Gönderen Konu: Şahin Çelik (LifeHairAnkara) - 4000 Greft / 22.05.2019 - Yorum Lütfen  (Okunma sayısı 20361 defa)

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
saçlarını sık yoka bence çünkü aşırı kurulukta sivilce ve yağlanmaya neden olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yapman gerekeni yapıyorsun zaten şok tümünü dölmüş bundan sonra hayırlısını dileyelim.
Global Moderator

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
saçlarını sık yoka bence çünkü aşırı kurulukta sivilce ve yağlanmaya neden olur.

her sabah işe gitmeden önce yıkıyorum.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Yapman gerekeni yapıyorsun zaten şok tümünü dölmüş bundan sonra hayırlısını dileyelim.

eyvallah hocam, beklemedeyiz artık.

oz1805

• Full Member
Donor bölge iyi gözüküyor. İnşallah sonuçların da beklediğinden güzel olur

EMİNBEY

• Hero Member
Bence çok sağlıklı duruyor, güzel olacak inşallah

Abdullah1996

• Yeni üye
  • *
Maşallah gerçekten çok güzel duruyor , saç muhabbeti gerçekten çok can sıkıyor. Umarım her şey istediğiniz gibi gerçekleşir her şey bende şu an takip ediyorum şahin beyi ona ektirmeyi düşünüyorum bende hayırlısıyla. Sormakk istediğiö verdiği ilaçları belli bi süremi kullanmak gerekiyor yoksa devamlımı hocam , şimdiden  teşekkürler.

EMİNBEY

• Hero Member
Maşallah gerçekten çok güzel duruyor , saç muhabbeti gerçekten çok can sıkıyor. Umarım her şey istediğiniz gibi gerçekleşir her şey bende şu an takip ediyorum şahin beyi ona ektirmeyi düşünüyorum bende hayırlısıyla. Sormakk istediğiö verdiği ilaçları belli bi süremi kullanmak gerekiyor yoksa devamlımı hocam , şimdiden  teşekkürler.
ilk 1 ay zaten her ekim mekezi nerdeyse ayni ilaçları veriyor. Verdikleri ilaçlar ekim den kalma yaralar ile alakalı. Ekstra olarak xpecia biotin fin tablet gibi ilaçları da kullanmayı öneriyorlar ekim merkezleri ama inisiyatif tabikide sana kalmış. Şahin hoca 6 ay boyunca xpecia kullanmayı öneriyor.

wyrus

• Full Member
Kardeşim hayırlı olsun ekimin,umarım istediğimiz sonuçları alırız hepimiz.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Kardeşim hayırlı olsun ekimin,umarım istediğimiz sonuçları alırız hepimiz.

inşallah hocam.

wyrus

• Full Member
Nasıl gidiyor Mario herşey yolunda mı benden 5 hafta önce yatırmışsın,süreçlerimiz yakın birbirine,merak ediyorum durumunu.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
aydan aya paylaşıyorum, 5-6 gün sonra paylaşacağım, şokta dökülmeyenler uzadı, hafif kararmalar var gibi bakalım.

wyrus

• Full Member
aydan aya paylaşıyorum, 5-6 gün sonra paylaşacağım, şokta dökülmeyenler uzadı, hafif kararmalar var gibi bakalım.
Şok kaç gün sürdü ve şoktan çok kalan oldu mu?

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
kaç gün sürdü pek saymadım, açıkçası çok böyle üzerine düşüp kendimi strese vs. sokmuyorum, ekilip dökülmeyenler baya elime geliyor, inşallah dökülenler de çıktıktan sonra daha da iyi olacak, hocanın ekimleri 120. günde filan baya sonuç veriyor, bakalım :)

Facebook Twitter Instagram