Gönderen Konu: SAÇ ÇIKARAN LOSYON VE BİNOX ŞAMPUAN  (Okunma sayısı 12719 defa)

Sunrise

• Full Member
Ynt: SAÇ ÇIKARAN LOSYON VE BİNOX ŞAMPUAN
« Yanıtla #16 : 14 Ekim 2019, 10:27:10 »
Konu reklam

Kullanıcı gibi satıcılar reklam yapıyorsa oturup bir düşünmek gerek. Bilmem kaç bin kullanıcın var ama hala gelip burda reklam peşindesin hı hı 20 tlye yapılıyor o yorumların 400 tanesi neyse.

Hocam kaç ay önce bunların gruplarına baktım Facebook'da. Doğru gruba baktıysam

İnşallah, Maşallah diye satıyorlar ürünlerini. Bu kadar fazla İnşallah, Maşallah olunca ben şüpheleniyorum

Ayrıca bu konuyuda sürekli 1 mesajlı yeni üyeliklerle upluyorlar. Hiçbirinin forumda reklam dışında işi yok, forumda olmalarının tek amacı ürün satmak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 14 Ekim 2019, 10:36:53 »
Kardeşim anlatamıyorum kafadan tüy saç çıkarmak zor bir işlem değil ki mucizede değil al kafana tansiyon ilacını sür gene saç çıkar minoksil mantığı ama bırakınca pufff genetik durdurulmaz devam eder.
Global Moderator

gs190544

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 14 Ekim 2019, 15:32:44 »
 kardeşim diğer ürünleri de görmüşsünüzdür.her gün bir ünlü tanıtıyo yok ben kullandım yok ben tavsiye ediyorum.bu adamın ihtiyacı yok böyle bişeye ki zaten yapmıyorda ürünü tanıtanlar hep bizler.adama ulaşamıyosun zaten.x firmaya ürün hakkında bilgi almak isityorum de.saniyesinde geri dönerler sana.hemen pazarlarlar.bu adama ulaşılamıyo ben 3 hafta önce yazdım hala cevap yok.şimdi sitesi açıldı da ordan bakabiliyoruz artık.

Sunrise

• Full Member
« Yanıtla #19 : 14 Ekim 2019, 15:44:17 »
Boş yapıyorsun. Hepimiz biliyoruz reklamcı olduğunu

Ayrıcana adamın ihtiyacı yoksa reklama sen işsiz misin, işin gücün yok mu adamın ürünleri için yazıyorsun buraya?

Nasıl olsa bu üyeliğini bırakıp bir süre sonra başka yeni üyelikle bu konuyu tekrardan uplucaksınız. Bu foruma tek giriş amacın bu adamın reklamını yapmak

İnşallah, Maşallah yazmayıda unutma bu arada satarken

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 14 Ekim 2019, 15:51:25 »
kardeşim diğer ürünleri de görmüşsünüzdür.her gün bir ünlü tanıtıyo yok ben kullandım yok ben tavsiye ediyorum.bu adamın ihtiyacı yok böyle bişeye ki zaten yapmıyorda ürünü tanıtanlar hep bizler.adama ulaşamıyosun zaten.x firmaya ürün hakkında bilgi almak isityorum de.saniyesinde geri dönerler sana.hemen pazarlarlar.bu adama ulaşılamıyo ben 3 hafta önce yazdım hala cevap yok.şimdi sitesi açıldı da ordan bakabiliyoruz artık.

Sen neden bu kadar koruyorsun bu adamı onu anlamadım kahraman ilan edicen az kaldı kardeşim boşver.
Global Moderator

gs190544

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 17 Ekim 2019, 12:54:13 »
arkadaşlar ben sadece haksızlık gördüğüm için üye olmak istedim.bir arkadaş yazmıştı bakanlık onayıyla ilgili nasıl salladığını ortaya çıkarmak istedim.ayrıca binoxu tanımam etmem.illa tanıdığımız kişilerin mi hakkını hukukunu koruyacağız ? insanları yargılamadan önce düşünüp,empati yapmak gerekiyor.

