@cassowary93 sanırım senin dediğin yerler ve şakak bölgesi benim 2011 yılındada böyleydi zaten sonrasında senelerdir hep kazıttım düzenli olarak. Benim sorunum tepe orta bölgesi ve tepe arka bölgesi ama ben baya iyileşme görüyorum 2 yıl öncesine göre(o dönem baya stresliydim konudada yazdım saçkıran, sakalkıran oldum hatta bazıları iyileşmedi kaldı öyle dökülenler, tabi artık bağışıklık sistemimi iyileştirdim inşallah), şuanda aynada saçıma bakınca simsiyah gözüküyor saç. Ama tam tepe ortada bir sorun var ilerlemesse sorun yok çünkü saçlar uzadığı için kapanıyor
@YunuSedaT biotin kullandığım için sanki biraz daha hızlı uzamasını beklerdim o yüzden öyle yazmıştım. Şimdi almak istediğim şampuanında adı tesadüf üzeri sağlıklı uzama şampuanı
bioxcinin
Saçı en son keseli ortalama 5 ay oldu. Daha 85-90 kiloya kadar kesmeyi düşünmüyorum bakalım nasıl olacak. Tedavime en azından 1 kerelik de olsa Bioxcin quantum şampuanın yanına, Bioxcin quantum serum kullanacağım inşallah. Şampuanla beraber saçı ideal kalınlaştırma yaparsa belki şampunla o kalınlığı korurum diye düşünüyorum(Bioxcin sağlıklı uzama şampuanı, yazılana göre kalınlaştırma,dökülme,sağlık uzama özellikleri var yani 3ü1arada)
Finasterid kullanmayı düşünmediğim için seçeneklerim hep böyle şeyler oluyor. Xpecia kullanmıştım bir ara tamam ama Finasterid başka onu cesaret edemem