Gönderen Konu: Finasterid İçeren İlaçlar ile İlgili Hazırlanan Doktor Bilgilendirme Mektubu Hk.  (Okunma sayısı 13246 defa)

heycorcverseneborc

• Full Member
saç dökülmesi bir hastalık ama bu hastalığın nedeni ve tedavisi hormonlar değil.  saç işinin tek tedavisi genetik bilimindedir. saç köklerinin hormonlara olumsuz anlamda duyarlı olmasını sağlayan genler bulunup tedavi edilmeli veya yok edilmelidir. bu da en az 100-150 yılı alır. ekim ve anti androjenler geçici ve kesin sonuç sağlamayan  çözümler.

Ziptikci

• Sr. Member

Saç Ekimi Lobisi kokusu alıyorum...
Olabilir gerçekten de

Eun-Wo

• Full Member
DHT baskılamak şuna benziyor, sanki tavandan su akıyor sen tavanı tamir etmek yerine akan suyun altına devamlı kova koyuyorsun.Bence DHT baskılamaktan çok saçlı deri gerginliğine odaklanmanız lazım. Sonuçta DHT köklere saldırmıyor sadece ca+ iyonlarının seviyesini yükseltiyor buda saçlara giden damarlı tıkıyor ve tabi ki beslenemeyen saç önce cılızlaşıp sonra da dökülüyor. Öyle ki yabancı forumlarda D vitamini üzerine odaklanıp saç çıkışı gözlemleyen bir çok insan var.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
DHT baskılamak şuna benziyor, sanki tavandan su akıyor sen tavanı tamir etmek yerine akan suyun altına devamlı kova koyuyorsun.Bence DHT baskılamaktan çok saçlı deri gerginliğine odaklanmanız lazım. Sonuçta DHT köklere saldırmıyor sadece ca+ iyonlarının seviyesini yükseltiyor buda saçlara giden damarlı tıkıyor ve tabi ki beslenemeyen saç önce cılızlaşıp sonra da dökülüyor. Öyle ki yabancı forumlarda D vitamini üzerine odaklanıp saç çıkışı gözlemleyen bir çok insan var.

Genelde d vitamini bu yüzden tavsiye ederim ama tek başına çözüm değil destek diyelim
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Genelde d vitamini bu yüzden tavsiye ederim ama tek başına çözüm değil destek diyelim

Başkan fazlası da zararlı bence tahlil yaptırıp vücutta eksikliği varsa kullanılmalı. Fazlası da iyi değil d vitamininin ama eksikliğinde kullanırsa saça faydası olduğuna inanıyorum bende. Zaten bu yüzden kullanıyorum.

Bilemiyorum tek başına vitaminin ne kadar etkili olduğunu. Saç dökülmesi o kadar bilinmez bir durumdaki. Uygulanan tedaviler bile kişiden kişiye değişiklikler gösterdiği için insanlar farklı yollarla bu sorununa çözüm arıyorlar. Sizin imzanızdaki tedaviler mesela. Bana göre doğru olan seçeneklerden yalnızca birisi.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Konu günceldir.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
Kullanmaktan korkar olduk.

Arkitek

• Yeni üye
  • *
Valla ben yan etki gorsem bile tavsiye ederim her zaman soyledim. Finas hakkinda yan etkilerinden bahsedip durmak zaten akil kari degil tamamen anlamsiz bi konu acmissin guya milleti bilinclendiriyosun. Gencler kel kalmaniz kimsenin umrunda degil gelisiminiz vs tamamlandiysa finas gerekirse dutas kullanin kel kalmayin its a drug for real men
Neden güya olsun, gayet bilinçlendirici bir başlık açmış arkadaş
Nasıl yani cinsel hayatın kelliğinden daha mı önemsiz kardeşim ?
Bakış açın cidden garip.
Bugün saçın için harcadığın paranın 100 katını insanlar çocukları olmadığı için,
seks hayatları olmadığı için harcıyorlar umarım ileride öyle bir sorun yaşamazsın :) 
Üslubun falanda ti ye alır gibi garip yani .
Finasın bayisi falan mısın  :)

Facebook Twitter Instagram