Gönderen Konu: SAÇ ÇIKARAN LOSYON VE BİNOX ŞAMPUAN  (Okunma sayısı 12637 defa)

SEYYAR

• Yeni üye
  • *
SAÇ ÇIKARAN LOSYON VE BİNOX ŞAMPUAN
« : 03 Haziran 2019, 04:22:11 »
Merhaba Arkadaşlar ,
saç dökülmesi ve seyreklikten müzdarip biri olarak saç ekiminden önce son olarak piyasadaki bu losyon ve ürünleri denemek istedim.
araştırmalarım neticesinde piyasada çok sayıda sahte ürünün olduğu ve bu ürünlerde hormon ilaçlari, kimyalsallar olduğuna rastladım.
bu yüzden kendimi uzak tutdum.bu ürünlerde Bingöllü Fatih beyin üretmiş olduğu losyon ve doğal içerikli şampuanı yakın markaja aldım. bunun nedeni 7000+ üyesi binlerce kullanıcı yorum paylaşım vs olması idi .Bu kadar insan sahte olmaz bu kadar insan paralarını çöpe atamaz düşüncesi idi.ayrıca yan etkisine dair hic şikayet duymadım.ürünün sağlık bakanlığı oanylı olması da ayrıca ikna etti beni.denemk istedim losyondan memnunum şuanda 2.aydan sonra değişim çok büyük olacağı kanısındayım.bu aralar Binox adında çıkan şampuanda da çok iddalılar ve dünyada ses getirecek bir ürün olduğu söylenmektedir.bu ay kullanma fırsatım olacak bu ürünü gelişmeleri paylaşacağım.İnşallah faydasını görürüz şifayı veren ALLAH vesile olur inşallah .Saç ekim süreci çok zahmetli sıkıntılı bir dönem olduğunu duyuyorum sürekli bu ürünlerde umut oldu .aşağıda sayfanın linkini paylaşacağım bir bakın derim piyasadaki en orjinal ürün olduğunun kanaatindeyim .
saygılarımla

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: SAÇ ÇIKARAN LOSYON VE BİNOX ŞAMPUAN
« Yanıtla #1 : 03 Haziran 2019, 04:39:01 »
1 ileti. Ve sürekli Allah kelimesi geçiyorsa uzak durun. Kardeşim Allahın adıyla yapmayın şu işi. Allah belanızı versin sizin. Ramazan ramazan sinirlendim yahu. Reklamında böylesi anasını satayım. Kullan resim at millet bi görsün önce.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Haziran 2019, 04:42:30 »
Arkadaşlar verilen linke girin ve resimlere bakın. O kadar amatörce iş yapıyorlar ki buraya yüklenen ile oraya yüklenen aynı. Nasıl bi şerefsizsin anlamıyorum sayfada da sürekli Allahın ismini anmalar, yok bakanlık onaylı. Ulan it bakanlık onaylar mı böyle birşeyi. Yok ar ge çalışmasıymış yok ürünü çok geliştirdikmiş. Allah belanızı versin inşAllah çoluğundan çocuğundan çıkar şerefsiz.

Hintell bu yorumları silme, herkes görsün. Bende kullanıyorum ama isim vermiyorum kesinlikle.

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #3 : 03 Haziran 2019, 11:59:42 »
Reklamlar

Olaya bir de dini şeyler ekle

GÖREV TAMAMLANDI.

bulbos

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Haziran 2019, 12:10:56 »
7000+ üyesi varmış, herhalde burdan da aklınca yeni üye ekleyecek. Herhalde yetmiyor kazandığınız paralar....

Madmax

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 02 Ağustos 2019, 00:05:40 »
bingöllü fatihin binox adını verdiği ve kuş yeminden icat ettiğini söylediği uydurma şampuandır .İnanmayınız hiç bir ile yaramaz...

majeste

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 10 Eylül 2019, 12:52:22 »
işe yaradi  resmen saç fiskirdi kafada

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #7 : 10 Eylül 2019, 16:33:27 »
işe yaradi  resmen saç fiskirdi kafada

Aynı konu sahibi gibi mesaj sayısı : 1

Başka bir şey yazmaya gerek yok :D

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2019, 22:24:55 »
Teeee yarıldım yorumları okurken,eleman en sonunda keyife geldi fışkırttı🤣🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

majeste

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 11 Eylül 2019, 14:49:31 »
ben gercek neyse onu söylüyorum  inanip inanmamak size kalmis

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #10 : 11 Eylül 2019, 15:10:42 »
Ciddi ciddi inanma ihtimalimizi düşünüyorsun bir de ha :D

Böyle reklamcılara, böyle konulara forumda izin verilmemesi lazım bence

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 11 Eylül 2019, 15:46:37 »
Örnek olarak kalmalı :)
« Son Düzenleme: 14 Ekim 2019, 10:22:50 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

majeste

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 11 Eylül 2019, 19:29:00 »
ben reklam yapmiyorum en ufak ticaretimde yok bu işin icinde sac ektirmeye yetecek kadar param yoktu arkadasimin saci cok dokulmustu neredeyse kellik derecesindeydi 3 ay dir bu mavi losyonu kulaniyo sakaklar haric bütün kafasinda sac cikti  bende ondan tedarik ediyorum oda mardinden getiriyor  ben zaten uzun zamandir forumu takip ediyorum sadece konuya deginmek istedim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 11 Eylül 2019, 19:39:43 »
ben reklam yapmiyorum en ufak ticaretimde yok bu işin icinde sac ektirmeye yetecek kadar param yoktu arkadasimin saci cok dokulmustu neredeyse kellik derecesindeydi 3 ay dir bu mavi losyonu kulaniyo sakaklar haric bütün kafasinda sac cikti  bende ondan tedarik ediyorum oda mardinden getiriyor  ben zaten uzun zamandir forumu takip ediyorum sadece konuya deginmek istedim

Senle alakası yoktu konunun kardeşim
Global Moderator

gs190544

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #14 : 14 Ekim 2019, 10:16:06 »
Arkadaşlar insanları yargılamadan önce bi düşünün bence.Bende kullanmaya başlayacağım yakın zamanda.Bu arada bakanlık onayı olamaz falan diyen arkadaş bu fotograf senin için.Sağlık bakanlığı sitesinden kontrol edebilirsiniz.

Facebook Twitter Instagram