Gönderen Konu: Ketoral Şampuan kullanan var mı?  (Okunma sayısı 1761 defa)

Galaksi

• Full Member
Ketoral Şampuan kullanan var mı?
« : 31 Mayıs 2019, 16:55:00 »
Saç ve sakal derisindeki yağımsı, kepekimsi tırnakla kazıyınca tırnağın arasına dolan şeyler için 1 ay önce Ketoral şampuan aldım ve 1 aydır haftada 2 kez olmak üzere saçıma ve yüzüme sürüp 3-5 dakika arası beklettim

Saçımı kazımadığım için oradaki deriyi bilmem ama sakalda biraz faydası oldu bugün makinenin 0 numarasıyla sakalı kestim ve daha az soyuldu

Şimdi bu şampuana devam etmek istiyorum ama şöyle bir yazı okumuştum. Uzun süre kullanımda deri incelmesi mi ne olabilirmiş. Bu uzun süreden kasıt ne kadardır? 2-3 ayda falan olmaz dimi

Artık haftada 1'e düşürcektim ama faydasını görünce haftada 2 kez devam etmek istiyorum 1 ay daha bu şampuana. Var mı içinizde kullanan uzun süredir bu şampuanı yorumunuz nedir?

Galaksi

• Full Member
Ynt: Ketoral Şampuan kullanan var mı?
« Yanıtla #1 : 01 Haziran 2019, 10:29:56 »
İlk 1. aydan sonra 1 yada 2 haftada 1 kez alınıyormuş galiba. İlaç sonuçta bu yüzden haftada 1 kullanmak daha doğru sanırım

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Haziran 2019, 14:19:38 »
nizarol şampuanla aynı değilmi ketarol şampuan,benim bildiğin sebaroik dermatit için kullanılıyor,sende böyle bir problemmi var.
yüzün için kullanmanı tavsiye etmem derin buna alıştığı için bırakınca dahada kötü olur ve kronikleşir.

Galaksi

• Full Member
« Yanıtla #3 : 01 Haziran 2019, 16:51:31 »
Saç ve sakal derisinde, kulak arkasında ıslakken tırnakla kazıyınca tırnağın arası beyazımsı birşey doluyor bu yüzden ketorala başladım. Bu beyazımsı şeyler normalde gözükmüyor ama işte ıslakken tırnakla kazıyınca geliyor

1 ay oldu bugün kullanalı, sakal bölgesinde faydası oldu. Tıraş olduktan sonra makinenin 0 numarasıyla, sakal bölgesinde soyulma daha az oldu bu sefer

Cem34

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 01 Şubat 2022, 10:03:06 »
Saç ve sakal derisinde, kulak arkasında ıslakken tırnakla kazıyınca tırnağın arası beyazımsı birşey doluyor bu yüzden ketorala başladım. Bu beyazımsı şeyler normalde gözükmüyor ama işte ıslakken tırnakla kazıyınca geliyor

1 ay oldu bugün kullanalı, sakal bölgesinde faydası oldu. Tıraş olduktan sonra makinenin 0 numarasıyla, sakal bölgesinde soyulma daha az oldu bu sefer
Son durum nedir hocam duzelme var mi?

Facebook Twitter Instagram