Arkadaşlar şuraya gidin veyahut buraya gitmeyin tarzında yorum yazmayı şu aşamadan itibaren kendi açımdan çok doğru bulmuyorum fakat avicennadaki erkan vuralı çok beğendiğimi daha önce defalarca yazdım,isterseniz kendisiyle bir görüşün ,şu an acıbadem atakenttte çalışıyor olması lazım ,kendisi doktor değil ama güzel iş çıkarıyor tabiki doktor denetiminde..
Static aslında sende bir miktar saç var,traşlı olduğu için sanki yokmuş gibi duruyor,sağlam nickli arkadaşımız gibi başarılı bir netice çıkaracak bir yer bulabilirsen sonuç epey seni tatmin eder yalnız genede zor kapanacak riskli bir açıklığın var,zekeriya kul bu açıklığı kapatamaz,hakan doğanay kalem tekniği kullanıyor,greftlerin kalem tekniği için uygunsa ekim tutar ama değilse patlar,koray erdoğan iyidir ama onada bütçem yok diyorsun,ilhan serdaroğluda sliti kafa kemiğine kadar sokuyor,nekroz riskinden kurtarırsan greftler güzel beslenip gelir ama riskine değmez,benim düşüncelerim böyle ,sana megaseans yapabilen iyi bir ekimci lazım ,yoksa bu kafa biraz zor kapanır..