Gönderen Konu: Dr. alp aslan... este cerrahi 2 seans 4500 greft...  (Okunma sayısı 126139 defa)

PagaroN

• Hero Member
Ynt: Dr. alp aslan... este cerrahi 2 seans 4500 greft...
« Yanıtla #390 : 30 Aralık 2017, 22:48:40 »
Artık sitede resim paylaşmayacağım arkadaşlar..son resmim.. herkese iyi seneler herkesin herşey gönlünce olsun..yorum yapan arkadaşlara değerli yorumlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Teşekkürler. Sizinde herşey gönlünüzce olsun. Paylaşım yapmasanız bile forumdan kopmamamınız dileğiyle iyi yıllar dileriz.

Cem Bey

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #391 : 21 Şubat 2018, 03:16:52 »
Ne güzel bi serüven  :)
Kitap okur gibi...

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #392 : 21 Şubat 2018, 22:09:02 »
Herşey için teşekkürler süreç sonuna kadar yaptıgın düzenli paylaşımlar için hayatında yeni saçlarınla başarılar.
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #393 : 22 Şubat 2018, 08:13:01 »
yeni saçlar yeni hayat basarılar efsane oldu ekimin
saçları ekmeydi dersin

Ünalmarmaris1071

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #394 : 30 Ağustos 2018, 14:21:48 »
Arkadaşlar burdan imaj6734 arkadaşımıza çok teşekkür ederim . Bende yıllardır bir araştırma içerisindeydim arkadaşımızın resimlerini görünce Kadir’i (essilasaçekimmerkezi....instagram)aramaya başladım tesadüfen başka bir arkadaşımda ona ekim yaptırmış muhteşem ötesi olmuş geçen yıl bende yaptırdım bir yıl olmasını bekledim bende çok memnun kaldım eğer becere bilirsem resimlerimi koyacağım diğer arkadaşlara yardımcı olursam ne mutlu bana

Imaj6734

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #395 : 09 Eylül 2018, 23:39:13 »
Herkese selamlar...😊unutmuşum buraları onceden harıl harıl forumlarda dolaşırdım😊

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #396 : 09 Eylül 2018, 23:56:15 »
Herkese selamlar...😊unutmuşum buraları onceden harıl harıl forumlarda dolaşırdım😊

Geçenlerde gördüm seni sabah saatlerinde Cihangir’de... araç ile gidiyor idim duraksadım, arkamda araç var idi dönene kadar kayboldun...

jhunberg

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #397 : 10 Eylül 2018, 00:12:54 »
maşallah çok güzel olmuş . bende kadir öz ile görüştüm benim arkadasım komple saçsızdı iki seans girdi ilk seans ön üst kısım bir sene sonrada tepe kısmı ustler cok guzel oldu arka beryeks bolgesı ise fena degıl hala cıkıslar oluyor . arkadası gordukten sonra keske bende kadir öze ektırseydım dedım yerı şişlide essila sac erkım merkezı ekım ayı yada kasım basında ektırıcem nasıpse buradan paylasıcam . greftlerı kendısının alması kanalları kendısının acması ve ekımıde kendısının yapması çok iyi . ınsallah bu sefer basarılı bır sonuc alırım . selamlar herkese

Imaj6734

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #398 : 19 Eylül 2018, 21:45:29 »
Geçenlerde gördüm seni sabah saatlerinde Cihangir’de... araç ile gidiyor idim duraksadım, arkamda araç var idi dönene kadar kayboldun...

Doğrudur kardeşim cihangirde oturuyorum..

Imaj6734

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #399 : 19 Eylül 2018, 21:47:05 »
maşallah çok güzel olmuş . bende kadir öz ile görüştüm benim arkadasım komple saçsızdı iki seans girdi ilk seans ön üst kısım bir sene sonrada tepe kısmı ustler cok guzel oldu arka beryeks bolgesı ise fena degıl hala cıkıslar oluyor . arkadası gordukten sonra keske bende kadir öze ektırseydım dedım yerı şişlide essila sac erkım merkezı ekım ayı yada kasım basında ektırıcem nasıpse buradan paylasıcam . greftlerı kendısının alması kanalları kendısının acması ve ekımıde kendısının yapması çok iyi . ınsallah bu sefer basarılı bır sonuc alırım . selamlar herkese
Bencede isabet olur. Bende yakın bir zamanda kendisini ziyarete gidecegim

Imaj6734

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #400 : 19 Eylül 2018, 21:54:18 »
Ön yan ve üst goruntuler..

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #401 : 19 Eylül 2018, 22:28:05 »
Ekim çok başarılı tadını çıkarın diyeceğim ama zaten hakkını veriyorsunuz :)
Saçların açık renkli olması kapatıcılık açısından büyük avantaj bu başarılı ekimdede bunu net olarak görebiliyoruz.

TonyMontana

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #402 : 19 Eylül 2018, 23:07:53 »
Ekim çok başarılı tadını çıkarın diyeceğim ama zaten hakkını veriyorsunuz :)
Saçların açık renkli olması kapatıcılık açısından büyük avantaj bu başarılı ekimdede bunu net olarak görebiliyoruz.

✌👍
The World is Yours

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #403 : 20 Eylül 2018, 00:42:47 »
Arkadaşlar burdan imaj6734 arkadaşımıza çok teşekkür ederim . Bende yıllardır bir araştırma içerisindeydim arkadaşımızın resimlerini görünce Kadir’i (essilasaçekimmerkezi....instagram)aramaya başladım tesadüfen başka bir arkadaşımda ona ekim yaptırmış muhteşem ötesi olmuş geçen yıl bende yaptırdım bir yıl olmasını bekledim bende çok memnun kaldım eğer becere bilirsem resimlerimi koyacağım diğer arkadaşlara yardımcı olursam ne mutlu bana

Vay arkadaş bu nedir yaw  ;D madem reklam yapacaksın biraz yor kendini hoppala adamın konusunu ortadan ikiye bölmüşsün ,azıcık reklama saygı böylede olmazki

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #404 : 20 Eylül 2018, 04:15:04 »
Kadir beyle bende görüşmüştüm dr. Alp Aslan ın bacanağı olduğunu 14 senelik tecrübesi olduğunu ense alımını kanal açımı ve ekimi kendisinin yapacağını söylemişti. Biraz lakayıt geldi bana Gerçi Alp Hoca da öyle geldi bu tür insanlara güvenemiyorum ne yazık ki birde fiyatı yüksek söyledi 8 bin tl civarıydı sanırım.

Facebook Twitter Instagram