5 Ay 18 Gün
Merhaba arkadaşlar 2 gün önce hem kontrol için hem de IGF için kliniğe gittim. Klinikteki bütün ekip gelinen sonuca çok sevindi. İlgilerini samimiyetlerini net bir şekilde gösterdiler. Hem ekim sürecinde hem de ekim sonrası süreçte verdikleri destekle güvenimi boşa çıkarmamaları ve sadece benim ekimimde bulunan insanların değil klinikteki herkesin özeni profesyonelce yaklaşımı hassasiyetleri ve ilgileri beni çok sevindiriyor. Ekim öncesinde de bu forumun bana çok katkısı oldu. Forumdaki bilgiler ve buradaki insanların yorumları sayesinde tercihlerimi verirken neyin ne olduğunu bilerek süreç hakkında tam anlamıyla bilgi sahibi olarak bilinçli bir şekilde girdim bu sürece. Ekim sürecim boyunca da forumun desteğini hep hissettim. Buraya yazdığınız yorumlar benim için hep moral oldu. Başta ekim merkezime ardından forumdaki herkese desteğinden dolayı çok teşekkür ederim. 6.aya çok yaklaştım önümde sürecin bitmesi için bir bu kadar daha zaman var. Umarım sürecin devamı bugüne kadar geldiği gibi devam eder. Hep birlikte gelişmeleri takip eder nihai sonucu beraber görürüz inşallah.