Gönderen Konu: Finasterid İçeren İlaçlar ile İlgili Hazırlanan Doktor Bilgilendirme Mektubu Hk.  (Okunma sayısı 13263 defa)

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ya bu başlıktan bağımsız. kullanan kişilerin konularına bile yan etkilerden bahsedip darlayanlar var. bu düşüncesizlikten öte kötülük resmen.

yan etki muhabbetine gelince.

yan etki görsem de tavsiye ederim. çünkü tek gerçek realist tedavi bu ister kabul edin ister etmeyin ekim de çözüm falan değil.

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
ya bu başlıktan bağımsız. kullanan kişilerin konularına bile yan etkilerden bahsedip darlayanlar var. bu düşüncesizlikten öte kötülük resmen.

yan etki görsem de tavsiye ederim. çünkü tek gerçek realist tedavi bu ister kabul edin ister etmeyin ekim de çözüm falan değil.
Ozellikle vertexinde incelme olup da ilerde ekimle kellikten kurtulacagini dusunen varsa dusunmesin bircok kisi icin ya finas ya "just shave it bro you're ben fero"

yeesuzcries

• Sr. Member
gene zenciler bastı evimi 
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
gene zenciler bastı evimi
Sanssizmissin kanka ender gelisen osasuna ataklarindan bile ender bi yan etki gg

yeesuzcries

• Sr. Member
Sanssizmissin kanka ender gelisen osasuna ataklarindan bile ender mi yan etki gg

Sen proscarı mı Savundun Ha  >:(  >:(
Nasıl bir gaflet nasıl bir dalalet  allah yardımcın olsun
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Size duyarli bir vatandas olma tarifi veriyorum:
Fin yan etkilerinden bahset
Bu kadar

Execuvite

• Hero Member
Saçma sapan olduğunu düşünüyorsanız okumazsınız geçersiniz. Finasteridin kanıtlanmış etkilerini onaylayıp, yanetkilerini görmezden gelenlerin bu konu da zaten işi olmamalı.

Çoluk çocuk dolu burası hocam kendini yorma bence sen dersin Ankara onlar der götüm kara . Biz ne diyoruz adamlar ne diyor

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member

Yazılanları okumuyorsunuz sanırım. Bu forum da benim finasterid ile ilgili 3 senelik bir konum var. Ben insanlar finasterid kullanmasınlar diye böyle bir konu da açmadım. Tek istediğim yanetkilerinden haberdar olsunlar istiyorum. Benim bu alıntıladığım konuda da ne geçiyor? Finasterid insanlara depresif bir ruh haline sokabildiği? Buraya kadar tamamız değil mi? Hani zaten herkes bilinçli ilaç prospektüslerini de (aslında yanetkileri hakkında başkalarına da danışmamaları gerek ya neyse) okuyorlar. Proscar'ın prospektüsünde ilacın yanetkileri arasında depresyon olduğu yazıyor. Kaldı ki insanların yazdığı bilgilerden yola çıkıyorsak Saw Palmetto'nun dahi bunalım yaptığını insanların yaptığı yorumlardan okudum. Bahsettiğiniz mantığa göre benim bu takviyeleri kullanmamam lazım. Ama ben daha geçen gün finasterid ile birlikte Kerozan kullanacağımı foruma yazdım. Bana kalırsa bu da beni araştırmadan ezbere cevap attığınız anlamına gelir. Yada gerçekten okumadan yorum yapıyorsunuz, daha da kötüsü okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

Finasteridin placebodan statistically significant sekilde yan etki yaptigi bir makale bul bana hesabimi silicem

Sizde önce insanlarla konuşma üslubunu öğrenin sonra belki cevap alırsınız. Karşınızda mahalle arkadaşınız yok!
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Çoluk çocuk dolu burası hocam kendini yorma bence sen dersin Ankara onlar der götüm kara . Biz ne diyoruz adamlar ne diyor

ben götümün kara olduğu iddasında bulunmadım

yeesuzcries

• Sr. Member
ben götümün kara olduğu iddasında bulunmadım

Dutasteride kullandığımda beri benim kara abi  onada etki ediyor bu meret
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

TrappedUnderNice

• Yeni üye
  • *
Bölge Eczacı Odası

Yönetim Kurulu Başkanlığı’na

Birliğimize T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan gelen 29.03.2019 tarih ve E.53505 sayılı yazı ile,

Sağlık mesleği mensuplarının ilaç güvenliği ile ilgili konularda meydana gelen gelişmelerden ivedilikle haberdar olmaları amacıyla mektup dağıtılması uygulamasının Kurum tarafından yürütüldüğü bildirilerek, "Finasterid" içeren ilaçların, tedavi sırasında  ve sonrasında cinsel işlev bozukluğu ve psikiyatrik bozukluklar gibi istenmeyen etkilere neden olduğunu bildiren ve Kurumca onaylanan doktor bilgilendirme mektubunun Birliğimiz tarafından duyurulması istenmektedir.

İlgili Kurum yazısı ve doktor bilgilendirme mektubu yazımız ekinde yer almakta olup bilgilerinizi ve konu hakkında üyelerinizin bilgilendirilmesini saygılarımla rica ederim.

Ecz. Arman Üney

Genel Sekreter

TİTCK’nın 29.03.2019 tarih ve E.53505 sayılı yazısı için tıklayınız.

KAYNAK

İlgili yazı KAYNAK

Propecia prospektus

Saç Ekimi Lobisi kokusu alıyorum...

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
Haydaaa al bide burdan yak sadrazamin ikram

kelsea the punisher

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

geçmiş olsun kardeşim naparsın hayat işte ama saç götten daha önemli o yüzden devam

yeesuzcries

• Sr. Member
geçmiş olsun kardeşim naparsın hayat işte ama saç götten daha önemli o yüzden devam
Saç dökülüceğine psikolojim cinsel hayatım gençliğim gitsin abi ne gerek var ben Aptal bir bireyim

Haydaaa al bide burdan yak sadrazamin ikram

Zaten sol tarafımı hissetmiyorum sadrazam demeyin lütfen
proscar 1/4
konazol
Avodart 0.5mg

Facebook Twitter Instagram