Saç Ekimi Sonuçları
Konuyu yeni gördüm ekim işleminden önce mutlaka bu konuyu soracağım.Benim merak ettiğim başka bir konu var.Madem ki greftin dışarda beklemesi iyi değil o zaman neden kök alımını ve kök yerleştirme işlemini aynı anda yapmıyorlar?
Youtubeden izledigim.ilk yikama videosunda hoca sacin nemli olmasini istemiyoruz diyordu hatta yikamadan sonra hastanin kafasini sac kurutma makinasi ile kurutuyordu ben de bunu izledikten sonra ilk 5 gun sac kurutma makinasi ile kurutup durdum iyi mi?
Serkan Aygın Klinikten verilen Ozon yağı bu amaçla mı kullandırılıyor acaba?Günde 2 kere kullanılması tavsiye ediliyor,uzun sürede nemli tutuyor gerçi.Hintell beyin bahsettiği nemli tutma uygulamsının yerine geçer mi bu?
Oyleyse ozon yagi mi sikcaz kafamiza ilk iki gun 2 saatte bir dogru dimi
ilk iki gün iki saat uygulamadım ben ama ilk iki hafta sabah akşam,kuruluk hissettiğim an aralarda da sürdüm
Çok şükür ki ekimden önce bu konuyu görmüştüm ekim esnasında öğlen vakti acıktınız mı diye sordular Bende hiç acıkmadım dedim ekimi mola vermeden tamamladık Ekimden sonra da kafayı ıslattım 2 saate bir bakalım inşallah faydasını görürüm.
yarın sac ekimim var bugun ozonyağı ve fısfıs aparatı alayım bu bilgi için teşekkürler @hintell