Saç Ekimi Sonuçları
abi valla saçlar gittikçe hacimleşiyor ve çok daha güzel görünüyor. saç çehreni baya değiştirmiş.ekim öncesi halinden eser kalmamış gerçekten. çok da önemli değil ama şuan şunu düşündüm ve merak ettim.. senin şakaklar yani favorilerinin üst tarafı biraz gerilemiş gibi. oraya da ekim yapmayı düşünmedi mi hoca. oralara özellikle sibel ulusan çok ekim yapıyor.her ne kadar uzun süre doğal durmasada iddialı bir şekilde ekiyor orayı da. bu sitede örnekleri de mevcut.
Ya telefondan dolayi ole cıkmış.😉
kardeşim arka bölgenin de fotografını paylaşabılır mısın verteks bölgesi de kapandı mı onu merak ediyorum. bu arada zonguldaklısın heralde bende ereğliliyim
Alıntı yapılan: diriliş67 - 08 Mart 2017, 20:48:39kardeşim arka bölgenin de fotografını paylaşabılır mısın verteks bölgesi de kapandı mı onu merak ediyorum. bu arada zonguldaklısın heralde bende ereğliliyim Evet bende Ereğli liyim istanbulda oturuyorum
Alıntı yapılan: Imaj6734 - 09 Mart 2017, 12:44:51Alıntı yapılan: diriliş67 - 08 Mart 2017, 20:48:39kardeşim arka bölgenin de fotografını paylaşabılır mısın verteks bölgesi de kapandı mı onu merak ediyorum. bu arada zonguldaklısın heralde bende ereğliliyim Evet bende Ereğli liyim istanbulda oturuyorumeyvallah kardeşim acıklıgımız aynı gibi alp beyle dun konustum bana da iki seans 5 bin greft dedi.. arka arkaya operasyon nasıl olur bilemiyorum. ne tavsıye edersin. bi de verteks bölgesi kapandı mı senin ?
Alıntı yapılan: diriliş67 - 09 Mart 2017, 15:18:26Alıntı yapılan: Imaj6734 - 09 Mart 2017, 12:44:51Alıntı yapılan: diriliş67 - 08 Mart 2017, 20:48:39kardeşim arka bölgenin de fotografını paylaşabılır mısın verteks bölgesi de kapandı mı onu merak ediyorum. bu arada zonguldaklısın heralde bende ereğliliyim Evet bende Ereğli liyim istanbulda oturuyorumeyvallah kardeşim acıklıgımız aynı gibi alp beyle dun konustum bana da iki seans 5 bin greft dedi.. arka arkaya operasyon nasıl olur bilemiyorum. ne tavsıye edersin. bi de verteks bölgesi kapandı mı senin ?direk okey de. alp beyin bana ilk söylediği şey sen benim kardeşim olsan iki seans yapardım dedi...Ben bir arkadaşın vasıtası ile gittim onun ekimini beğendim o benden 2 ay önde tek seans yaptırdı benim kadar verim alamadı iyi ki iki seans yaptırmışım.operasyoda yada sonrasında hiç bir sıkıntı yaşamadım mutlu mutlu iki gün ekim yaptırdım. verteks bölgesi tam kapanmadı