Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: AlpArslan - 01 Temmuz 2017, 05:52:29 merhaba. Forumda yazdıklarınızı ilgiyle okudum, benim için de fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. 26 yaşındayım, tepe bölgesi ve yanlarda açıklık var. Ankara'da Muttalip Keser hoca- İstanbul'daki Zekeriye hoca veya Koray hoca arasında karar veremiyorum. Maddiyattan ziyade kaliteli ve güzel saçlara kavuşmak istiyorum. Önerilerinizi rica ediyorum,, herkese teşekkür ederimDusunmene gerek yok dostum Koray hocadan başkası giremez bu saçların arasına (Koray hoca varken muttalipe fazladan para vermeye de gerek yok diye düşünüyorum)[/Hocam Muttalip Keser donör basına daha fazla ücret alıyor fakat az greft ekiyor .kendimden örnek vereyim ben her iki doktora da foto artım Koray Erdoğan 2500-2800 Keser ise 1000-1500 greft dedi.Koray Hoca 2800 greft toplam ucreti 7000 Euro tutarken Keserin 1500 greft ücreti ise 5250 Euro tutuyor .Keser in greft bası ücreti fazla ama totalde daha ucuza mal oluyor .
merhaba. Forumda yazdıklarınızı ilgiyle okudum, benim için de fikirlerinizi söylerseniz sevinirim. 26 yaşındayım, tepe bölgesi ve yanlarda açıklık var. Ankara'da Muttalip Keser hoca- İstanbul'daki Zekeriye hoca veya Koray hoca arasında karar veremiyorum. Maddiyattan ziyade kaliteli ve güzel saçlara kavuşmak istiyorum. Önerilerinizi rica ediyorum,, herkese teşekkür ederim
İnanılmaz bir sonuç , hayırlı olsun gerçekten çok sevindim benide umut dolduruyo bu sonuç [/quoteTeşekkürler kardeşim en iyisi senin olsun
Seni uzun zaman görmeyenler peruk falan zannetcekler yeminlen [/quotValla kuaförüm önceden 5 dakika ayiriyodu simdi yarim saat uğraşıyor..hic fazla saçtan şikayetçi olacağımız aklımıza gelmiyordu😁😁
Abi senin kafa renkten sebep torpilli maşalla... nerede sac var neresi kel belli değil :)sitenin en iyi ekimi , açık ara fark ile:)
Abi her acidan foto koydun, kafalarda hic soru isareti birakmadin tipine yuzune cok yakismis bir ekim olmus, dogallikta cok iyi daha ne olsun, hayirli olsun