Gönderen Konu: Şahin Çelik (LifeHairAnkara) - 4000 Greft / 22.05.2019 - Yorum Lütfen  (Okunma sayısı 20176 defa)

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar Merhabalar;

Bende forumu uzun süreler takip ettim, yorumlarınızı okudum, inceledim sonrasında forumda ki Şahin Bey'in ekim işlemleri sıklıkla takip ettim ve kendisini çok güvenerek İstanbul'dan kalkıp Ankara'ya gidip LifeHairAnkara Şahin Çelik ve ekibine karar kılarak ve 22 Mayıs günü ekim işlemimi yaptırdım, iki gün otelde kaldım, 24'ünde yıkamayı yapıp, gerekli ilaçları alıp İstanbul'a geri döndüm.

İlk gün Ergin Bey tarafından karşılandım, ekibin hepsinin güler yüzlü olması beni daha da rahatlattı, nasıl bir süreç geçeceğini ayrıntılı bir şekilde anlattılar, 11 gibi başladık, Şahin Bey ile çizgiyi, planlamayı belirledik. Anestezi işlemlerini, kök çıkarma ve kanal açma işlemlerini kendisi yaptı, kökleri almayı bir kişi, ekim işlemlerini üç hanımefendi yaptı, akşam 6-7 gibi işlemlerimiz bitti.

Saçlarım ince telli ve ense bölgemde ekimden önce olan fazla sivilcelenme var, umarım bende güzel sonuçlar alırım, şimdiden olumlu, olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. ;)

Ekim Öncesi :

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Ynt: Şahin Çelik (LifeHairAnkara) - 4000 Greft / 22.05.2019
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2019, 16:13:40 »
Kullanılan İlaçlar :

Agumentin
Majezik
Asprin

Takviye :
Xpecia
Evocapil Köpük
Evocapil Şampuan
Dextrocin Pomad
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2019, 16:58:28 Gönderen: MarioGomez »

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2019, 16:48:34 »
ekimin hayırlı olsun ama bence takviyelere finasteridde dahil et çünkü çok fazla minyatürleşmiş saçın var bunları kaybedersen ekim sonucuda kötü olur.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2019, 17:17:15 »
ekimin hayırlı olsun ama bence takviyelere finasteridde dahil et çünkü çok fazla minyatürleşmiş saçın var bunları kaybedersen ekim sonucuda kötü olur.

ilaçlar, takviyeler hakkında çok fazla bilgim yok ama finasterid hakkında yeni saç ekimi yaptıran eczacı bir arkadaşım iyi yorumlarda bulunmadı.
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2019, 18:15:59 Gönderen: MarioGomez »

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
arkadaşlar yorumlarınız bekliyorum, kaynamasın arada :)

sduzce

• Sr. Member
Hayırlı olsun umarım sonucu da sizi memnun eder. Bende Şahin beye ektirdim 19 gün oldu. İlk 10 gün çok dikkat etmelisin. Ben 7 gün sonra kabukları dökmüştüm Şahin bey çok erken olduğunu söyledi ama birşey olmadı şükür. Velhasıl kabukları dökmek için acele etmezsen iyi olur. Geçmiş olsun.

Hasan2580

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kardes im ekimin hayırlı olsun insallah sonuçları seni mutlu eder. Bende haziran ayında sahin beyden Ekim gerceklestireceğim kaldığın oteli sen mi ayarladın yoksa onları ayarladı hangi otelde kaldın iki günlük otel süreci nasıl geçti zorlandınmı vereceğin bilgiler için teşekkür ederim

EMİNBEY

• Hero Member
Ooo kardeşim çok geçmiş olsun, ekimin hayırlı olsun :), ekim bölgesi çok sağlıklı duruyor. Greft sayısı da iyi bir sonuç alman için yeterli. İlk yıkamaya kadar ekim bölgesine çok dikkat et ani hareketlerden kaçın. İnşallah sonucu çok güzel olur.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Hayırlı olsun umarım sonucu da sizi memnun eder. Bende Şahin beye ektirdim 19 gün oldu. İlk 10 gün çok dikkat etmelisin. Ben 7 gün sonra kabukları dökmüştüm Şahin bey çok erken olduğunu söyledi ama birşey olmadı şükür. Velhasıl kabukları dökmek için acele etmezsen iyi olur. Geçmiş olsun.

çok teşekkür ederim, inşallah güzel sonuç alırız.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Kardes im ekimin hayırlı olsun insallah sonuçları seni mutlu eder. Bende haziran ayında sahin beyden Ekim gerceklestireceğim kaldığın oteli sen mi ayarladın yoksa onları ayarladı hangi otelde kaldın iki günlük otel süreci nasıl geçti zorlandınmı vereceğin bilgiler için teşekkür ederim

Ekim yerleri Ümitköy de, ben kızılay meydan da bulunan Marinem Otel i tercih ettim, çünkü ümitköy e metro ile ulaşabiliyorsun, otelde kızılay metro ya 5 dk lık yürüme mesafesindeydi, ümitköy de indikten sonrada ekim yeri taksi ile 5 dk filan, 10 lira yazıyor. Ekimden sonraki ilk günü ve ikinci günü hep otel de geçirdim, yattım dinlendim, gezmek riskli bence, tavsiyem 2 adet yastık kılıfı gibi bir şey götür, yatınca enseden akıntı geliyor, birde telefonu yatarken yukarı da tutarak kullan, oturarak kafayı eğerek kullandığında ilaçlar yüze aktığı için sabah kalktığında yüzde şişme problemi yaşayabilirsin, sormak istediğin bir şey olursa özelden yazabilirsin.

ayrıca biraz iğneler can sıkabilir ama öyle dayanılmayacak bir acı değil, zaten şahin hocam her yapacağı işlemi söylüyor, ona göre hazırlanıyorsun.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Ooo kardeşim çok geçmiş olsun, ekimin hayırlı olsun :), ekim bölgesi çok sağlıklı duruyor. Greft sayısı da iyi bir sonuç alman için yeterli. İlk yıkamaya kadar ekim bölgesine çok dikkat et ani hareketlerden kaçın. İnşallah sonucu çok güzel olur.

teşekkür ederim, bebek gibi bakıyorum valla, evden dışarı çıkmıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Var olan saçların tolejen fazda onları finasterid ile güçlendirip ekim sonucunu daha iyi destekleye bilirsin dht genel seyrelme durumunda görünüyor

Saç ekimine gelince planlama ve ön cizgin güzel alana göre sıklıkta iyi görünüyor umarım tatmin edici bir sonuç alırsın Açıklığına eş değer.
Global Moderator

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Var olan saçların tolejen fazda onları finasterid ile güçlendirip ekim sonucunu daha iyi destekleye bilirsin dht genel seyrelme durumunda görünüyor

Saç ekimine gelince planlama ve ön cizgin güzel alana göre sıklıkta iyi görünüyor umarım tatmin edici bir sonuç alırsın Açıklığına eş değer.

yorumun için teşekkür ederim, yan etkilerinden dolayı finasterid i tavsiye etmediler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dediğim gibi durumunuza göre var olan incelmiş saçlarınızı kurtarmak için gerekiyor.
Kullanıp kullanmamak size kalmış hayırlısını diliyorum.
Global Moderator

ibr26

• Full Member
Hayırlı olsun. Güzel bir sonuç alman dileğiyle . Şahin bey e bende ekim yaptırdım ve olabilecek en memnun edici sonucu vereceğine inandım. Ön çizgin gayet güzel. Sıklıkta iyi.

Facebook Twitter Instagram