Gönderen Konu: Dr. Zekeriya Kul mu Dr. Sibel ulusan mı?  (Okunma sayısı 4472 defa)

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dr. Zekeriya Kul mu Dr. Sibel ulusan mı?
« : 25 Temmuz 2016, 17:59:06 »
Herkese selam arkadaşlar 23 yaşındayım ve benim de ne yazık ki saç dökülme problemim var. 20 yaşında sakaklar gitti saçlarım seyreklesti ama 3 yıldır saçlarım da bir dökülme yok banyo da filan dikkat ediyorum.
Ben uyanık davranıp para mı saç çıkarma vaadi ile satılan ilaçlara kremler sampuanlara yağlara vermedim. Bizim burada bir abi 3 yılda bu ilaçlara 20 bin tl para harcadı.
Neyse arkadaşlar kafamda 3 yer vardı aslında hlc zekariya sibel. Ama hlc 2.5 euro yapınca fiyatları cidden tuzlu bir rakam çıkıyor ortaya. Bende artık ya sibel ulusana yada zekariya kula ekim yaptırmaya karar verdim. Sizce hangisini tercih edeyim ?
Deneyimli arkadaşlar verici alan nasıl sizce ?

volkarizma90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Zekeriya Kul mu Dr. Sibel ulusan mı?
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2016, 23:38:48 »
Kesinlikle kul derim. Ben İzmirde oturmama rağmen kula ektiriyorum.

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2016, 00:09:11 »
Bende zekariya hocayı gündeme aldım.

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 26 Temmuz 2016, 01:09:18 »
zekeriya kulu sibel'le ayni lige koymaniz bile yanlis bence.
kul-demirsoy-koray-keser trnin en iyileri. hlc'de bunlara dahildi. ama son zamanlarda yaptiklari bi kac ekimle bana gøre gølge dusurduler yaptiklari ise.

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 26 Temmuz 2016, 01:41:54 »
Norveçli abi senin ekim harika olmuş. Avrupada bu işler nasıl saç ekimi ? Avrupa da neden yaptirmadin türkiye ye geldin

norvecli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 26 Temmuz 2016, 02:12:07 »
Norveçli abi senin ekim harika olmuş. Avrupada bu işler nasıl saç ekimi ? Avrupa da neden yaptirmadin türkiye ye geldin

sagol kardes. norvecte hem beceremezler hemde bi kamyon parani alirlar. belcikada var feriduni mesela. oda greftine 5euro istiyor. belcikaya gidecegime trye giderim dedim. hemde daha ucuz

sertac93

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 26 Temmuz 2016, 12:41:38 »
Abi senin ekimini takip ettim. Sen finastirid kullandin ekim sürecinde benim merak ettiğim eğer finastirid kullanmasaydın "ekilen saçlar" böyle kaliteyi ulaşacağına soylermiydün?

tiktaalik

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 17 Mayıs 2019, 09:39:50 »
selamlar benim de aklımdaki iki isimdi. hala kararsımız. sibel hanım şakak konusunda iyi beni de o kısmı cezbediyor. doğallık konusunda ise zekeriya bey aklımı çeliyor. saçı kısa kullanmak istediniz diyelim zekeriya beyin ekimleri bu konuda harika bence. ikisi ile de görüştüm. sibel hanım 5000 greft ve fazlası olabileceğini söyledi. zekeriya bey 3500 greftin yeterli olduğu görüşünde. hala çok kararsızım sanırım ben de zekeriya beyi seçeceğim gibi.

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 17 Mayıs 2019, 10:39:05 »
kararınız hayırlı olsun ben ikisi arasında kalsam Sibel hanıma giderim ama Zekeriya Kula da gidilir

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 17 Mayıs 2019, 10:58:55 »
Pek uyumlu bir rekabet olmamış . Denildiği gibi ligler farklı biri Barcelona , diğeri borussia mönchengladbach .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 17 Mayıs 2019, 16:16:01 »
Pek uyumlu bir rekabet olmamış . Denildiği gibi ligler farklı biri Barcelona , diğeri borussia mönchengladbach .
ligler farklı haklısın da mönchengladbach hiç olmamış ;)

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 17 Mayıs 2019, 16:23:54 »
Neden farklı olsun ligler 2 side saç ekiyor.

Ben sibel hanımı tercih ederim 2 arasında kalsam tabi zekeriya kula gitme de demem.

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 17 Mayıs 2019, 16:27:41 »
Neden farklı olsun ligler 2 side saç ekiyor.

Ben sibel hanımı tercih ederim 2 arasında kalsam tabi zekeriya kula gitme de demem.
öyle bir bilinç olmuş işte :)
bende sibel hoca derim herkesin düşüncesi farklı tabi ama öyle klasman yapınca o kadar da düşürmemek lazım

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 17 Mayıs 2019, 16:33:54 »
ben ikisinin arasında seçim yapmaya kalksam sibel ulusanı terici ederim çünkü kul çoğu kişiye seyrek ekiyor  ne yapayım ben seyrek saçı,seyrek saçtan memnun olsam burda ne işim var  ;D

kaktüssevenadam

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 17 Mayıs 2019, 16:36:55 »
ben ikisinin arasında seçim yapmaya kalksam sibel ulusanı terici ederim çünkü kul çoğu kişiye seyrek ekiyor  ne yapayım ben seyrek saçı,seyrek saçtan memnun olsam burda ne işim var  ;D
ağzına sağlık :)

Facebook Twitter Instagram