

Erolkara

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2019, 16:56:00 »
ben olsam ektirmezdim çünkü saçların çok güzel.
çizgi hafif bozulmuş ama düzeltmeye kalksan 3000 eker olan saçında gider.bence hiç bulaşma ekim işine şimdilik ama yok 1000 greft ekeriz diyen yer bulursan ve kaliteli biryerse belki o zaman şansını dene derim.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 03 Haziran 2019, 17:23:15 »
ben olsam ektirmezdim çünkü saçların çok güzel.
çizgi hafif bozulmuş ama düzeltmeye kalksan 3000 eker olan saçında gider.bence hiç bulaşma ekim işine şimdilik ama yok 1000 greft ekeriz diyen yer bulursan ve kaliteli biryerse belki o zaman şansını dene derim.
1000 greftlik yer bulmak imkansız gibi.. 2 3 sene daha bu saçlarla idare edip ektirsem daha mantıklı gibime geliyor.. teşekkür ederim  önerin için dostum

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 03 Haziran 2019, 17:26:30 »
Finas kullan  saçlarını koruyabilir şahsıma göre net 10 senen var nw3 için.Ayrıca  3000 greft nedir ak bu nasıl bir düşünce bence saçların olgunluk çizgisi git ektir zira 5-10 seneden önce nw3 olmazsın gibi duruyor yani şu 10 sene için ekim yapılabilir saçın azıcık açılmış çünkü

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 03 Haziran 2019, 17:29:57 »
Finas kullan  saçlarını koruyabilir şahsıma göre net 10 senen var nw3 için.Ayrıca  3000 greft nedir ak bu nasıl bir düşünce bence saçların olgunluk çizgisi git ektir zira 5-10 seneden önce nw3 olmazsın gibi duruyor yani şu 10 sene için ekim yapılabilir saçın azıcık açılmış çünkü
Moruk finans kullanmaya çekiniyorum doğrusu hiçbir ilaç da kullanmıyorum biotin dışında.  Ortalama hızda dökülüyor  sol şakak sağ şakağa göre daha hızlı açılıp geriliyor, saçlarda herhangi bir incelme mevcut değil gayet sağlıklı bence. Yıkarken 3 4 tel dökülüyor dönem dömem artıp dönem dönem duruyor.  Nw 2 civarlarında şuan zaten 10 sene idare edeceğini düşünmüyorum maksimum 5 sene belki o da.  Nw 6 vs gitmez değil mi justin ne düşünüyorsun bu konu hakkında? Ve şuanlık ekim önermiyorsun bekle diyorsun anladığım kadarıyla?

yigit10

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 03 Haziran 2019, 17:59:19 »
Kanki instadan attığın resimde bişey yoktu sanki noldu sana birden bencede ektirmen lazım ön bölgeye bir yerden başla geç olmadan.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2019, 18:10:18 »
Moruk finans kullanmaya çekiniyorum doğrusu hiçbir ilaç da kullanmıyorum biotin dışında.  Ortalama hızda dökülüyor  sol şakak sağ şakağa göre daha hızlı açılıp geriliyor, saçlarda herhangi bir incelme mevcut değil gayet sağlıklı bence. Yıkarken 3 4 tel dökülüyor dönem dömem artıp dönem dönem duruyor.  Nw 2 civarlarında şuan zaten 10 sene idare edeceğini düşünmüyorum maksimum 5 sene belki o da.  Nw 6 vs gitmez değil mi justin ne düşünüyorsun bu konu hakkında? Ve şuanlık ekim önermiyorsun bekle diyorsun anladığım kadarıyla?
1 sene bekle hocam gerileme olursa finasa başla olmazsa ekim  yaptırabilirsin.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Haziran 2019, 18:32:25 »

Emre saçında hiçbir şey yok güzel kardeşim sadece yan portlar hafif gerilemiş ki bence şu anda gayet iyi duruyor. Sakin ekim gibi bir garabet karara imza atma olan saçını da mahvedersin. Siz gençlerin anlamadığı nokta şu dünya üzerinde saçı nw0 olup ölene kadar bu istikamette devam eden insan sayısı yüzde 10 filandır. Az bak çevrene kaç kişi nw0 ve yaş ortalamasına göre kaç kişide çizgi sabit kalmış. Saçları dökülen kişilerden bahsetmiyorum 60 yaşında nw2 ler nw3 ler ağırlıkta dikkat edersen AGA ya muzdarip olmayan kişilerde. Benim baba tarafımın sacları halıfleks gibidir 4 amcam var en büyüğü 60 yaşında nw0 diğerleri nw2 ve nw3 babam nw2,5. Ve yaşlar 45 üstü. Babamın misal 30 da önler açılmaya başlamış şimdi 55 aynı kalmış.

Hulâsa bosver ekim filân bu saçlar 10 sene daha götürür seni hayat şu an bunları düşünmeyecek kadar farklı nüksetmeli.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 03 Haziran 2019, 18:45:14 »

Emre saçında hiçbir şey yok güzel kardeşim sadece yan portlar hafif gerilemiş ki bence şu anda gayet iyi duruyor. Sakin ekim gibi bir garabet karara imza atma olan saçını da mahvedersin. Siz gençlerin anlamadığı nokta şu dünya üzerinde saçı nw0 olup ölene kadar bu istikamette devam eden insan sayısı yüzde 10 filandır. Az bak çevrene kaç kişi nw0 ve yaş ortalamasına göre kaç kişide çizgi sabit kalmış. Saçları dökülen kişilerden bahsetmiyorum 60 yaşında nw2 ler nw3 ler ağırlıkta dikkat edersen AGA ya muzdarip olmayan kişilerde. Benim baba tarafımın sacları halıfleks gibidir 4 amcam var en büyüğü 60 yaşında nw0 diğerleri nw2 ve nw3 babam nw2,5. Ve yaşlar 45 üstü. Babamın misal 30 da önler açılmaya başlamış şimdi 55 aynı kalmış.

Hulâsa bosver ekim filân bu saçlar 10 sene daha götürür seni hayat şu an bunları düşünmeyecek kadar farklı nüksetmeli.
Çok teşekkür ederim  yorumun için doğru diyorsun  şuanlık beni çok da ekime sürükleyecek rahatsızlıkta  bi açıklığım yok.. olur da hızlanırsa estetik olarak  beğenmezsem  2,3 4,5 sene sonra gelecek planlı bi ekim düşünebilirim  teşekkür ederim  değerli yorumun için

Sarhoş

• Full Member
« Yanıtla #12 : 03 Haziran 2019, 18:50:57 »
Bu yaşta bu saçla bence ekim yaptırma kardeşim.Hem bu şekildede çok iyi duruyor.İlerleyen zamanlarda düşünülebilir ama şuanda birşey yok.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 03 Haziran 2019, 18:55:35 »
Bu yaşta bu saçla bence ekim yaptırma kardeşim.Hem bu şekildede çok iyi duruyor.İlerleyen zamanlarda düşünülebilir ama şuanda birşey yok.
Hani buraya 1500 1700 greft ektirebilirim diye düşünüyordum güzel de olurdu ama dediğinize uyup bekleyeceğim galiba bir kaç sene daha ektirdiğimde diğer saçlarımın etkilenmesinden korkuyorum açıkçası

Grande06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 04 Haziran 2019, 01:30:32 »
Usta sakın ekim gibi bir hata yapma finasterid kullan, bu saçlar 10-15 yıl götürür seni

Facebook Twitter Instagram