Gönderen Konu: Şahin Çelik (LifeHairAnkara) - 4000 Greft / 22.05.2019 - Yorum Lütfen  (Okunma sayısı 20177 defa)

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Arkadaşlar Merhabalar

bugün yıkamanın 7'inci günü, yıkama esnasında 4-5 tane kıl düştü, okumlamalarıma göre normalmiş sanırım.

yorumlarınızı rica ederim, teşekkürler.  :)

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
bugün kabukları dökdük, sabırlı bekleyiş için hazırım. :)

karaoğlan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel bir görüntü var hayırlı olsun umarım en iyi sonucu alırsın,kendi saçlarını korumak için her hangi bir takviye alıyormusun yoksa kendi halinemi bıraktın  :)

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
güzel bir görüntü var hayırlı olsun umarım en iyi sonucu alırsın,kendi saçlarını korumak için her hangi bir takviye alıyormusun yoksa kendi halinemi bıraktın  :)

Şahin Bey xpecia verdi, başka bişi önermedi.

EMİNBEY

• Hero Member
Maşallah, çok sağlıklı duruyor. Çok güzel sonuçlanacak inşallah. Şimdi ekilenleri kaybetme zamanı sakın canını sıkma :)

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Finas almanı ben de tavsiye ediyorum, ekimin hayırlı olsun.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Finas almanı ben de tavsiye ediyorum, ekimin hayırlı olsun.

teşekkür ediyorum da finasterid e cesaret edemiyorum.

harun_mahir

• Yeni üye
  • *
hayırlı olsun güzel görünüyor. 2 güne ben de kabukları dökecem normal yıkamalardan farklı olarak ovarak mı yıkıyoruz.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
hayırlı olsun güzel görünüyor. 2 güne ben de kabukları dökecem normal yıkamalardan farklı olarak ovarak mı yıkıyoruz.

ben losyonla yarım saat yumuşattım duruladım, sonra şampuanladım, hafif dairesel hareketlerle ovaladım, sonra ıslak sargı bezi ile arkadan öne yavaş yavaş bastırmadan döktüm,15-20 adet greft geldi, buda normal, bunla ilgili Youtube da video vardı.

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
bugün 17.gün, biraz masaj yapmam önerildi, kalan losyonla yaptım, greftler dökülmeye başladı, biraz tereddüt ettim, normal mi ele bu kadar gelmesi? birde tenim hassas donör bölge durumu nasıl? Kızarıklık için tavsiye var mıdır?
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2019, 14:25:24 Gönderen: MarioGomez »

EMİNBEY

• Hero Member
Şok dökülme başlamış kardeşim artık ekilenleri dökme vakti :), ele bu kadar gelmesi normal bie durum can sıkacak birşey yok. Donor bölgen güzel duruyor. Kızarıklık ağrı yaparsa ağrı kesici iç onun haricinde yapacak birşey yok

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Şok dökülme başlamış kardeşim artık ekilenleri dökme vakti :), ele bu kadar gelmesi normal bie durum can sıkacak birşey yok. Donor bölgen güzel duruyor. Kızarıklık ağrı yaparsa ağrı kesici iç onun haricinde yapacak birşey yok

teşekkür ederim hocam, greftler ''gidiyor gönlümün efendisi'' şarkısı eşliğinde gidince panik yaptım :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim alanı güzel donör bölgende kısa zamanda toparlar kabul dökümü sonrası ön cizgince bence estetik duruyor artık 2/3 güne şok dökülme kendini hissettirir.
Global Moderator

MarioGomez

• Jr. Member
  • **
Ekim alanı güzel donör bölgende kısa zamanda toparlar kabul dökümü sonrası ön cizgince bence estetik duruyor artık 2/3 güne şok dökülme kendini hissettirir.

masaj yapmam öneriliyor, yapınca da çok greft geliyor, köklere zarar verir miyim?
zarar versem tavsiye etmezlerdi bu ayrı bir konu zaten :)

Facebook Twitter Instagram