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 10 Kasım 2019, 17:28:22 »
Arkadaşlarım kullanıyor saçları çıktı forumda çok karşı olanlar var bu adam Mavi suyu bulan adam sonradan çıkan firmalar hakkında hiç böyle yorum yazmıyorsunuz çünkü çoğunuz saç ekim işi ile uğraşıyorsunuz bingöllü fatihi çıktığı günden takip ediyorsunuz diğer firmaların çaktığını bu adamın yükseldiğini görüyorsunuz gerçekten rakip görüp hep bu adamın anıldığı konulara aynı isimler iftira eleştiri yorumları yapıyor bırakın da içimizden birisi bir yerlere gelsin ne bu çekememezlik

34Serkan34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 12 Kasım 2019, 12:49:03 »
Forumu uzaktan takip ediyordum şu Sikayet'i görünce dayanamadım yazayım dedim

Adam Fatih denen kişinin has reklamcısı. Foruma 2 gün önce üye olmuş ve 42 tane mesaj atmıs sadece 2 günde
Bunu yapma amacı 1 mesajlı reklamcılardan oldugu belli olmasın diye ve forumda daha itibar görmek icin mesaj sayısı daha cok eski üyelerden ayağına
Bakın forumda şikayet bölümüne adam bütün konuları saçma sapan mesajlarla hortlatmış, postun dibine dibine vurmuş alakasız mesajlarla bütün konuları uplayarak

Bunlar internete virüs gibi yayılmışlar. Donanımhaber Ekşi ve bu forum heryerde reklamlarını yapıyorlar. En önemli özellikleri arka sayfada 2 kişinin söylediği gibi ağızlarından Allah İnşallah Maşallah kelimesi düşmüyor. Hani Osmanlı zamanında savaşlarda hücuma Allah Allah diye başlarlardı ya bunlarda ürünlerini Allah Allah diye satıyorlar Facebook gruplarında. Size abi tavsiyesi bu kadar çok dini kelime kullanılan yerden uzak durun. Birde kardeşim kardeşim diyorlar sen kimsin ki senin kardeşin olsun millet. Bu kelimelerin çok sık geçtiği yerlerden uzak durun

Zaten doktorun biri açıklama yaptı geçen bu mavi su losyonları asla kullanmayın diyorlar. İleride ne gibi hastalıklarla karşılaşacağınız mechul eğer bir hastalık yanetki oluşursa. İçeriği belli olmayan, ne şartlarda hazırlandığı belli olmayan ve eczanelere girmemiş şey kullanılır mı sizin aklınız alıyor mu?

Her hafta bu foruma Bingöllü Fatihin reklamcıları geliyor uyanık olun. Adam zengin olmuştur çoktan ya neyse

Böyle şeylerlede uğraşmayın sonra ürünleri bırakınca saçlar dökülürse başa döneceksiniz. Saç ekimi yaptırın kurtulun veya illa kullanacaksınız ürün ECZANELERDEN alın

Sikayet

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 12 Kasım 2019, 13:37:25 »
Forumu uzaktan takip ediyordum şu Sikayet'i görünce dayanamadım yazayım dedim

Adam Fatih denen kişinin has reklamcısı. Foruma 2 gün önce üye olmuş ve 42 tane mesaj atmıs sadece 2 günde
Bunu yapma amacı 1 mesajlı reklamcılardan oldugu belli olmasın diye ve forumda daha itibar görmek icin mesaj sayısı daha cok eski üyelerden ayağına
Bakın forumda şikayet bölümüne adam bütün konuları saçma sapan mesajlarla hortlatmış, postun dibine dibine vurmuş alakasız mesajlarla bütün konuları uplayarak

Bunlar internete virüs gibi yayılmışlar. Donanımhaber Ekşi ve bu forum heryerde reklamlarını yapıyorlar. En önemli özellikleri arka sayfada 2 kişinin söylediği gibi ağızlarından Allah İnşallah Maşallah kelimesi düşmüyor. Hani Osmanlı zamanında savaşlarda hücuma Allah Allah diye başlarlardı ya bunlarda ürünlerini Allah Allah diye satıyorlar Facebook gruplarında. Size abi tavsiyesi bu kadar çok dini kelime kullanılan yerden uzak durun. Birde kardeşim kardeşim diyorlar sen kimsin ki senin kardeşin olsun millet. Bu kelimelerin çok sık geçtiği yerlerden uzak durun

Zaten doktorun biri açıklama yaptı geçen bu mavi su losyonları asla kullanmayın diyorlar. İleride ne gibi hastalıklarla karşılaşacağınız mechul eğer bir hastalık yanetki oluşursa. İçeriği belli olmayan, ne şartlarda hazırlandığı belli olmayan ve eczanelere girmemiş şey kullanılır mı sizin aklınız alıyor mu?

