1.Yıl - 366.gün
Merhaba Arkadaşlar
Bugün itibariyle 1. yılımı doldurmuş ve sürecimin sonuna gelmiş bulunmaktayım. Önceki halim ve açık alanım ile kıyas yaptığımda tatmin edici bir sonuca ulaştığımı söyleyebilirim. Bu yüzden iyi ki yaptırmışım diyebiliyorum.
Ekim yaptırmadan önce bu forumu keşfetmem konu hakkında bilinçli olmamı sağladı. Aynı zamanda tercih yaparken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda fikir sahibi olmamda çok büyük fayda sağladı. O yüzden hem bu sitenin kurucularına, hem adminlerine, hem ekim sürecini paylaşarak bizlere bilgi aktarmaya çalışan konu sahiplerine hem de süreçleri takip edip yorumlar yapıp destek veren tüm üyelere çok teşekkür ederim.
Tercih yaparken ve süreç hakkında bilgi sahibi olmak isterken büyük faydasını gördüğüm bu forumda ben de sizlere yardımcı olmak istedim. Sürecimin başından sonuna kadar elimden geldiğince net bir şekilde sürecimi sizlere aktarmak istedim. Umarım hem ekim sürecimi merak edenlere hem de ekim merkezim konusunda araştırma yapan insanlara yeterli bilgiyi verebilmişimdir.
Son duruma ait fotoğraflarımı aşağıya bırakıyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyor ve herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum.