Kardeşim öncelikle hayırlı olsun gayet güzel duruyor ekimin. Bnish hair wellness dedigin yer ile beaestetic clinic aynı yermi bende bu ara ekim düşünüyorum bilgehan aydın içinde acaba aynı kinikten mi bahsediyoruz.çünkü ben bilgehan aydın klinigi diye görüştügüm yerin adı beaestetic clinic ti. diamond fue tekniginden bahsettiler bana suan tüm merkezler bu şekilde mi yoksa bu sadece bilgehan aydın klinigine mi özgü (igf gibi) çünkü bana bundan cok bahsettiler elmas uç tekniginden senin donörde saçlarda güzel duruyor acaba bunun etkisi midir? Bilgin varsa paylasırsan sevinirim.
Sağolasın kardeşim teşekkür ederim
Evet aynı yerden bahsediyoruz beaestetic clinic estetik operasyonlarla alakalı çatı isimleri, Bnish hair wellness de saç ekimi operasyonlarını yürüttükleri isim
Fue yöntemi de saç ekimlerinde klasikleşmiş olan yöntem diyebiliriz buraya özgü bir şey değil yani elmas uç ile de saç köklerinin yerleştirileceği kanalların açılımında kullanılan bıçaktan bahsediyorlar elmas uç donör ile alakalı değil kanalların açılması ile alakalı bir şey ve kendilerine has bir şey değil bu
Donör bölgenin durumu da köklerin alımı esnasında gösterilen özene ve homojen alıma bağlı oluyor