Saç Ekimi Sonuçları
Ekimi ben çok beğendim.Donör bölge çok hırpalanmamış.Yalnız ekilen yerde aşırı bir kuruluk mevcut.Bakımı iyi yapılmamış.Günde yıkamayı 2 defa yapın.Çok fazla terlemeyin,Soğuk suyla durulama yapın.
Arkadaşlar çok yakın bir tanıdığımın aldığı güEl sonuçtan ve yönlendirmesiyle hair avrasya ile görüştüm altunizadede ki academic hospital de faaliyet gösteriyorlar görüştüm ve kendilerinden iyi bir güven edindim sık bir ekim olduğunu söylediler ön bölgeye, sizin de fikirlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim, daha sonraki görüntüleri de paylaşacağım
Alıntı yapılan: Grande06 - 03 Haziran 2019, 02:06:03Arkadaşlar çok yakın bir tanıdığımın aldığı güEl sonuçtan ve yönlendirmesiyle hair avrasya ile görüştüm altunizadede ki academic hospital de faaliyet gösteriyorlar görüştüm ve kendilerinden iyi bir güven edindim sık bir ekim olduğunu söylediler ön bölgeye, sizin de fikirlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim, daha sonraki görüntüleri de paylaşacağım arkadaşlar herkese merhabalar ekim öncesi fotolarımı paylaşmak istedim daha iyi değerlendirmeler için
Alıntı yapılan: Grande06 - 08 Haziran 2019, 11:55:19Alıntı yapılan: Grande06 - 03 Haziran 2019, 02:06:03Arkadaşlar çok yakın bir tanıdığımın aldığı güEl sonuçtan ve yönlendirmesiyle hair avrasya ile görüştüm altunizadede ki academic hospital de faaliyet gösteriyorlar görüştüm ve kendilerinden iyi bir güven edindim sık bir ekim olduğunu söylediler ön bölgeye, sizin de fikirlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim, daha sonraki görüntüleri de paylaşacağım arkadaşlar herkese merhabalar ekim öncesi fotolarımı paylaşmak istedim daha iyi değerlendirmeler içinYaşınız nedir?
Kabuk dökme işleminden sonraki fotolarımdır, bazı bölgelerde zorlamama rağmen kabuklanma devam etmekte
Alıntı yapılan: robie_fowliver - 08 Haziran 2019, 11:57:52Alıntı yapılan: Grande06 - 08 Haziran 2019, 11:55:19Alıntı yapılan: Grande06 - 03 Haziran 2019, 02:06:03Arkadaşlar çok yakın bir tanıdığımın aldığı güEl sonuçtan ve yönlendirmesiyle hair avrasya ile görüştüm altunizadede ki academic hospital de faaliyet gösteriyorlar görüştüm ve kendilerinden iyi bir güven edindim sık bir ekim olduğunu söylediler ön bölgeye, sizin de fikirlerinizi almak isterim yardımcı olursanız sevinirim, daha sonraki görüntüleri de paylaşacağım arkadaşlar herkese merhabalar ekim öncesi fotolarımı paylaşmak istedim daha iyi değerlendirmeler içinYaşınız nedir? 27 hocam
İnşallah hocam bakalım, ön çizgi ve sıklık nasıl sizce
Alıntı yapılan: Grande06 - 08 Haziran 2019, 12:13:06İnşallah hocam bakalım, ön çizgi ve sıklık nasıl sizceBen beğendim ekiminizi sıklık gayet iyi. Ayrıca saçlarınız dökülmesine karşı şanslı cenahtasınız, çünkü saçlarınız kalın, dönor iyi:)Güzel olur bu saçlar inşallah.