Gönderen Konu: Şahin Çelik (LifeHairAnkara) - 4000 Greft / 22.05.2019 - Yorum Lütfen  (Okunma sayısı 20195 defa)

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Çok başarılı sonuç maşallah.

hakkınızı helal edin, böyle bir forum oluşturmasaydınız cesaret alıp gidemezdik.

her şey için teşekkürler.

alpersrc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok başarılı sonuç gerçekten güzel duruyor hayırlı olsun

anonymous0

• Sr. Member
şahin hoca iyi iş çıkarmış yine

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
3-4 Farklı açıdan foto alabilir miyiz?

26yaman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten bu siteyi hangi arkadaş yaptıysa çok sağolsun insanlar gerçek ile yüz yüze ve şeffaf bir arkadaş kötü olduysa kötü iyi olduysa iyi diyor bir iki istisna hariç onlarda önemsiz ve boş insanlar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hakkınızı helal edin, böyle bir forum oluşturmasaydınız cesaret alıp gidemezdik.

her şey için teşekkürler.

rica ederiz saç ektirecek arkadaşlara yol gösterıcı paylaşımınız için biz de sizlere teşekkür ederiz
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Gerçekten bu siteyi hangi arkadaş yaptıysa çok sağolsun insanlar gerçek ile yüz yüze ve şeffaf bir arkadaş kötü olduysa kötü iyi olduysa iyi diyor bir iki istisna hariç onlarda önemsiz ve boş insanlar

rica ederiz yaman :)
Global Moderator

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar tekrardan herkese merhaba...

Şahin hoca ile 1,5-2 sene sonra tepe bölgesi için ekim konuşmuştuk.
Saçlarım ince telli olduğu için ilk ekimde tüm sağlam greftleri öne ekim olarak planlamıştık. Başarı oranının düşük olacağını bilerekten şansımı denemek istedim.

ve ilk ekimden memnun kaldım.

Tepe bölgesi içinde vakti geldiğini düşünüyorum.

Şuan ki durumu paylaştım, yakında olacak gelişmeleri tekrardan burada paylaşacağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet donör ince tepe bölgeside zor bölge

Bence saç yanında sakalıda değerlendirin tepeniz için daha iyi olur.
Global Moderator

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnce saça ramen sonuç harika olmuş tepe de ön bölgeyi desteklesin yeter  sakal ekletmeniz ikinci saç ekim operasyonun da şahin çeliğe daha bencede çok doğru olur.

Leonidas

• Hero Member
Tepe bölgemiz baya benziyor hocam ben de yakında sürecim sonuçlanınca 2. Ekimi tepeye yaptırcam sizin 2. Ekimi merakla bekliyorum insallah 2. Ekiminiz de ilk Ekim gibi güzel sonuçlanır.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar Merhaba

Tepe bölümü ekimi için 26.04.2021 tarihinde Şahin Çelik ve ekibine ekim işlemini yaptırdım. İlk ekim konumun üzerine devam ediyorum. İlk ekimi görmek isteyen arkadaşlar ilk sayfadan itibaren süreci takip edebilirler. İlk ekimde iyi olan greftleri önde kullandık ve ikinci bir ekim için 2-3 sene sonrasına planlama yapmıştık. Süreç konuştuğumuz gibi devam etti.

Ense bölümünden : 2100, sakal bölümünden : 600 greft alındı. Sakal bölümünden alınan greftler üst bölümlerde seyrek olan yerlerde aralara ekildi. Ense bölümünden alınanlar tepe bölgesinde kullanıldı.

Saçlarım ince telli ve zayıf olduğu için ilk ekimde de beklentiyi çok yüksek tutmamıştım. Ama sonuçları tatmin edici olduğu için ikinci ekim içinde İstanbul 'dan Ankara 'nın yolunu tuttum. 2 gece Ankara' da kaldım. Üçüncü günün sabahında yıkama işlemini  ve kontroller yapıldıktan sonra İstanbul'a geri döndüm. Şuanda her hangi bir sıkıntım yok.

Şahin Çelik ve güler yüzlü ekibine şimdiden teşekkürler. Umarım yine güzel bir sonuç ortaya çıkar, inanıyorum. :)

Leonidas

• Hero Member
Hayırlı uğurlu olsun.
Sonucunu merakla beklediğim bir Ekim olacak :)
İnsallah bu da ilk Ekim gibi güzel sonuçlanır. Her ay paylaşım yaparsanız çok seviniriz.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Hayırlı uğurlu olsun.
Sonucunu merakla beklediğim bir Ekim olacak :)
İnsallah bu da ilk Ekim gibi güzel sonuçlanır. Her ay paylaşım yaparsanız çok seviniriz.

inşallah hocam. biz nasıl bu forum sayesinde bilgilendik, cesaretlendik. başkalarına da umarım faydalı oluruz.

Facebook Twitter Instagram