Merhaba Arkadaşlar ,
saç dökülmesi ve seyreklikten müzdarip biri olarak saç ekiminden önce son olarak piyasadaki bu losyon ve ürünleri denemek istedim.
araştırmalarım neticesinde piyasada çok sayıda sahte ürünün olduğu ve bu ürünlerde hormon ilaçlari, kimyalsallar olduğuna rastladım.
bu yüzden kendimi uzak tutdum.bu ürünlerde Bingöllü Fatih beyin üretmiş olduğu losyon ve doğal içerikli şampuanı yakın markaja aldım. bunun nedeni 7000+ üyesi binlerce kullanıcı yorum paylaşım vs olması idi .Bu kadar insan sahte olmaz bu kadar insan paralarını çöpe atamaz düşüncesi idi.ayrıca yan etkisine dair hic şikayet duymadım.ürünün sağlık bakanlığı oanylı olması da ayrıca ikna etti beni.denemk istedim losyondan memnunum şuanda 2.aydan sonra değişim çok büyük olacağı kanısındayım.bu aralar Binox adında çıkan şampuanda da çok iddalılar ve dünyada ses getirecek bir ürün olduğu söylenmektedir.bu ay kullanma fırsatım olacak bu ürünü gelişmeleri paylaşacağım.İnşallah faydasını görürüz şifayı veren ALLAH vesile olur inşallah .Saç ekim süreci çok zahmetli sıkıntılı bir dönem olduğunu duyuyorum sürekli bu ürünlerde umut oldu .aşağıda sayfanın linkini paylaşacağım bir bakın derim piyasadaki en orjinal ürün olduğunun kanaatindeyim .
saygılarımla