Saç Ekimi Sonuçları
Arkadaşlar ekimin 21. günü şok dökülme başladı 5 gündür, Ortalama 10 tel dökülüyor her yıkamada, olabildiğince dokunmuyorum donör bölgede yoğun bir kaşıntı var, donör bölgeyi traş edebilir miyim ve durum değerlendirmesi yapabilir misiniz?
Donör bölgeni şok dökülmen bitsin 1 ay dolsun öyle taraş edersin gidişat normal donör biraz geç toparlayacak sanırım.
makasla traş olabilir ama derin makine traşı için en az 3 ay bekle yoksa tahriş olur.doner bölgeni soğuk suyla yıka gün içerisinde hızlı toparlamasına yardımcı olur.
Çok ufak 2-3 parça nekroz var sanırım? Emin olamadım gerçi ama nekroz olsa bile çok küçük görünüyor. Ekimin genel resmine bir etkisi olmaz diye düşünüyorum. Ön çizgi güzel bu arada ve sık görünüyor. Hayırlı olsun.
Alıntı yapılan: Sonnyto - 18 Haziran 2019, 01:45:49Çok ufak 2-3 parça nekroz var sanırım? Emin olamadım gerçi ama nekroz olsa bile çok küçük görünüyor. Ekimin genel resmine bir etkisi olmaz diye düşünüyorum. Ön çizgi güzel bu arada ve sık görünüyor. Hayırlı olsun.sağolun Sonnyto hocam, yeni resim koydum nekroz ne tarafta acaba panik yaptım biraz kabuk dökme işleminden önce bende öle düşünmüştüm sonradan değilmiş gibi geldi
Alıntı yapılan: Grande06 - 18 Haziran 2019, 10:16:56Alıntı yapılan: Sonnyto - 18 Haziran 2019, 01:45:49Çok ufak 2-3 parça nekroz var sanırım? Emin olamadım gerçi ama nekroz olsa bile çok küçük görünüyor. Ekimin genel resmine bir etkisi olmaz diye düşünüyorum. Ön çizgi güzel bu arada ve sık görünüyor. Hayırlı olsun.sağolun Sonnyto hocam, yeni resim koydum nekroz ne tarafta acaba panik yaptım biraz kabuk dökme işleminden önce bende öle düşünmüştüm sonradan değilmiş gibi geldiPanik yapacak bir şey yok. Süreç gayet sorunsuz görünüyor, 2. sayfada koyduğun resimdeki ufak kabuklar için söylemiştim ama nekroz değilmiş. Güzel olacak bu ekim.