Bugün saçımı 0 numaradan uzatıp hiç kesmeyeli 4 ay oldu. Son fotoları yüklüyorum
Bir sorunum var artık bu normal mi bilmiyorum ama banyo sırasında biraz fazla saçım dökülüyor. Şampuanlarken 30-40 tel saç gidiyor sanırım, saç ıslakken biraz kolay kopuyor saçlar. Sabah-Akşam saçımı 1er kez şampuanlasam ki saçımı uzatıp wax sürüp şekil verirsem mecbur böyle olacak ozaman muhtemelen günlük 80-100 arası saç teli kopmuş olacak diye düşünüyorum hergün. Kuruyken durum böyle değil ama ıslakken böyle. Aynı şeyi aslında göğüs kıllarım için de söyleyebilirim, ıslakken çok kolay kopuyor göğüs kıllarıda. Şampuan olarak şuanda yeni başladığım Kafeinli Clear Men'e geçtim(yanında haftada 1 ketoral sürüyorum saçıma ve yüzüme ama bunu zamanı gelince bırakacağım). B12-Biotin-Balık hapı günde 1 kez almaya ve 1 kez de Avesin spreyi sıkmaya devam ediyorum
Şuanda 1.84 115 kiloyum ve tam 3 ay sonra 14 eylül günü 90 kiloya inme hedefim var inşallah. Ozaman saçımı kestirip model yaptırıp tekrardan foto koyarım inşallah, görüşünüz öneriniz varsa duruma göre belirtirsiniz
Şimdi yeni çekildiğim fotoları atıyorum, biraz karanlık ortamda flash ile çektim, 4 aylık saç. 14 eylülden itibaren herşeyi bırakıp saçı normal akışına bırakmak gibi bir niyetim var, ozaman saçın durumu ne olacak merak ediyorum
Edit : Bu arada belirtmeliyim saçımın ön kısmınde ince şerit halinde saç kıran mevcut ama saçlar uzadığı için kapandı. Bir ara yoğun stresli dönemde saç kıran ve sakal kıran oldum, bazıları iyileşti çıktı ama bazıları iyileşmedi kaldı öyle.