Selamlar,
Bu forumdaki yaklaşık 10 saatlik okuma sürem, saç ektirmiş arkadaşlarımın tecrübeleri ve internet araştırmalarımdan sonra şöyle bir listem var.
(Birkaç yerle görüştüm genel kanı 3000-3500 graft. İstisnasız hepsi donör bölgenin çok iyi olduğunu söylüyor.)
Koray Erdoğan: çok pahalı
Erkan Demirsoy: pahalı
İlhan Serdaroğlu: bütçesi gayet uygun, çok iyi işleri de var ama sağlık sorunlu kötü işleri de ünlü o nedenle direk eledim.
Zekeriya Kul: Bu bütçe için forumda bir numara
Erkan Vural: Zekariya Kul'la fiyatı aynı ama forumda bir "sıralı ekim" yapıyor memnunsuzluğu mevcut. Bütçe aynı olduğu için ikisi arasında tercihim Zekariya Kul.
Sibel Ulusan: İzmir'de yaşıyor olmam sebebiyle Sibel Ulusan benim için çok iyi olurdu. Fiyatı da uygun fakat forumda beğenilmiş olmasına rağmen kişisel olarak Sibel Ulusan'ın ekimlerini beğenmedim, bence doğal durmuyor. Kul'la arasında ciddi fark var.
Son olarak ilk göz ağrım olan Estetik International (organik saç). Açıkçası burası epey aklıma yatmıştı. Kök hücre transferi ile saç derisini verimli hale getirmek ekimi ve var olan saçı korumak adına epey mantıklı. Ayrıca yaptıkları ekimler daha az acılı/kanlı ve önemli konu olan doğal duruyor. Evet implant yöntemi yeni değil ama kök hücre transferi yeni bir yöntem. (1-2 senedir uygulanıyor) FDA onaylı olduğunu söylüyor firma.
Yalnız burası GRAFT SAYISINA GÖRE FİYATLAMA YAPMIYOR. Bursa ve İst'da olmanıza göre ve döneme göre 7000 ila 8000 arası fiyat skalası var. Operasyona karar vermiştim bu hafta içi tarih alacaktım ama bu forumla tanıştıktan sonra bir durayım dedim. Bu forumda buranın hiç konuşulmamış olması bir canımı sıktı.
Estetik International hala aklımda orası bir seçenek. 7500 TL
Zekeriya Kul 10-11bin olacak bütçesi.
Sibel Ulusan (buradan fiyat almadım ama sanırım 4000 civarı)
Hepsiyle görüş hangisi sana güven veriyorsa orada yaptır önerisine inanmıyorum. Adam işini iyi yapsın isterse suratıma tükürsün cidden umrumda değil. İlgili, cana yakın vs. olması işini iyi yapacağı anlamına gelmiyor.
Bu arada Estetik International'da ektirmiş bir arkadaşım var ama 4. ayında henüz bir şey söyleyemiyoruz. Fakat ağrı, acı, operasyon öncesi-sonrası vs bütün süreçlerden çok memnundu.
Ben ektirmeye karar verdim ama şu an yer mesele.
Yorumlarınız benim için çok değerli.
Teşekkürler.