Arkadaşlar Merhaba
Tepe bölümü ekimi için 26.04.2021 tarihinde Şahin Çelik ve ekibine ekim işlemini yaptırdım. İlk ekim konumun üzerine devam ediyorum. İlk ekimi görmek isteyen arkadaşlar ilk sayfadan itibaren süreci takip edebilirler. İlk ekimde iyi olan greftleri önde kullandık ve ikinci bir ekim için 2-3 sene sonrasına planlama yapmıştık. Süreç konuştuğumuz gibi devam etti.
Ense bölümünden : 2100, sakal bölümünden : 600 greft alındı. Sakal bölümünden alınan greftler üst bölümlerde seyrek olan yerlerde aralara ekildi. Ense bölümünden alınanlar tepe bölgesinde kullanıldı.
Saçlarım ince telli ve zayıf olduğu için ilk ekimde de beklentiyi çok yüksek tutmamıştım. Ama sonuçları tatmin edici olduğu için ikinci ekim içinde İstanbul 'dan Ankara 'nın yolunu tuttum. 2 gece Ankara' da kaldım. Üçüncü günün sabahında yıkama işlemini ve kontroller yapıldıktan sonra İstanbul'a geri döndüm. Şuanda her hangi bir sıkıntım yok.
Şahin Çelik ve güler yüzlü ekibine şimdiden teşekkürler. Umarım yine güzel bir sonuç ortaya çıkar, inanıyorum.