Gönderen Konu: Finasterid İçeren İlaçlar ile İlgili Hazırlanan Doktor Bilgilendirme Mektubu Hk.  (Okunma sayısı 13282 defa)

Atakan Demir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben  2016  Yilinda  Sac ekimi  yapdirdim. Dokdurumun  tavsiyesi  ile   7   Ay  Proscor  ilacini  kullandim.  Yan etkisi  cok  fazla oldu.
Goguslerde  kalici  buyume  oldu . Cinsel  Hayatim  2  sene  sonra  tam  % 100  duzeldi.
Tavsiye  etmiyorum  kullanmayin.  Minoxsil  ve  Vitamin   haplari  yeter  bence.

Furymen

• Sr. Member
Ben  2016  Yilinda  Sac ekimi  yapdirdim. Dokdurumun  tavsiyesi  ile   7   Ay  Proscor  ilacini  kullandim.  Yan etkisi  cok  fazla oldu.
Goguslerde  kalici  buyume  oldu . Cinsel  Hayatim  2  sene  sonra  tam  % 100  duzeldi.
Tavsiye  etmiyorum  kullanmayin.  Minoxsil  ve  Vitamin   haplari  yeter  bence.
Hocam penis dokusunda azalma oluyor diye dedikodular var böyle bir sorun mümkünmü dokuyu yok etme kalıcı penis boyunu kısaltma mümkünmü

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Konu günceldir arkadaşlar. Finasterid konusunda tereddütleri olan varsa lütfen okusun...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
bir araştırma falan koysalardı bari, çoğu insanın kullandığı ilaç intihar problemi olsa bence rahat duyulurdu. Attığın şeyi de okudum saçmalık gibi geldi. mesela ben finasterid kullanmadan önce intihar etmeyi düşündüğüm olmuştu, lakin finasterid kullanınca rahatlama güven geldi. Bu da bir yan etki mi?

Burkinho

• Hero Member
Sanki yazıda sadece 5mg kullananlardan bahsediyor yanlış anlamadıysam.

Karakutu

• Hero Member
Arkadaşlar ambalajında tarihi bir sene geçmiş 5mg ı 5 e bölüp kullanıyordum, yan etkisi olan bir ilacı birde tarihi geçik kullandım farkına varmadan vay benim başıma geleceklere. Ben uzun süredir kullanıyorum uyku bozukluğu ve unutkanlık oldu. Şimdi tarihinin geçtiğini anlayıp yan etkilerinide ciddiye alıp bıraktım bu günlerde.
Cinsel anlamda bir değişiklik hissetmedim, kişiye göre yan etkileri olduğu kesin. Kullanmamakta fayda var. Serdaroğlu hocanında bu konuda bir yazısı var yanılmıyorsam tavsiye etmiyor.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
bir araştırma falan koysalardı bari, çoğu insanın kullandığı ilaç intihar problemi olsa bence rahat duyulurdu. Attığın şeyi de okudum saçmalık gibi geldi. mesela ben finasterid kullanmadan önce intihar etmeyi düşündüğüm olmuştu, lakin finasterid kullanınca rahatlama güven geldi. Bu da bir yan etki mi?

Sağlık bakanlığının finasterid ile ilgili açıklama yaptığı mektuptur bu ben alıntı yaptım :). İlaç insanları depresif hale soktuğu ve mutsuz ettiği bir çok finasterid kullanıcı tarafından söyleniyorki son olarak ben de bu nedenden 6 ay ara verdim ilaca. Yabancı forumlarda finasterid kullanıp intihar eden vakalar da okudum. Ben bu ilacı yanetkilerini göze alarak kullanıyorum, ancak foruma ilk kez üye olan kullanıcıların bilinçsiz bir şekilde kullanmasını istemem.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

nmkrtsny

• Sr. Member
Bende 4 ay propecia kullandım 4 üncü aydan sonra bi an da etkilerini yaşamaya başladım cinsel isteksizlik, libido da azlma, iktidarsızlık, peniste küçülme gördüm saçları güçlendirdiği kesin saçlarım hacim kazandı dökülme tamamen durdu acaba ben kullanma dozunu fazla mi yaptım yani ben günde 1 mg kullanıyorum iki ye bölerek kullansam etkiler azalır mı cok kötü bi durum ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal demişler ya aynen öyle işte bıraksam saçlar dökülcek piskolojiyi bozcam bırakmasam erkeklik sıkıntıya gircek daha kötü bi durum bilemedim

