Saç Ekimi Sonuçları
yav arkadaşım otu boku sürmeyin kafanıza ya , elimden gelse şampuan bile kullanmayacağım direkt kil ile yıkayacağım, kimyasallar mahvetti zaten saçlarımızı
6 aylık bır standartı var ama bence 1 seneyi doldurmadan kullanman dogru degil topiktende kesinlikle uzakdur 12 ay
Super kardas hayırlı olsun
Alıntı yapılan: enke - 13 Aralık 2016, 00:00:20yav arkadaşım otu boku sürmeyin kafanıza ya , elimden gelse şampuan bile kullanmayacağım direkt kil ile yıkayacağım, kimyasallar mahvetti zaten saçlarımızıya haklısın kardesimde elimde degil tutamiyorum kendimi😊😊
Abi hayirli olsun. 5.ay itibariyle kellik sorununu tarihe gomdun. Bu goruntun bile tatmin edici kaldi ki daha 5 aylik bir olgunlasma suren var. Ayrica bu sitenin mudavilerinden biri olarak tesekkur ederim sana. Duzenli olarak foto paylasip bilgilendirdigin icin
ekim olayı bu şekilde olmalı. ön çizgi planlasıması çok iyi. öyle sibel ulusan gibi çocuk ön çizgisi gibi ekim olmaz. lütfen arkadaşlar dikkatli olun !!! sonuç gün geçtikçe inşallah daha iyi olur..
Alıntı yapılan: saçkolik - 19 Aralık 2016, 18:34:43ekim olayı bu şekilde olmalı. ön çizgi planlasıması çok iyi. öyle sibel ulusan gibi çocuk ön çizgisi gibi ekim olmaz. lütfen arkadaşlar dikkatli olun !!! sonuç gün geçtikçe inşallah daha iyi olur..[/quote insallah kardesim tesekkur ediyorum..kadir hocama tekrar tesekkur ediyorum