Her hafta bu foruma Bingöllü Fatihin reklamcıları geliyor uyanık olun. Adam zengin olmuştur çoktan ya neyse

Böyle şeylerlede uğraşmayın sonra ürünleri bırakınca saçlar dökülürse başa döneceksiniz. Saç ekimi yaptırın kurtulun veya illa kullanacaksınız ürün ECZANELERDEN alın
Foruma üye oluyorsun 3 mesajın var 3üde fatihin konularına yazıyorsun reklama ihtiyacı mı var adamın sen hangi rakip firmanın sahibisin söyle bakalım

hhk1453

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 15 Kasım 2019, 10:49:56 »
Merhaba Arkadaşlar ,
saç dökülmesi ve seyreklikten müzdarip biri olarak saç ekiminden önce son olarak piyasadaki bu losyon ve ürünleri denemek istedim.
araştırmalarım neticesinde piyasada çok sayıda sahte ürünün olduğu ve bu ürünlerde hormon ilaçlari, kimyalsallar olduğuna rastladım.
bu yüzden kendimi uzak tutdum.bu ürünlerde Bingöllü Fatih beyin üretmiş olduğu losyon ve doğal içerikli şampuanı yakın markaja aldım. bunun nedeni 7000+ üyesi binlerce kullanıcı yorum paylaşım vs olması idi .Bu kadar insan sahte olmaz bu kadar insan paralarını çöpe atamaz düşüncesi idi.ayrıca yan etkisine dair hic şikayet duymadım.ürünün sağlık bakanlığı oanylı olması da ayrıca ikna etti beni.denemk istedim losyondan memnunum şuanda 2.aydan sonra değişim çok büyük olacağı kanısındayım.bu aralar Binox adında çıkan şampuanda da çok iddalılar ve dünyada ses getirecek bir ürün olduğu söylenmektedir.bu ay kullanma fırsatım olacak bu ürünü gelişmeleri paylaşacağım.İnşallah faydasını görürüz şifayı veren ALLAH vesile olur inşallah .Saç ekim süreci çok zahmetli sıkıntılı bir dönem olduğunu duyuyorum sürekli bu ürünlerde umut oldu .aşağıda sayfanın linkini paylaşacağım bir bakın derim piyasadaki en orjinal ürün olduğunun kanaatindeyim .
saygılarımla

Bingöllü fatihin facebook sayfasını çok uzun süre takip ettim ve bu mesajı paylaşan bingöllü fatihin ta kendisi. Birinci fotoğrağrafın çekildiği zemin karşılama bankosu, fatih sayfasına aynı arka planda defalarca fotoğraf attı.

Messi

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 15 Kasım 2019, 14:10:00 »
gıskanmayın

schizoparanoid

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 21 Aralık 2019, 09:40:19 »
Koray Erdoğan bizi kıskanıyor  :o

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 21 Aralık 2019, 11:04:54 »
Foruma üye oluyorsun 3 mesajın var 3üde fatihin konularına yazıyorsun reklama ihtiyacı mı var adamın sen hangi rakip firmanın sahibisin söyle bakalım

reklam için kendini yırtan telef eden Bingöllü fatih gibi birini daha önce ne duydum ne gördüm ha bir de gülten ünveren var :) uzak durun bu adamdan
Global Moderator

Dahess

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 21 Aralık 2019, 11:08:37 »
Şu Fatih ten rica edin de revitanın aynısını yapsın malum Türkiye de satışı yok bizi yurtdışına gidenlere muhtaç etmesin.bende üç beş ekim yapan doktorla görüştüm Fatih’in adını duyan geri adım attı işin içinde Fatih varsa ekemeyiz  dediler.

Facebook Twitter Instagram