Execuvite

• Hero Member
Bende 4 ay propecia kullandım 4 üncü aydan sonra bi an da etkilerini yaşamaya başladım cinsel isteksizlik, libido da azlma, iktidarsızlık, peniste küçülme gördüm saçları güçlendirdiği kesin saçlarım hacim kazandı dökülme tamamen durdu acaba ben kullanma dozunu fazla mi yaptım yani ben günde 1 mg kullanıyorum iki ye bölerek kullansam etkiler azalır mı cok kötü bi durum ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal demişler ya aynen öyle işte bıraksam saçlar dökülcek piskolojiyi bozcam bırakmasam erkeklik sıkıntıya gircek daha kötü bi durum bilemedim

Yine iyi gitmiş 4 ay ben 15 günde unutkanlık penisin bitkisel hayatta olması gibi belirtiler ile anında kestim uruloji docentte gittim adam üstü kapali iyi bok yemişsin dedi :)

KeltoşAdam

• Yeni üye
  • *
bu ilaclarin penis boyunda kuculmeye neden oldugunu 2010 yilinda bir sac konulari ile meshur bir sitede okumustum; hatta bu yan etki ile birebir muhatap olmus kisi ile ozel olarak yazismistik. Merak edenler icin belirteyim, geri donusumsuz olarak penis boyundan kuculme olabilir ki o vatandastaki etki buydu. (en azindan ifade ettigi)

unverm

• Hero Member
İkiye bölerek dene, yan etkileri kesilirse devam edersin. Yoksa bırakırsın. Propecia da Proscara göre 0,5 mg yapabilme avantajı var ikiye bölerek.

nmkrtsny

• Sr. Member
İkiye bölerek dene, yan etkileri kesilirse devam edersin. Yoksa bırakırsın. Propecia da Proscara göre 0,5 mg yapabilme avantajı var ikiye bölerek.
İki gün kullanmadım yan etkileri geçti şimdi tekrar devam ediyorum ama ikiye bölerek mi devam etsem kullanmaya yoksa 1 mg olarak mo bilemedim bölerek kullanırsam etki etmez belki diye düşündüm

unverm

• Hero Member
İki gün kullanmadım yan etkileri geçti şimdi tekrar devam ediyorum ama ikiye bölerek mi devam etsem kullanmaya yoksa 1 mg olarak mo bilemedim bölerek kullanırsam etki etmez belki diye düşündüm
Ikiye boldugun zaman etkisi azalsa da yari yarıya azalmiyor. Forumda grafikleri vardı mg a göre baskılanan dht oranı diye. Aratıp bulursun. Hatiladigim kadarıyla 1 mg yüzde 70  baskiliyor, 0.5 mg yüzde 55 civarıydı.

Bysempatik

• Full Member
Sağlık bakanlığının finasterid ile ilgili açıklama yaptığı mektuptur bu ben alıntı yaptım :). İlaç insanları depresif hale soktuğu ve mutsuz ettiği bir çok finasterid kullanıcı tarafından söyleniyorki son olarak ben de bu nedenden 6 ay ara verdim ilaca. Yabancı forumlarda finasterid kullanıp intihar eden vakalar da okudum. Ben bu ilacı yanetkilerini göze alarak kullanıyorum, ancak foruma ilk kez üye olan kullanıcıların bilinçsiz bir şekilde kullanmasını istemem.
Tam anlayamadım. Yani finasterid kullanırken sperm kalitesinde azalma oluyor mu? Beraberinde ilacı kullanırken cinsel ilişkiden kaçınmamız mı gerekiyor? Doğacak çocuğun cinsel organını mı etkiliyor???

Facebook Twitter Instagram